Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant!

QUOTE(muminukas @ 2015 12 22, 15:34)
Man kažkaip nelabai jauku būdavo ir lauko palikti, nors ne namie gamintos buvo. Atrodo, tai tos šlapdribos visokios, plikšalos unsure.gif

Vat butent, manau atsarga gedos nedaro. Geriau jau isjungti ir ramiai miegoti arba isvaziuoti ir negalvoti, kad kazkas gali atsitikti.
Atsakyti
QUOTE(~Emilija~ @ 2015 12 22, 14:36)
Vat butent, manau atsarga gedos nedaro. Geriau jau isjungti ir ramiai miegoti arba isvaziuoti ir negalvoti, kad kazkas gali atsitikti.

Taip... Bet tada tamsu sad.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Bet juk lauke kabinama specialiai tam pritaikyta girlianda, kuri nebijo drėgmės.

Pas mus kaimynai kasmet papuošia savo namus tokia girlianda ir gerai.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 12 22, 23:16)
Bet juk lauke kabinama specialiai tam pritaikyta girlianda, kuri nebijo drėgmės.

Taip, bet po tokių reportažų ima ir sukyla abejonės.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 12 22, 11:35)
Gal kas radot pamesta kalėdinę nuotaiką? Arba bent sniego saują?

Kad aš ir savo pamečiau. Jei kas rastų, tai ten ir mano gali būti biggrin.gif Nes be jos mane jau stipriai liuosuoja nuo tų būsimų švenčių biggrin.gif

Sniego buvo šaldiklyje, reiktų atšildyt šaldytuvą biggrin.gif

O kas ten buvo apie tas lemputes? Nieko negirdėjau. Šiemet aplamai pametėm lemputes ant eglutės -nu nėr. Ieškom, nerandam. Sakau diedams - vyrui ir paaugliui sūnui - eikit kur nors, dabar visur nuolaidos, nupirkit eglutės lemputes, visur nuolaidos, pats metas. Sako, kokias? Sakau, kokias rasit, tik nenupirkit tų lauko (pas mus eglutė viduj), nes ten laidas storumo kaip interneto kabelis, ir dar juodas, baisu bus. Ir nenupirkit per trumpų, nes kai ant eglės ištemptos trys lemputės, nes gražiai išdėsliot nėjo, tai vaizdas graudus.

Jie parėjo ir parnešė lemputes. Universalias biggrin.gif Kabelis žalias, bet storas biggrin.gif Ilgis - 350 biggrin.gif Žo, ten tų lempučių kokie 2,5 kg bendrai lotuliukas.gif Jie sako, užvyniosim. O mūsų eglutė vidutinė - pastatyta gal mano ūgio, o aš metras aštuoniasdešimt... Žo, ne iki lubų, bet ir ne stalinė.
Taigi ir užvyniojo lotuliukas.gif Tilpo. Bet vaizdas lotuliukas.gif Įsivaizduokit - kabelis, kabelis, kabelis, o kur šakos? lotuliukas.gif Pirkom specialiai sidabrinę, kad būtų vešli. Dabar supratau, kad pofig lotuliukas.gif Vis tiek jos per kabelį nesimato lotuliukas.gif Iš esmės dabar ant jos labai netinka žaisliukai, nes geriau tiktų kokie šriubai, varžtai, superglue klijų tūbelės, švitrinio popieriaus gabalai ir panašūs papuošimai lotuliukas.gif

Užtat kai uždegi lemputes, sušvinta taip, lyg gaisras JAU vyktų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 gruodžio 2015 - 17:58
QUOTE(Noa @ 2015 12 23, 17:56)
Jie parėjo ir parnešė lemputes. Universalias biggrin.gif Kabelis žalias, bet storas biggrin.gif Ilgis - 350 biggrin.gif Žo, ten tų lempučių kokie 2,5 kg bendrai  lotuliukas.gif Jie sako, užvyniosim. O mūsų eglutė vidutinė - pastatyta gal mano ūgio, o aš metras aštuoniasdešimt... Žo, ne iki lubų, bet ir ne stalinė.
Taigi ir užvyniojo lotuliukas.gif Tilpo. Bet vaizdas lotuliukas.gif Įsivaizduokit - kabelis, kabelis, kabelis, o kur šakos? lotuliukas.gif Pirkom specialiai sidabrinę, kad būtų vešli. Dabar supratau, kad pofig  lotuliukas.gif Vis tiek jos per kabelį nesimato lotuliukas.gif Iš esmės dabar ant jos labai netinka žaisliukai, nes geriau tiktų kokie šriubai, varžtai, superglue klijų tūbelės,  švitrinio popieriaus gabalai ir panašūs papuošimai lotuliukas.gif

Užtat kai uždegi lemputes, sušvinta taip, lyg gaisras JAU vyktų lotuliukas.gif

Noa, įkelk foto. Sudominai savo egle. v rolleyes.gif
Atsakyti
Neea, nekelsiu tikrai biggrin.gif Baisi gėda biggrin.gif Aš žmogus daugiau mažiau estetas, mane ta eglė tiek nervuoja, kad aš kratytis pradedu vien nuo vaizdo biggrin.gif

Visada eglutes fotografuoju, o nuo šitos susilaikysiu biggrin.gif Bala jos nematė, gal kaip nors ją pasiseks užmiršti iki kokio kovo lotuliukas.gif
Atsakyti
Noa, namie lemputes pametėt? Mes namie žaisliukus pametėm lotuliukas.gif puošta dbr vien vaikų gamintais.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 12 23, 22:10)
Noa, namie lemputes pametėt? Mes namie žaisliukus pametėm lotuliukas.gif puošta dbr vien vaikų gamintais.

Nu. gabūs žmonės. Visada 20 metų dėjom ten pat, o vienus metus šnai - ir nėr lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi Noa, nepykit, bet prisijuokiau iš jūsų girliandos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš tai du kartus važiavau pirkti girliandą, o vyras dar vieną keitė, nes po kelių dienų pusė lempučių nešvietė doh.gif tai kol nuimu, uždedu lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai gerai, aš ne paraudojimui ir aprašiau biggrin.gif Pati žiūriu, žvengiu, šniūrai kabo biggrin.gif

Žinot ką, jau beveik ir sulaukėm biggrin.gif

user posted image
Atsakyti