Ko del vaiku nepadarysi
laikas bėga, šiandien ir aš jau kelias dekoracijas pasidėjau
QUOTE(Dzenete @ 2015 12 05, 11:34)
As dukrai langa papuošiau.
Pas mus vakar ant lango taip pat "nukrito" jau kelios snaigės
Mieste mačiau jau irgi kai kas languose girliandas pasijungę
Gal ryt - poryt ir pas mus jos užsižiebs... matysim, palei nuotaiką
Tvarkomes tvarkomes jau seniai pradejau, plyteles, spinteles itt nors ir taip esu pedante, vyras juokiasi sako tik skyliu niekur nepadaryk
Kiekviena ryta su dukryte pasileidziam Christmas songs ir varom per visus kambarius ( o ju turime nemazai ) bet taip faina, nors po to nejauciu nei rankyciu nei kojiciu
QUOTE(~Emilija~ @ 2015 12 13, 22:59)
Tvarkomes tvarkomes jau seniai pradejau, plyteles, spinteles itt nors ir taip esu pedante, vyras juokiasi sako tik skyliu niekur nepadaryk
Oj mae vyras ir taip grauzia del tvarkos, sako, kad ir taip per daug svaru pas mus
QUOTE(~Emilija~ @ 2015 12 13, 22:16)
Kiekviena ryta su dukryte pasileidziam Christmas songs ir varom per visus kambarius ( o ju turime nemazai ) bet taip faina, nors po to nejauciu nei rankyciu nei kojiciu
smagumėlis
o aš kažkaip visada per laisvadienius prikimbu prie kai kurio namų kampo, tai kažko super prieš Kalėdas nedarysiu, o per Kūčias ir Kalėdas būsim kaime, svečių tikriausiai neturėsim, tai nereikės nei stalų klot, nei per daug puoštis
Koks siaubingas užrašas Tik 10 Reik pereit į pravoslavus, pas juos Kalėdos vėliau
QUOTE(Dereša @ 2015 12 14, 19:51)
Jau tik 10!!! O dovanėlių gal tik pusę turiu...