Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant!

Ko del vaiku nepadarysi 4u.gif
Atsakyti
laikas bėga, šiandien ir aš jau kelias dekoracijas pasidėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 12 05, 11:34)
As dukrai langa papuošiau.

Pas mus vakar ant lango taip pat "nukrito" jau kelios snaigės bigsmile.gif
Mieste mačiau jau irgi kai kas languose girliandas pasijungę bigsmile.gif
Gal ryt - poryt ir pas mus jos užsižiebs... blush2.gif matysim, palei nuotaiką rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus namuose jau žiba žaliaskarė newyear.gif newyear.gif

user posted image

Šiemet labai chaotiška, nes leidom vaikui pasireikš, bet vis tiek labai miela blush2.gif
Atsakyti
kažkaip niekas nešneka apie tvarkymąsi ir visų spintelių valymą g.gif Negi prieš Kalėdas jau nieks kapitaliai nesitvarko? Aš tai ir dabar virtuvės stalčiukus valinėju biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000inis: 13 gruodžio 2015 - 21:53
Tvarkomes tvarkomes doh.gif jau seniai pradejau, plyteles, spinteles itt doh.gif nors ir taip esu pedante, vyras juokiasi sako tik skyliu niekur nepadaryk lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiekviena ryta su dukryte pasileidziam Christmas songs ir varom per visus kambarius ( o ju turime nemazai doh.gif ) bet taip faina, nors po to nejauciu nei rankyciu nei kojiciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Emilija~ @ 2015 12 13, 22:59)
Tvarkomes tvarkomes  doh.gif  jau seniai pradejau, plyteles, spinteles itt  doh.gif  nors ir taip esu pedante, vyras juokiasi sako tik skyliu niekur nepadaryk  lotuliukas.gif

Oj mae vyras ir taip grauzia del tvarkos, sako, kad ir taip per daug svaru pas mus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Emilija~ @ 2015 12 13, 22:16)
Kiekviena ryta su dukryte pasileidziam Christmas songs ir varom per visus kambarius ( o ju turime nemazai  doh.gif  ) bet taip faina, nors po to nejauciu nei rankyciu nei kojiciu  lotuliukas.gif

thumbup.gif smagumėlis 4u.gif

o aš kažkaip visada per laisvadienius prikimbu prie kai kurio namų kampo, tai kažko super prieš Kalėdas nedarysiu, o per Kūčias ir Kalėdas būsim kaime, svečių tikriausiai neturėsim, tai nereikės nei stalų klot, nei per daug puoštis ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Koks siaubingas užrašas blink.gif Tik 10 bijau.gif Reik pereit į pravoslavus, pas juos Kalėdos vėliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2015 12 14, 19:51)

Jau tik 10!!! O dovanėlių gal tik pusę turiu...
Atsakyti