sveikiname visas su sventemis
IKI KALĖDŲ 363 DIENOS
QUOTE(pašnekutė @ 2014 12 27, 20:08)
mano mažylis dar nesusitaiko, kad Kalėdos praėjo, tebedainuoja kalėdines dainas o aš šiandien netikėtai maloniai apsipirkau, užtaikiau 90 proc. nuolaidą kalėdiniams papuošimams, nusipirkau 4 stiklinius žaisliukus ir 180 cm baltą dirbtinę eglę su lemputėmis nors namie statome tikrą eglę, nuo vaikystės norėjau baltos - įvairovės dėlei galėsim kartais pasistatyti.
iki liko 175d.
QUOTE(Dereša @ 2015 07 02, 14:25)
iki liko 175d.
su iki šiol buvusia lietuviška vasara jau beveik ir kalėdinės nuotaikos
QUOTE(muminukas @ 2015 07 02, 18:52)
su iki šiol buvusia lietuviška vasara jau beveik ir kalėdinės nuotaikos
pagal ora, tai dabar ruduo jau
Jau reikia pradeti, jei kas galvojate kaledoms parinkti arbatu, padaryti prieskoniu misiniu ar panasiai Man viena labiausiai patikusiu dovanu raudonelio, baziliko ir mairuno pasmulkintas misinukams picoms ir panasiai. As juo gardinu praktiskai viska
gal kas ką gero atrado/suplanavo?
aš irgi kaip maža mergaitė jau kartas nuo karto pagalvoju apie kalėdas..
O as jau siemet isigijau seniai issvajota sidabrines folijos eglute ir tarybiniu stikliniu zaisliuku dabar beliko Kaledu sulaukt
Pasirodo ne aš viena beprotė, kuri apie Kalėdas galvoja. Pas mane kaip ir viena dovana jau "gatava" Tokia ten ir dovana 3 stiklainiukai uogienės, na bet čia su priešistoria viskas, tai kadangi vyko masinis uogieniu virimas šiemet, tai kelis padariau dailesnius.
Su vaikais viskas aišku, jiems vis dar aktualu žaislai, jais pradedu rūpintis lapkričio antroje pusėje. O suaugusiems norisi kažko paprasto bet mielo. Dažniausiai būna suvartojamos dovanos (kava, arbatos, vynai ir pan. ) Regis jau visus variantus išnaudojau ankstesniais metais, tai šiemet galva teks pasukti
Su vaikais viskas aišku, jiems vis dar aktualu žaislai, jais pradedu rūpintis lapkričio antroje pusėje. O suaugusiems norisi kažko paprasto bet mielo. Dažniausiai būna suvartojamos dovanos (kava, arbatos, vynai ir pan. ) Regis jau visus variantus išnaudojau ankstesniais metais, tai šiemet galva teks pasukti