KAUNIETĖS viena siunta pas mane, parašiau emeilą.
Galite lėkti ir šiandien pas mane
Kaunas, džiaugiatės ir plojat rankytėm. ką tik įkroviau visas dėžes, rytoj atvažiuos pas jus. gražių kalėdų
QUOTE(*Julija* @ 2014 12 23, 21:33)
Kaunas, džiaugiatės ir plojat rankytėm. ką tik įkroviau visas dėžes, rytoj atvažiuos pas jus. gražių kalėdų
Valio Labai aciu Julijai, Emiselei ir jos broliui
QUOTE(*Julija* @ 2014 12 23, 21:33)
Aciu !!! O i kuri Kauno krasta atkeliaus?
QUOTE(*Julija* @ 2014 12 23, 22:33)
plojam, plojam ir labai laukiam. Didelis jums ačiū
QUOTE(Milinga @ 2014 12 23, 23:04)
Aciu !!! O i kuri Kauno krasta atkeliaus?
Atkeliaus į Medvėgalio g. (šalia Prancūzų g. Rimi), bet vėlyvą Kūčių vakarą Živilė visą gėrį perims . Kai tik pajudės link Kauno, iškart visoms parašysiu, kad galėtumėte pasiplanuoti kažkiek .
O Vilnius negaus per autobusų siuntą 12-11 ?
Donatai, gal jūs ką žinot?
Donatai, gal jūs ką žinot?
Ačiū komandai už siuntinukus, už kuriuos dar nepadėkota
Atskirai noriu padėkoti paslaugioms dalinančioms merginoms
Gražių švenčių!
Atskirai noriu padėkoti paslaugioms dalinančioms merginoms
Gražių švenčių!
Prasmingų ir svarių darbų!
Drąsių idėjų, lengvos laimės rankos!
Atvirumo viskam, kas nauja!
Šilumos ir jaukumo Jūsų namams,
Ramių Kučių
Ir pačių gražiausių Šv. Kalėdų!
Labai didelis aciu merginoms uz siuntinukus si vakara gautus.
Aciu DIVES uz Andrew Marc uzrodytus paltus. Gavau pukinuke. Nuostabi, labai graziai krenta , plonute. Atrodo kokybiska. Nieko panasaus is paltu neesu turejusi. Dydis S atitiko man s-m nesiojanciai.
Ir dar Clinique tusas labai patiko, dar labaiu su tusu gauta kosmetine su rinkinukais.
Tommy Hilfiger vyr laikrodis vyrui labai patiko, gal kiek apyranke didoka, nesim pamazinti:)
Ir galiausiai OSH KOSH skiniukai labai grazus, ne kiek ne platus.
Tai dar karta aciu uz gautus gerius.
Jaukaus Kuciu vakaro, dziaugsmingu Kaledu.
QUOTE(justina G @ 2014 12 25, 00:22)
Labai didelis aciu merginoms uz siuntinukus si vakara gautus.
Aciu DIVES uz Andrew Marc uzrodytus paltus. Gavau pukinuke. Nuostabi, labai graziai krenta , plonute. Atrodo kokybiska. Nieko panasaus is paltu neesu turejusi. Dydis S atitiko man s-m nesiojanciai.
Ir dar Clinique tusas labai patiko, dar labaiu su tusu gauta kosmetine su rinkinukais.
Tommy Hilfiger vyr laikrodis vyrui labai patiko, gal kiek apyranke didoka, nesim pamazinti:)
parodykit apie koki palta cia kalba eina?
ir koki Clinique tusa pirkot?
su šventem merginos