Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerkoniukas***

QUOTE(neatleidziu @ 2014 12 23, 17:13)
O kokie kontaktai, kam skambint?

Galiu ir taviski prigriebt, nes suksim pas mama siandien pries kelione i ked.  mirksiukas.gif
Bet musu siuntos lyg pas contesa turetu but pagal ridzio laiska.

teisingai pas contesa...nu tikekimes kad spesim sulaukt ziniu..ir aisku super butu jei paimtum ir atveztum!
Atsakyti
QUOTE(kristiuke @ 2014 12 23, 16:25)
teisingai pas contesa...nu tikekimes kad spesim sulaukt ziniu..ir aisku super butu jei paimtum ir atveztum!

Dar klausimas ar yra ka vezt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2014 12 23, 10:12)
Tai kažin kaip Kaunui, ar pavyks gauti? g.gif

man irgi labai įdomu, kaip bus dėl Kauno? Net nesitikėjau jau, kad galime gauti smile.gif taip pradžiuginote. Labai lauksiu žinių ir aš.
Atsakyti
mukumuku, o kaip 12-11 Panevėžio?
Atsakyti
as taip pat prisidedu prie laukianciu 12-11 uzsakymo kaunieciu.. ir lygiai taip pat ten dovanos doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2014 12 23, 18:08)
mukumuku, o kaip 12-11 Panevėžio?

Sveikos merginos, žinios tokios, kad vakar skambino iš kurjerių tarnybos ir pranešė, jog šiandien Lietuvoj bus siunta iš Amerikos. Sako, kad mane jos pasieks tik gruodžio 29d. Paklausiau, gal galima kaip nors greičiau?..tai sakė, kad nebent per autobusų stotį. Sakau-liuks!..tinka. Tai dar yra vilčių, kad ryt galiu dėžutę atsiimti iš autobusų stoties, bet...kurjeriai man dar turi apie tai pranešt. Pakolkas iš jų tyla. Tai vat tokios žinios unsure.gif .
Kai tik ką žinosiu, pranešiu visoms iškart mirksiukas.gif .
Atsakyti
Katik skambino iš kurjerių..turiu gerų žinių assa.gif ..RYTOJ 13.10val. DĖŽUTĖ BUS PANEVĖŽIO AUTOBUSŲ STOTĮ thumbup.gif .
Taigi, merginos, kurios norite iškart atsiimt, tai suvažiuojam visos į autobusų stotį, nes pati ilgai namuose neužsibūsiu.
Skambinkit jeigu ka ryt man. Tel 867033855.
Iki mirksiukas.gif
Atsakyti
Alytiškės, aš irgi skubu nudžiuginti, rytoj 14,30 val būsiu autobusų stotyje, pasiimsiu dėžutę, kam skubu, atvažiuokite tiesiai į stotį pasiimti, kitos laukiamos namuose, kontaktus atsiųsiu el.paštu. 4u.gif

Ridzi ir komanda, dėkui didelis už operatyvumą, su artėjančiomis šventėmis 4u.gif
Atsakyti
O del Kaumo tylu ? unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveiki, o kretingiskiu siunta kur atkeliaus? Laaaaabai jau reikia sios siuntos
Atsakyti
kaunas, be panikos, jusu dezutes pas mane masinoj. bet pas mane - klaipedoje. siandien kazkas turi paimti ir ryt vaziuoja i kauna, taigi gausit. Klaipeda- jau rasiau, kad gavau, kontaktus atsiunciau jau vakar (kieno daiktai mano siuntoj). vaziuokit siandien, rytoj iki 12val arba jau tik po kaledu.
Atsakyti
Parasykite, kada ryt daug maz orientuotis siuntu Kaune. Vakarop patys isvyksime, gal nebus verta laukti, jei net siunta nepapuole i masina.
Atsakyti