Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerkoniukas***

QUOTE(alio-nka @ 2015 01 09, 18:46)
tai i Klaipeda ne viena turi atkeliauti, ir as turiu gauti  g.gif

Tai matyt jusiske Siauliuose, nes paziurejau minetu merginu nera pas mane. Tai kur kita dezute g.gif
Atsakyti
ir pas mane nera,jau kazkas rase kad tai Kretingiskiu siunta
Atsakyti
Pas mane ka tik atkeliavo kretingiskiu siuntinukas, einu rasyt laiskucio 4u.gif Sprendziant pagal viska i Siaulius nuklydo Klaipedos siuntinys, kuriame ir mano prekytes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glorija25: 09 sausio 2015 - 19:12
QUOTE(***Natalija*** @ 2015 01 09, 18:53)
Cia jurine siunta atejo g.gif

Orinukas atkeliaves, Juriniam dar anksti manau Vasario gale reik laukti 4u.gif
Atsakyti
Siandien kas nors uzsakinejo? Vel prekes dingo...
Atsakyti
Elona dar burkstelejau maila,lauksiu atsakymo
Atsakyti
QUOTE(Ingridule @ 2015 01 09, 11:37)
Šiaulių dėžę gavau aš smile.gif ,bet Jūsų nieko nėra 4u.gif

Matyt ne viena dėžė.

Klaipėdos dėžė pas mane. Pirmadienį išsiųsiu per kurjerius, antradienį turėtumėte gauti.
prailgo gavimas šio siuntinio, bet ką darysi, visko pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(missg @ 2015 01 09, 18:08)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  O kaip jus taip pigiai sugebejot pagaut?
As siemet pirkau su -45 proc nuolaida, ir tai gavos apie 225lt berods:/ cia buvo pigiausia praktiskai kiek imanoma. Dar buvo kiek veliau dienos akcija -50 proc, tai keliais litais pigiau butu iseje, o po to labia staigiai nebeliko tu pukiniu mergaitisku paltuku:)

12-11-21 pirkau paltuka balta XXL mergaiciu dydzio, pradine kaina 78, sale kaina 31, nuolaida papildoma -20 procentu... Tai bijau kad sitas antras man ne tiek nekainavo g.gif skaiciukai eina sumoje su kitais rubeliais tai labai sunku tiksliai pasakyti g.gif

12-01-17 pirkau pati pirma rozini paltuka tai viskas tas pats, tik kaina sale 50 ir -30. Tai cia aiskiai radau skaiciukus 142 smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(EXTRAA @ 2015 01 09, 18:11)

Tai pries pora metu dolerio kursas kitas buvo ir kainos kitos smile.gif

Kursas 2.7 skaiciuotas uz paltuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2015 01 09, 11:34)
o kur Kauno????  unsure.gif

Man ir įdomu ar Kaunas gavo?
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2015 01 09, 22:26)
Man ir įdomu ar Kaunas gavo?

Jau nesiojam 12-18 batus Kaune rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū komandai už ilgai lauktą Vilniaus siuntą 4u.gif
Anamaze už dalybas 4u.gif

Tuo pačiu noriu pasiūlyti, gal kas norės juodų Crocs really sexi glitter flip flopų (Dydis W10, turbūt 40, nes nešioju 39 ir man per dideli. Vidpadžio ilgis 28cm), pirktų per komandą. Man, deja, dideli verysad.gif Labai patogus, gaila, kad netinka...Pirmą kartą užsakinėjau kažką iš avalynės ir prašoviau, užsakiau ir sau, ir vaikui per dideles. Na vaikas priaugs, o aš turbūt, kad ne biggrin.gif

Norėčiau už juos 12€ (VILNIUS). Jei kas susidomės, tai rašykite až 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rocsi @ 2015 01 09, 22:58)
Ačiū komandai už ilgai lauktą Vilniaus siuntą  4u.gif
Anamaze už dalybas  4u.gif

Tuo pačiu noriu pasiūlyti, gal kas norės juodų Crocs really sexi glitter flip flopų (Dydis W10, turbūt 40, nes nešioju 39 ir man per dideli. Vidpadžio ilgis 28cm), pirktų per komandą. Man, deja, dideli  verysad.gif  Labai patogus, gaila, kad netinka...Pirmą kartą užsakinėjau kažką iš avalynės ir prašoviau, užsakiau ir sau, ir vaikui per dideles. Na vaikas priaugs, o aš turbūt, kad ne  biggrin.gif

Norėčiau už juos 12€ (VILNIUS). Jei kas susidomės, tai rašykite až  4u.gif

user posted image

Ner už ka mirksiukas.gif ačiū jums kad prisitaikot prie grafiko ir greit atsiimat bigsmile.gif
Atsakyti