Komanda, gavau 12-18 dėžę. Bet įtariu sumaišytos dėžės. Dėžėje greta222, glorija siuntinukai. Iš kokio miesto šios mergytės?
QUOTE(~Serpentine~ @ 2015 01 09, 09:16)
Komanda, gavau 12-18 dėžę. Bet įtariu sumaišytos dėžės. Dėžėje greta222, glorija siuntinukai. Iš kokio miesto šios mergytės?
Glorija ar ne is Klaipedos.
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 01 09, 08:57)
Ką perkat kitai žiemai paaugliukams? 140cm mergaitėms ir 146-152cm berniukams? Kokias striukes?
GAP arba Landsend arba Benetton Beje, jei reiktų mergaitiško Landsend kombio viso pilno seto (su pirštinėm, kepure, sniegbačiais) tokiam ir didesniam ūgiui, rašykit -niekaip skelbimuko neįdedu-saviškės išaugtą idealios būklės pirktą per Ridzį pardavinėsiu
QUOTE(neatleidziu @ 2015 01 09, 09:31)
Glorija ar ne is Klaipedos.
Man atrodo, kad Klaipėdos siuntinukas pas mane. Nes prie visų prirašyta KLP. Komanda, atsiliepkit. Šiandien persiųsčiau per kurjerius, kad merginos greičiau gautų. Tik informuokit kam siųsti.
o tai pas ką tada Šiaulių dėžė????
Labas rytas,
turiu Alytaus dezute, skaiciukai, pagal savo prekes sprendziu, 12-18
Meilele, Tutifruti, Laurec ir Boruke
turiu Alytaus dezute, skaiciukai, pagal savo prekes sprendziu, 12-18
Meilele, Tutifruti, Laurec ir Boruke
QUOTE(Ditele @ 2015 01 09, 10:32)
GAP arba Landsend arba Benetton Beje, jei reiktų mergaitiško Landsend kombio viso pilno seto (su pirštinėm, kepure, sniegbačiais) tokiam ir didesniam ūgiui, rašykit -niekaip skelbimuko neįdedu-saviškės išaugtą idealios būklės pirktą per Ridzį pardavinėsiu
O Benetton irgi per tarpininkus perkate?
QUOTE(~Serpentine~ @ 2015 01 09, 09:16)
glorija25 is Kretingos. pas ja turejo ateiti musu 12-18 dezute.
QUOTE(*Mamis* @ 2015 01 09, 09:56)
glorija25 is Kretingos. pas ja turejo ateiti musu 12-18 dezute.
O atsidūrė ši dėžė Šiauliuose pas mane.
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 01 09, 09:51)
O Benetton irgi per tarpininkus perkate?
Nea, čia LT
QUOTE(Ditele @ 2015 01 09, 10:18)
Nea, čia LT
maniske siemet turi benetton ir gap tai benetonas kabo spintoje, nu nepalyginamai man gap geresne, o kaina perkant su akcijomis gaunas panasi kaip benetone be akciju. Tai labai tikiuos kad siumetiniu striukiu uzteks ir kitiems metams
QUOTE(esu-mama @ 2015 01 09, 11:20)
maniske siemet turi benetton ir gap tai benetonas kabo spintoje, nu nepalyginamai man gap geresne, o kaina perkant su akcijomis gaunas panasi kaip benetone be akciju. Tai labai tikiuos kad siumetiniu striukiu uzteks ir kitiems metams
Maniškė antrus metus nešioja Benetton pūkinį paltuką, na patinka man visai, kai neturiu su kuo palyginti. Gal GAP pabandyti kitiems metams? Gal ką pareklamuotumėte?
O kur žiūrėti Landsend striukių?
QUOTE(~Serpentine~ @ 2015 01 09, 10:13)
O atsidūrė ši dėžė Šiauliuose pas mane.
stebuklai