Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerkoniukas***

Tai kažin kaip Kaunui, ar pavyks gauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emisele @ 2014 12 22, 22:49)
Aš siuntos 12-11 nelaukiu, bet 24 d. brolis iš Klaipėdos važiuos į Kauną, problemos per Kūčias padalinti nebūtų, jei reikia, sakykit, susitarčiau su juo.

Labai lauksim ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarstykle @ 2014 12 22, 21:12)
[/B]Dėmesio kaunietėms, laukiančioms 12-11 skaičiukų siuntos!

Man irgi skambino siuntų tarnyba dėl 12-11 skaiciuku siuntos - sake, kad siuntos bus Klaipėdoje, bet nėra galimybių atvežti į Kauną.
Per Kautros siuntų skyrius perduoti nebėra galimybių - autobusai nebepriima, nes važiuoja ir taip pilni siuntų. Lieka paskutinė galimybė - jei mes pačios kažkaip susiorganizuotume atvežimą į Kauną.
Taigi jei kuri nors žinote kokią nors galimybę, kaip tą galime padaryti - rytoj iš pat labai ankstaus ryto, pačioje darbo pradžioje aš turėčiau paskambinti jiems ir pranešti, kaip ir kada mes pasiimam dėžutes. Jei kas nors turit gerų pasiūlymų - labai lauksiu 4u.gif

o gal kas iš Klaipėdos į Vilnių važiuoja? mergaitės gal pasiorganizuotume ir mes?
nes taip viskas sugriuvo.. pirkta buvo 11-19, tai galvojau ramiai dar viskas ateis iki svenciu, o dabar staigiai tenka suktis is situacijos...
Atsakyti
Merginos, gal prie Ruum jungiames? Sale prekiu yra gerom kainom smile.gif
Atsakyti
WILSON LEATHER - perkant 2 ir daugiau prekes -40%, free shipas;

SIERRA -35% nuo $75, shipas 0,99, kodukas - GPJ1004R ;

GYMBOREE -20%, free shipas;

OLD NAVY -15% sale prekems, free shipas;

RALPH LAUREN - free shipas;

Ebags -20%, free shipas nuo $49 ;
Atsakyti
Jūrinukai skaičiukų 10-16 ir 11-06 Vilniuje jau pas mane, laukiu info iš Elonos, ir galėsiu pradėti dalinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2014 12 23, 14:04)
Merginos, gal prie Ruum jungiames? Sale prekiu yra gerom kainom smile.gif

Jau prisijungiau su mazdaug 26 pinigais, ten, atrodo 75 reikia nemokamam siuntimui ax.gif
Atsakyti
klaipedietes, uz pusvalandzio gaunu dezute. kam skubu, skambinkites
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2014 12 23, 17:06)

o numeriukas ir adresas? prasyciau brolio gal paimtu siuntinuka ir i gargzdus parveztu:)
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2014 12 23, 16:06)

O kokie kontaktai, kam skambint?
QUOTE(kristiuke @ 2014 12 23, 16:10)
o numeriukas ir adresas? prasyciau brolio gal paimtu siuntinuka ir i gargzdus parveztu:)

Galiu ir taviski prigriebt, nes suksim pas mama siandien pries kelione i ked. mirksiukas.gif
Bet musu siuntos lyg pas contesa turetu but pagal ridzio laiska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 23 gruodžio 2014 - 15:14

Labai tikiuosi contesa gaus irgi siandien bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atė @ 2014 12 23, 16:17)
Labai tikiuosi contesa gaus irgi siandien  bigsmile.gif

O Contessa tai cia kur tilzes g? As taip senai bebuvau pirkus, kad jau viska pamirsau.
Atsakyti