Tai kažin kaip Kaunui, ar pavyks gauti?
QUOTE(Emisele @ 2014 12 22, 22:49)
Aš siuntos 12-11 nelaukiu, bet 24 d. brolis iš Klaipėdos važiuos į Kauną, problemos per Kūčias padalinti nebūtų, jei reikia, sakykit, susitarčiau su juo.
Labai lauksim ziniu
QUOTE(Svarstykle @ 2014 12 22, 21:12)
[/B]Dėmesio kaunietėms, laukiančioms 12-11 skaičiukų siuntos!
Man irgi skambino siuntų tarnyba dėl 12-11 skaiciuku siuntos - sake, kad siuntos bus Klaipėdoje, bet nėra galimybių atvežti į Kauną.
Per Kautros siuntų skyrius perduoti nebėra galimybių - autobusai nebepriima, nes važiuoja ir taip pilni siuntų. Lieka paskutinė galimybė - jei mes pačios kažkaip susiorganizuotume atvežimą į Kauną.
Taigi jei kuri nors žinote kokią nors galimybę, kaip tą galime padaryti - rytoj iš pat labai ankstaus ryto, pačioje darbo pradžioje aš turėčiau paskambinti jiems ir pranešti, kaip ir kada mes pasiimam dėžutes. Jei kas nors turit gerų pasiūlymų - labai lauksiu
Man irgi skambino siuntų tarnyba dėl 12-11 skaiciuku siuntos - sake, kad siuntos bus Klaipėdoje, bet nėra galimybių atvežti į Kauną.
Per Kautros siuntų skyrius perduoti nebėra galimybių - autobusai nebepriima, nes važiuoja ir taip pilni siuntų. Lieka paskutinė galimybė - jei mes pačios kažkaip susiorganizuotume atvežimą į Kauną.
Taigi jei kuri nors žinote kokią nors galimybę, kaip tą galime padaryti - rytoj iš pat labai ankstaus ryto, pačioje darbo pradžioje aš turėčiau paskambinti jiems ir pranešti, kaip ir kada mes pasiimam dėžutes. Jei kas nors turit gerų pasiūlymų - labai lauksiu
o gal kas iš Klaipėdos į Vilnių važiuoja? mergaitės gal pasiorganizuotume ir mes?
nes taip viskas sugriuvo.. pirkta buvo 11-19, tai galvojau ramiai dar viskas ateis iki svenciu, o dabar staigiai tenka suktis is situacijos...
Merginos, gal prie Ruum jungiames? Sale prekiu yra gerom kainom
WILSON LEATHER - perkant 2 ir daugiau prekes -40%, free shipas;
SIERRA -35% nuo $75, shipas 0,99, kodukas - GPJ1004R ;
GYMBOREE -20%, free shipas;
OLD NAVY -15% sale prekems, free shipas;
RALPH LAUREN - free shipas;
Ebags -20%, free shipas nuo $49 ;
SIERRA -35% nuo $75, shipas 0,99, kodukas - GPJ1004R ;
GYMBOREE -20%, free shipas;
OLD NAVY -15% sale prekems, free shipas;
RALPH LAUREN - free shipas;
Ebags -20%, free shipas nuo $49 ;
Jūrinukai skaičiukų 10-16 ir 11-06 Vilniuje jau pas mane, laukiu info iš Elonos, ir galėsiu pradėti dalinti
QUOTE(EXTRAA @ 2014 12 23, 14:04)
Merginos, gal prie Ruum jungiames? Sale prekiu yra gerom kainom
Jau prisijungiau su mazdaug 26 pinigais, ten, atrodo 75 reikia nemokamam siuntimui
klaipedietes, uz pusvalandzio gaunu dezute. kam skubu, skambinkites
QUOTE(*Julija* @ 2014 12 23, 17:06)
o numeriukas ir adresas? prasyciau brolio gal paimtu siuntinuka ir i gargzdus parveztu:)
QUOTE(*Julija* @ 2014 12 23, 16:06)
O kokie kontaktai, kam skambint?
QUOTE(kristiuke @ 2014 12 23, 16:10)
o numeriukas ir adresas? prasyciau brolio gal paimtu siuntinuka ir i gargzdus parveztu:)
Galiu ir taviski prigriebt, nes suksim pas mama siandien pries kelione i ked.
Bet musu siuntos lyg pas contesa turetu but pagal ridzio laiska.
Labai tikiuosi contesa gaus irgi siandien
QUOTE(Atė @ 2014 12 23, 16:17)
Labai tikiuosi contesa gaus irgi siandien
O Contessa tai cia kur tilzes g? As taip senai bebuvau pirkus, kad jau viska pamirsau.