Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerkoniukas***

QUOTE(Lara-klara @ 2015 01 04, 15:47)
Kur jusu norai anksciau buna? Nerealios ON striukes ir paltukai vai vaikams minksti silti svelnus... gaila dydzio nebeliko norimos striukes siunciau krepsiuka dar pries nuajus bet taip ir nesusirinko norinciu  sad.gif

Ar ON striukes atirinka dydi. 3 metai bus kita rudeni. Ar imt 3t ar 4t. Mes prie putlesniu ir aukstesniu...
Atsakyti
QUOTE(Grinevice @ 2015 01 04, 18:48)
Mielos mergaites. Noriu pasiulyti man perdidele suknele. Dydis M, kaina 38 eurai.

http://www.gap.com/b...;pid=139859002#

Grazi. Su kokia krutines apimtim ji jums per didele ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(razinkele100 @ 2015 01 04, 17:51)
Ar ON striukes atirinka dydi. 3 metai bus kita rudeni. Ar imt 3t ar 4t. Mes prie putlesniu ir aukstesniu...

Na, bent dukrai pirkdavau dydziu didesnes sias striukes, mazintos siek tiek buvo, o maniske prie kudu. Sunui kitais metais bus 4 metai, tai jau imciau 5t, jei kas gero liktu.
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2015 01 04, 16:54)
Grazi. Su kokia krutines apimtim ji jums per didele ?  ax.gif

Kadangi mano nestandartine figura; krutines apimtis apie 95 cm ( D dydis), o klubai apie 90 cm, su sia suknele krutine atrodo neblogai, bet per liemeni labai platu.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2015 01 04, 17:04)
Na, bent dukrai pirkdavau dydziu didesnes sias striukes, mazintos siek tiek buvo, o maniske prie kudu. Sunui kitais metais bus 4 metai, tai jau imciau 5t, jei kas gero liktu.

Sūnui kitą rudenį 5, ėmiau 5 dydį g.gif
Gal nebus mažas.. Jis nėra iš tų labai aukštų ir didelių..
O mažiui bus 3 metai, pirkau 3 dydį.. g.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit patart del RL Blue Label linijos. Ar šios linijos dydžiai nemažinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima1: 04 sausio 2015 - 17:32
Kan nors CP uzsake siandien? Lyg freeshipas siandien, o patvirtinimo negaunu nuo vakar vakaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(vylien @ 2015 01 04, 20:12)
Kan nors CP uzsake siandien? Lyg freeshipas siandien, o patvirtinimo negaunu nuo vakar vakaro  g.gif

Neuzsake, si ryta nusiusnciau uzsakyma:(
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2015 01 04, 18:15)
Sūnui kitą rudenį 5, ėmiau 5 dydį g.gif
Gal nebus mažas.. Jis nėra iš tų labai aukštų ir didelių..
O mažiui bus 3 metai, pirkau 3 dydį.. g.gif

pamatavau saviskiui pernyksti modeli 3T (vaikui greit 4 m., bet jis prie lieknesniu ir ner labai aukstas), tai sakyciau kaip tik dabar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulutė: 04 sausio 2015 - 20:27
QUOTE(Saulutė @ 2015 01 04, 21:26)
pamatavau saviskiui pernyksti modeli 3T (vaikui greit 4 m., bet jis prie lieknesniu ir ner labai aukstas), tai sakyciau kaip tik dabar  4u.gif

Mano sunus mazdaug 110cm, pavasari bus 4m, tai 5T tik tik 4u.gif
Atsakyti
ridzi mane laaaabai neramina mano jcew... tikrai uz tokia suma ne juokai kai dingsta verysad.gif Labai laukiu atsakymo!
Atsakyti
Gal ką domintų tokie Gymboree bateliai pirkti per Ridzį:
Gymboree mėlyni bateliai

mums deja per maži verysad.gif , o tokie dailučiai... dydis 1, pirkta buvo už gerokai didesnę kainą, tad būtų 68 Lt
Atsakyti