Sveiki,
Atėjau padėkoti Emiselei už laiku gautus kalėdinius siuntinius , tikrai ačiū už operatyvumą
Dar noriu paklausti, gal pas ką nors netyčia atsidūrė štai tokia suknelė 6m, nes pas mane 8m, nors užsakinėjau 6.
Sveikos. Oi, kiek visko praziopsojau per savo buozgalvius, blyn, antra kompa suede Ir svarovskiu pirkot, tiek laukiau laukiau ir pramaklinau Tikiuosi greiciau kompa tureti vel, per telefona ner pirkimu, o abstinencija juoda Su praejusiom sventem visas
6PM -15%, FREE SHIPAS, NERA TAX.
QUOTE(esu-mama @ 2014 12 29, 14:46)
Gal kas pirkot slidinejimo kelniu suaugusiems is sieros?
Norim su vyru nusipirkt, bet kiek skaitau komentarus kad jos ten is trumpesniu. mano ugis 168, vyro 178 , gal galit kokias rekomenduot jeigu pirkot?
Norim su vyru nusipirkt, bet kiek skaitau komentarus kad jos ten is trumpesniu. mano ugis 168, vyro 178 , gal galit kokias rekomenduot jeigu pirkot?
sitos firmos turiu, labai geros ir ilgio pakanka
http://www.sierratra...nd-jeans~d~263/
Kazin, kodel eurais kaina svarovski psl rodo, nerandu, kur pakeisti i dol
Ar jums irgi tik keturias salis duoda pasirinkti?meta tik austria, australia, belgium ir deutshland, o kur usa?
Ar jums irgi tik keturias salis duoda pasirinkti?meta tik austria, australia, belgium ir deutshland, o kur usa?
QUOTE(EXTRAA @ 2014 12 29, 20:54)
Kazin, kodel eurais kaina svarovski psl rodo, nerandu, kur pakeisti i dol
nezinau, man leido pasirinkt dabar jau kitaip ir nerodo tik USA
per cia bandykit...gal pades
http://www.swarovski...n/SALE_USA.html
QUOTE(Semilga @ 2014 12 29, 15:46)
Tai jau tikrai viskas kazkaip isbrango,kai x5 dabar jau daugint reikia:(
Klausykit, as net nepastebejau... ka tikrai taip dol pabrango??? Kad jau reikes is 5 daugint??? Oj, paskut kelias sav praleidau pirkimus ir tokie nemalonus pokyciai???
QUOTE(RAbies @ 2014 12 29, 22:43)
Klausykit, as net nepastebejau... ka tikrai taip dol pabrango??? Kad jau reikes is 5 daugint??? Oj, paskut kelias sav praleidau pirkimus ir tokie nemalonus pokyciai???
isbrango, 2,94 paskutinisyk mokejau saskaitas, tai pasijaute...
QUOTE(Semilga @ 2014 12 30, 00:02)
isbrango, 2,94 paskutinisyk mokejau saskaitas, tai pasijaute...
o kiek eurais? man ko tai litais jau nelabai aktualu..0,845eu? nezinau, man va si skaitine israiska jau labai nebepatinka, o jei ji dides dar???
Sveiki.
Ar kas gavo skaiciukus uz naturessheabutter? uzsakinejau 12.02.
Nezinau laukti ar jau ne.
Ar kas gavo skaiciukus uz naturessheabutter? uzsakinejau 12.02.
Nezinau laukti ar jau ne.