Visos trys ten
Malonu buvo siuntą atsiimt prie namų, ačiū
Taip ramiai ir nepanikuodama šįkart laukiau siuntinuko ir gavau ne tai ko laukiau Dar tokio nesėkmingo pirkimo M&S nebuvau turėjus. Užsakymas padarytas lapkričio vidury, o po šiai dienai jo viso neturiu Nekalbant jau apie tai, kad beveik pusės užsakytų daiktų jie jau nebeturėjo
Norėjau pasikonsultuoti - vietoj vienos prekės gavau kitą, kurios neužsakinėjau. Mano trūkstamą prekę jie išsiuntė, o tą kurią aš gavau, jie prašo gražinti į artimiausią jų parduotuvę. Bet jie gi nežino, kad man artimiausia parduotuvė Lietuvoj. Tikrai nemanau, kad galiu į ją grąžint. Siųst paštu savo lėšomis nenorėčiau, nes jau ir taip man tos prekės su visais siuntimais kainavo brangiau, nei būčiau LT nusipirkus be jokių nuolaidų. Prekės vertė nesiekia 10 svarų, kaži ar jiems apsimokės dengt man pašto išlaidas. Nežinau kaip čia elgtis daba...
Limcamca, dabar jau tikrai iš jų bus dūžtanti prekė. Tikiuosi... Pasaugokit, jei įmanoma.
Taip ramiai ir nepanikuodama šįkart laukiau siuntinuko ir gavau ne tai ko laukiau Dar tokio nesėkmingo pirkimo M&S nebuvau turėjus. Užsakymas padarytas lapkričio vidury, o po šiai dienai jo viso neturiu Nekalbant jau apie tai, kad beveik pusės užsakytų daiktų jie jau nebeturėjo
Norėjau pasikonsultuoti - vietoj vienos prekės gavau kitą, kurios neužsakinėjau. Mano trūkstamą prekę jie išsiuntė, o tą kurią aš gavau, jie prašo gražinti į artimiausią jų parduotuvę. Bet jie gi nežino, kad man artimiausia parduotuvė Lietuvoj. Tikrai nemanau, kad galiu į ją grąžint. Siųst paštu savo lėšomis nenorėčiau, nes jau ir taip man tos prekės su visais siuntimais kainavo brangiau, nei būčiau LT nusipirkus be jokių nuolaidų. Prekės vertė nesiekia 10 svarų, kaži ar jiems apsimokės dengt man pašto išlaidas. Nežinau kaip čia elgtis daba...
Limcamca, dabar jau tikrai iš jų bus dūžtanti prekė. Tikiuosi... Pasaugokit, jei įmanoma.
Vilnius, Justiniškės (taip pat P.C."Mandarinas", Antakalnis):
1.roka
2. iriska
3. Pinavija Nuostabioji
4.
Kaunas, Savanoriu pr. netoli Mc.Donaldo (darbo laiku)
1. Daimen.
2. Märchen
3.
4.
5.
Vilnius Bajorų kalvos (darbo metu prie pc. Europa)
1. Vi_ktorija
2. ~Matuke~
3.rasosrasotos
4.MuseZuze (prie PC Europa)
Siūlau, kai rašomės kooperacijai parašyti ir datą...Siunta išvykus, bet vis rašosi į sąrašą
QUOTE(lina0612 @ 2015 01 24, 00:49)
Dainavos, bent jau viena jame gyvena:)
aha jau issiaiskinau galvojau jei kokie Silainiai, tai nusisausiu per visa Kauna vaziuoti
QUOTE(bbiitute @ 2015 01 23, 18:28)
kiek daugiavaikiu
Papildyta:
saunuoles mergaites
gaila Alytus labai neaktyvus galeciau priimti
Papildyta:
saunuoles mergaites
gaila Alytus labai neaktyvus galeciau priimti
Yra ir Alytiskiu , buvau uzklaususi pas Limcamca ar yra bendras taskas Alytuje, rase, kad ne liudna pasidare
Tai ir dabar dar mastau ka cia daryti, kur jungtis su uzsakymais, nes neesu labai didele aktyviste, bet prekiu kartais prireikia is uk.
Vilnius, Justiniškės (taip pat P.C."Mandarinas", Antakalnis):
1.roka
2. iriska
3. Pinavija Nuostabioji
4. Rose Prick
Kaunas, Savanoriu pr. netoli Mc.Donaldo (darbo laiku)
1. Daimen.
2. Märchen
3.
4.
5.
Vilnius Bajorų kalvos (darbo metu prie pc. Europa)
1. Vi_ktorija
2. ~Matuke~
3.rasosrasotos
4.MuseZuze (prie PC Europa)
Sveiki, o sausio 13 d. jau turbūt turėtų šią savaitę atkeliauti? Ar aš kažką būsiu praleidusi
Laba diena. Negavau laiško dėl atsiėmimo. Tikrai dar nedalinama sausio 13 d. siunta?
o aš nieko nesuprantu , nes pirmas kartas. gavau sąskaitą ir apmokėjau, tai dabar rašytis į sąrašą? labai tiktų Bajorų kalvos ir PC Europa.
QUOTE(Maniūtė @ 2015 01 26, 11:28)
o aš nieko nesuprantu , nes pirmas kartas. gavau sąskaitą ir apmokėjau, tai dabar rašytis į sąrašą? labai tiktų Bajorų kalvos ir PC Europa.
Tai gavot sąskaitą tos siuntos, kuri jau išvyko. Niekur rašytis nereikia Jeigu turit 7 kg. važiuos siunta tiesiai į namus