Limcamca, negaunu i pasta patvirtinimo,kad laiska gavot. Ir atsakymu negaunu. Tai nezinau,ar gaunat laiskus Labai laukiu atsakymo,ar atsirado mano ieskoma prekyte. Ir dar nenoreciau,kad iskeliautu siuntinys dabar. Buvau prasius,kad nesiustumet,jei nera 2 kg
QUOTE(anira12 @ 2015 01 22, 14:52)
Limcamca, negaunu i pasta patvirtinimo,kad laiska gavot. Ir atsakymu negaunu. Tai nezinau,ar gaunat laiskus Labai laukiu atsakymo,ar atsirado mano ieskoma prekyte. Ir dar nenoreciau,kad iskeliautu siuntinys dabar. Buvau prasius,kad nesiustumet,jei nera 2 kg
Visa info yra sistemoje.
Siandien i emailus neatsakinesime, dirbame sandelyje
QUOTE(Limcamca @ 2015 01 22, 11:59)
Sia savaite neturiu kur siusti kaunieciu Vienos kooperacijos neuztenka. Stambius siusiu per Venipaka.
Ir man galite įdėti
QUOTE(Limcamca @ 2015 01 22, 15:18)
Tiksliai Neperskaiciau,kas prie aprasymo parasyta Atsiprasau.
Bet jei dabar jau suruosta viskas, bent kitiems kartams dar karta prasau,kad nesiustumet,jei nera 2 kg (arba 3 vnt) . O jei imanoma, butu gerai,kad ir dabar neissiustumet .
QUOTE(anira12 @ 2015 01 22, 15:35)
Tiksliai Neperskaiciau,kas prie aprasymo parasyta Atsiprasau.
Bet jei dabar jau suruosta viskas, bent kitiems kartams dar karta prasau,kad nesiustumet,jei nera 2 kg (arba 3 vnt) . O jei imanoma, butu gerai,kad ir dabar neissiustumet .
butu gerai, kad jus lukteletumet. Ryt perziuresiu jusu emailus, nes matau, kad ju net keletas yra, ir susirinksiu visas instrukcijas.
Jei dar ne vėlu, nesiųskite mano.
QUOTE(Mėnulė @ 2015 01 22, 17:16)
Jei dar ne vėlu, nesiųskite mano.
o ne su jumis emailu ka tik susirasinejome
Vilnius, Justiniškės (taip pat P.C."Mandarinas", Antakalnis):
1.roka
2. iriska
3.
4.
Kaunas, Savanoriu pr. netoli Mc.Donaldo (darbo laiku)
1. Daimen.
2. Märchen
3.
4.
5.
Vilnius Bajorų kalvos (darbo metu prie pc. Europa)
1. Vi_ktorija
2. ~Matuke~
3.rasosrasotos
4.MuseZuze (prie PC Europa)
1.roka
2. iriska
3.
4.
Kaunas, Savanoriu pr. netoli Mc.Donaldo (darbo laiku)
1. Daimen.
2. Märchen
3.
4.
5.
Vilnius Bajorų kalvos (darbo metu prie pc. Europa)
1. Vi_ktorija
2. ~Matuke~
3.rasosrasotos
4.MuseZuze (prie PC Europa)
Vis rodot kooperacijas, ar siunta neisvyko 2-3ny? (nes lyg pirmadieni Limcamca rase kad rydienai ruosiama siunta).
Laba,
Ir aciu labai visoms uz kantrybe vakar
Siunta isvyko, Kaune Simpai kooperacijos nebeliko Tai, nuemiau nuo Mazutes pridejau Simpai, nes pas Mazute vistiek virs 11kg.
Dideles dezes nebebus dedamos i kooperacijas. Vaziuos tik tiesiogiai i namus.
Siandien keisiu sistema, RYTOJ darysiu VENIPAK sarasa, kas pageidaujate keisti adresa, - prasome pranesti.
Kt savaite siunta nekooperuota, tiems, kas susikooperuos asmeniskai (as galiu padeti) arba tiems, kas turi 7kg.
IESKOME ZMOGAUS KAUNE, GALINCIO PRIIMTI MUSU SIUNTAS PASTOVIAI, 2 KARTUS I MENESI, MAZDAUG 15 ZMONIU. JEIGU JUS ESATE NUOLATINIS MUSU PIRKEJAS, SUTARSIME INDIVIDUALU IKAINI, JEI NE, PAPILDOMA ATLYGI. STAMBIU DEZIU NEBUS
ASDA MAISTA GALIMA PIRKTI:
Sestadieni - 14-21 val
Sekmadieni 10-21 val
Pirmadienis 10-14 val, 17-21 val
Antradienis 19-21 val
Treciadienis 11-14 val; 17-21 val.
Ketvirtadienis 19-21 val.
Kt savaite.
Aciu, kas pakomentavot del Dolce Gusto kapsuliu, galvojau zinot koki slapta buda pigiau prasisukti UK
Kas turite netikusiu daiktu/rubu pardavimui, siustu per mus, prasom laisvai kada pageidaujate dekite i tema, kiek tik norite.
Galite atsiusti man emaila su foto ir aprasymu, idesiu ir i FB.
Ir aciu labai visoms uz kantrybe vakar
Siunta isvyko, Kaune Simpai kooperacijos nebeliko Tai, nuemiau nuo Mazutes pridejau Simpai, nes pas Mazute vistiek virs 11kg.
Dideles dezes nebebus dedamos i kooperacijas. Vaziuos tik tiesiogiai i namus.
Siandien keisiu sistema, RYTOJ darysiu VENIPAK sarasa, kas pageidaujate keisti adresa, - prasome pranesti.
Kt savaite siunta nekooperuota, tiems, kas susikooperuos asmeniskai (as galiu padeti) arba tiems, kas turi 7kg.
IESKOME ZMOGAUS KAUNE, GALINCIO PRIIMTI MUSU SIUNTAS PASTOVIAI, 2 KARTUS I MENESI, MAZDAUG 15 ZMONIU. JEIGU JUS ESATE NUOLATINIS MUSU PIRKEJAS, SUTARSIME INDIVIDUALU IKAINI, JEI NE, PAPILDOMA ATLYGI. STAMBIU DEZIU NEBUS
ASDA MAISTA GALIMA PIRKTI:
Sestadieni - 14-21 val
Sekmadieni 10-21 val
Pirmadienis 10-14 val, 17-21 val
Antradienis 19-21 val
Treciadienis 11-14 val; 17-21 val.
Ketvirtadienis 19-21 val.
QUOTE(Aguonytė @ 2015 01 22, 14:14)
Kada dabar siunta vaziuos artimiausia ?
Kt savaite.
Aciu, kas pakomentavot del Dolce Gusto kapsuliu, galvojau zinot koki slapta buda pigiau prasisukti UK
Kas turite netikusiu daiktu/rubu pardavimui, siustu per mus, prasom laisvai kada pageidaujate dekite i tema, kiek tik norite.
Galite atsiusti man emaila su foto ir aprasymu, idesiu ir i FB.
QUOTE(Limcamca @ 2015 01 23, 13:40)
As galiu