QUOTE(elin@ @ 2015 01 19, 13:12)
O tai jei Lina siandien nedirba, tai ir nebus ziniu apie siuntinukus, kur ir kada pasiimt ?
man ir norisi kuo skubiau savas smutes atsiimt..
QUOTE(linxmute @ 2015 01 19, 14:04)
Galetu bent i el.laiskus atsakineti
Vardo parasyme nematau nieko blogo, ar cia tarnybine paslaptis? As, pvz., noreciau zinoti, kad jau greit galesiu pasiimti.
Vardo parasyme nematau nieko blogo, ar cia tarnybine paslaptis? As, pvz., noreciau zinoti, kad jau greit galesiu pasiimti.
Atsakinejame, taip. Bet, jus siunta turejote persiusti kitiems, o ne dalinti
QUOTE(elin@ @ 2015 01 19, 14:12)
O tai jei Lina siandien nedirba, tai ir nebus ziniu apie siuntinukus, kur ir kada pasiimt ?
Kai Lina nedirba, visada apie tai paskelbia. Nebent suserga ar numirsta.
QUOTE(Limcamca @ 2015 01 19, 14:45)
Atsakinejame, taip. Bet, jus siunta turejote persiusti kitiems, o ne dalinti
Turbut ne pati sau issisiunciau
Ir el.pastu lyg rasinejomes...
Ačiū labai, Lina, už siuntinuką. Operatyviai, patogiai (tiesiai į namus)
Noriu pasitart. Vienus batukus gavau brokuotus. Jei siųsiu atgal, ar yra tikimybė, kad amazonas padengs siuntimo išlaidas?
Noriu pasitart. Vienus batukus gavau brokuotus. Jei siųsiu atgal, ar yra tikimybė, kad amazonas padengs siuntimo išlaidas?
QUOTE(roka @ 2015 01 19, 15:39)
Ačiū labai, Lina, už siuntinuką. Operatyviai, patogiai (tiesiai į namus)
Brokuotus turetu priimti atgal nemokamai, man atrodo.
Kas pas juos parasyta grazinimo lapelyje?
Del siuntos, aciu jums!
QUOTE(Limcamca @ 2015 01 19, 14:49)
Brokuotus turetu priimti atgal nemokamai, man atrodo.
Vartau gražinimo taisykles, bet nerandu, padengiamos siuntimo išlaidos, ar ne. Pirkta buvo Jūsų adresu, jei darysiu gražinimą iš LT, kažkaip abejoju, ar gražins siuntimo išlaidas...
Dar svarstau keitimą daryt tiesiai į LT
o kada išvažiavo ta antroji siunta? 13 dieną pristatyta tai galvojau kad kartu pareis
Kada sekanti siunta dabar artimiausia?
QUOTE(agnieeeska @ 2015 01 19, 16:15)
o kada išvažiavo ta antroji siunta? 13 dieną pristatyta tai galvojau kad kartu pareis
13 diena. Jeigu buciau kooperavusi, jusu miestas butu isvykes, bet is kooperacijos buvo prasyta sulaikyti, tai nebebuvo 7kg siusti.
Sia savaite, siomis dienomis bus siunta.
Beje, is karto rasau: siandien pristatyta Asda - pilnai atidarytas maisas. tipo, vairuotojui dabar suplyso. Bet, jei norit, kad patikrinciau ar niekas neiskrite, atsiuskit man uzsakymo lapa.
Rytoj ruosiame siunta. Prasome kooperuotis!!!
Aš galėčiau priimti kooperaciją. Vilnius, Justiniškės (taip pat P.C."Mandarinas", Antakalnis):
1.roka
2.
3.
4.
...
1.roka
2.
3.
4.
...
Linute, o ką gausit rytoj dar įdėsit į siuntą?