QUOTE(Murčikas @ 2014 12 29, 17:42)
Ejau ir as pranesti apie juos. Dariau du uzsakymus, viena gavau, truko 8 prekiu. ir buvo idetas cekis 3 svaru. + Tepalas krutinei ir pedoms Vapour rub, buvo su pasibaigusiu galiojimu. Kito uzsakymo negavau isvis, aciu Dievui apmokejau per paypala, nors ir salis kita, bet leido. Ilgai ir nuobodziai su jais susirasinejau del to negauto uzsakymo ir neidetu prekiu. Pagaliau, jie grazino 8 svarus, bet ne nuo to uzakymo, kuri gavau ir truko, o nuo to, kurio isvis negavau. Vel parasiau jiems kruva laisku, ijungia durniu, po kiek laiko pasiulo " I can help you to track your order" ir tyla. ir vel tas pats, I can help you, parasai siuntos numeri, koda kurjerio, kuri dave ir dingsta. Siandien jau atidariau byla paypale, aprasiau visa situacija, tik idomu ar atsizvelgs i tas negautas prekes, ar paziures, kad 8 svarus jau grazino man, ir tik likusius privers grazinti.
As irgi atidariau bylą paypale. Bjauriausia dėl čekių . Aš daugiau gyvenime pas juos nepirksiu ir kam man tas čekis. O apsimelavę, tai neblogai