Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia gi broliukams sesyčių

Labas rytas rožinių svajonių gaudytojos 😊, paskutiniai postai, tai grynai kaip apie save skaityčiau. Tikriausiai dauguma mamyćių turėdamos du sūnelius , ir vis svajodamos apie mergytę yra kamuojamos dvejonių.. .O jeigu vėl berniukas....bet nepabandęs nesužinosi
Anksčiau lankiausi šioje grupėje( gal iš senbuvių ir prisimena mane ), bet po persileidimo reikėjo laiko susidelioti mintis.
Tai va, šiuo metu vėl gyvenu planavimo ir dukrytės gaudymo ritmu
Atsakyti
Merginos,kada pradeti naudoti ecovag?
Atsakyti
As naudojau, nes reikejo blush2.gif matyt buvo isausejusi gleivine nuo rugstinio plovimosi, tai naudojau po ND 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ksida @ 2015 07 29, 07:45)
Anksčiau lankiausi šioje grupėje( gal iš senbuvių ir prisimena mane ), bet po persileidimo reikėjo laiko susidelioti mintis.

Prisimenu 4u.gif tik va apie persileidima busiu praleidus kazka g.gif

As siandien sulaukiau mmm.... Ir bliaunu visa diena.... As nebegaliu.... Jau metai su trupuciu intensyvaus gaudymo...

Tik va kaip susitaikyt su tuo kad nelemta???

Na reik siust vyra vazioktomijai ir bus ramu... Kai zinosiu kad galimybiu nebera tai gal bus viskas paprasciau.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 05 rugpjūčio 2015 - 22:29
Akvilyte, reikia galvoje atsipalaiduoti...tada ateina. Suprantu, kad laikas ne tavo naudai, bet...cia ne vienas atvejis buvo, kai nustojo planuoti ir bac, vos ne nuo bendro ranksluoscio pastojimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 08 06, 09:02)
Akvilyte, reikia galvoje atsipalaiduoti...tada ateina. Suprantu, kad laikas ne tavo naudai,

As ta suvokiu.... Bet KAIP tai padaryt...
Atsakyti
I klanus, i kelione, kazkur nuo namu dviese..sudetinga aisku, bet...tiesiog palikti Dievo valiai rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=akvilyte,2015 08 05, 22:25]
Prisimenu 4u.gif tik va apie persileidima busiu praleidus kazka g.gif

As siandien sulaukiau mmm.... Ir bliaunu visa diena.... As nebegaliu.... Jau metai su trupuciu intensyvaus gaudymo...

Tik va kaip susitaikyt su tuo kad nelemta???

Persileidau 8 sav....planavima buvom atideje beveik metams, o dabar ir vel gaudom
Ir mane uzplusta visokios mintys sulaukus mmm, visokios dvejones...gal nelemta mergyte turet, gal tik berniukai skirti...vis atrodo, cia gaudom, skaiciuojam, o imtum ir nieko nedarytum, ir iskart vaikinukas uzkibtu
Atsakyti
labas mamos,

aš šią temą jau seniai skaitau.. tiesą sakant, ji mane labai įkvėpė neatsisakyti savo svajonės, kuriai šiandie kaip tik suėjo 1 mėnuo.

norėčiau padrąsinti mamytes, kurioms sunkiai sekasi pastoti, arba patiria persileidimus...
man irgi gerų metų reikėjo, kol mažoji svajonė nusprendė pas mus ateiti..

tiesiog daugiau maldų, vilties, vyrui pieno produktų ir labai linkiu visoms susilaukt dukrelių!
Atsakyti
Dar metu arataos, ir nervus ramina ir organizma rugstina mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos gaudančios savo rožinę svajonę 4u.gif aš taip pat svajoju apie dukrytę. Nuolat seku jūsų temas. Internete skaičiau, kad mergaičių daugiau gimsta žiemą todėl planuoti nėštumą geriau vasarą kai karšta. Ar tom mamytėms kurios turi mergytes tai pasitvirtino?
Atsakyti
QUOTE(JolantaKlp @ 2015 08 13, 10:14)
Sveikos visos gaudančios savo rožinę svajonę  4u.gif aš taip pat svajoju apie dukrytę. Nuolat seku jūsų temas. Internete skaičiau, kad mergaičių daugiau gimsta žiemą todėl planuoti nėštumą geriau vasarą kai karšta. Ar tom mamytėms kurios turi mergytes tai pasitvirtino?

Mano dukrytė pagauta spalį 4u.gif
Atsakyti