Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia gi broliukams sesyčių

Akvilyte kaip tau sekasi smile.gif ? tyla čia visiška ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alionyte: 06 sausio 2015 - 15:43
Jo, visiska cia tyla unsure.gif Pas mane reikalai stovi vietoje, MB isvaziavo, tai planai atsideda 6sav. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmutse @ 2015 01 06, 18:52)
Jo, visiska cia tyla  unsure.gif Pas mane reikalai stovi vietoje, MB isvaziavo, tai planai atsideda 6sav.  verysad.gif

pavasariop galesit vel pratest kasyciu paieskas 4u.gif

pasiguosiu smile.gif mane ziauriai nervuoja mano uosviu poziuris i trecia vaika, kaskart ta pati istorija "ir kam jum reikia, taigi turit du sveikus vaikus ..." nu galima pagalvot trecias butinai nesveikas bus ... katastrofa man su jais ... nei vienos teigiamos minties siuo klausimu dar neisgirdau ...
Atsakyti

pasiguosiu smile.gif mane ziauriai nervuoja mano uosviu poziuris i trecia vaika, kaskart ta pati istorija "ir kam jum reikia, taigi turit du sveikus vaikus ..." nu galima pagalvot trecias butinai nesveikas bus ... katastrofa man su jais ... nei vienos teigiamos minties siuo klausimu dar neisgirdau ...
[/quote]

Pas mane tapati situacija doh.gif , su uosviais nebendraujam, niekam labai savu planu daugiau nepasakojau, bet tevam savo uzsiminiau, tai reakcija buvo siaubinga doh.gif Tetis tai visai pabludo, mama ramiau, bet vistiek katastrofa doh.gif Irgi pasakymas, kam trecias vaikas doh.gif , tipo dvieju neuztenka, ir taip gyvenimas nelengvas, kaip islaikysit, paskola ir t.t..... doh.gif Ir dar vienai auginti, vyras isvaziaves pastoviai, metai jau tau nebe tie ir bla bla bla.............Po tokiu zodziu net zliumbti norisi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alionyte @ 2015 01 06, 19:24)
pavasariop galesit vel pratest kasyciu paieskas  4u.gif

4u.gif tau
vat todel niekada niekam savu planu ir nepasakoju unsure.gif Su faktais lengviau zmonems susitaikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, cia juk poziuris senoviskas, ne tik del to, kaip isilaikysi, ar bus pinigu ir t.t., bet, kad daugiavaike tai jau asociali doh.gif turedamos po trecia vaika, jus griausite JU vaizda JU aplinkoje, t.y. ar tavo vaikas asocialus, kad turi tiek vaiku doh.gif
Siaip jau turetu dabar pamazeti tokio poziurio, nes daug seimu turi po 3 ir tai jau darosi norma..bet mnao sese kai pagimde 4 tai nors ir mano mamos tokio poziurio nera, bet aplinkiniai vis klausinejo manes, kodel ji turi vaikus, juk ji is geros siemos, kas jai sove galvon, gimdyti tiek vaiku doh.gif
Atsakyti
Aš daugiau jau nieko apie trečią nebesakau, kai bus tada ir sužinos, nes net nesinori veltis į jų beprasmiškas diskusijas ...

labai jau noriu to savo trečiuko/ės wub.gif kažkaip pirmi du vaikai gimė tokiam chaose, mokslai, baigiamieji ir pan., skirtumas tarp vaikų trys metai tai ir tas vyresnelis ne toks jau ir didelis buvo ir šiaip daug visko. O dabar jau svajoju apie tokią ramybę, mokslai pabaigti, vyresnieji jau didesni, jokio streso atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi labai jau noriu smile.gif Pirmas mano jau tuoj bus 16m., jau nebeapkabina ir mamyte as tave myliu nebepasako verysad.gif Tik pinigeliu papraso ir nepamirsta brolio paerzinti, antras buvo planuotas ir gavosi taip greitai, kad net susivokti nespejau bigsmile.gif , dar dziaugsmelis mano, reikalaujantis daug daug demesio ir meiles wub.gif kita sav. svesim penkta gimtadieni 4u.gif ir labai tam mielam berniukui reikia seses wub.gif , man dukreles irgi labai reikia wub.gif Kaip as sakau, paskutinis pasispardymas lotuliukas.gif Nama turim, kazkokias pajamas turim, duos D sveikatos ir uzauginsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano 15metis irgi sese paerzina normaliai, ir dar jos drauge pakvykina doh.gif bet tos penkiametes tai ne pescios, bet siaip labai myli savo sese ir sesei brolis yra Dievas wub.gif
Atsakyti
Pas mus irgi broliu meile begaline wub.gif galvojau kaip cia bus tarp ju, kai skirtumas 11metu, bet visai gerai ax.gif Kai dabar kompiuteriu amzius, tai tankiai kompu nepasidalina doh.gif , nors maziui as ji labai riboju rolleyes.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Nusprendem ir mes su MB savo padauzoms padovanoti sesyte blush2.gif labai idomu butu suzinoti kokiu santykiu pasidaryti ta laimo tirpala??? ir ar jus perkate laima ir pacios sultis spaudziate?
Atsakyti
4u.gif ??? kaip cia tylu unsure.gif nejau nesulauksiu jusu patarimo?
o kaip kitos planiukes??? gal jau pagavote savo rozines svajones? ax.gif
Atsakyti