Akvilyte kaip tau sekasi ? tyla čia visiška ...
Jo, visiska cia tyla Pas mane reikalai stovi vietoje, MB isvaziavo, tai planai atsideda 6sav.
QUOTE(Irmutse @ 2015 01 06, 18:52)
Jo, visiska cia tyla Pas mane reikalai stovi vietoje, MB isvaziavo, tai planai atsideda 6sav.
pavasariop galesit vel pratest kasyciu paieskas
pasiguosiu mane ziauriai nervuoja mano uosviu poziuris i trecia vaika, kaskart ta pati istorija "ir kam jum reikia, taigi turit du sveikus vaikus ..." nu galima pagalvot trecias butinai nesveikas bus ... katastrofa man su jais ... nei vienos teigiamos minties siuo klausimu dar neisgirdau ...
pasiguosiu mane ziauriai nervuoja mano uosviu poziuris i trecia vaika, kaskart ta pati istorija "ir kam jum reikia, taigi turit du sveikus vaikus ..." nu galima pagalvot trecias butinai nesveikas bus ... katastrofa man su jais ... nei vienos teigiamos minties siuo klausimu dar neisgirdau ...
[/quote]
Pas mane tapati situacija , su uosviais nebendraujam, niekam labai savu planu daugiau nepasakojau, bet tevam savo uzsiminiau, tai reakcija buvo siaubinga Tetis tai visai pabludo, mama ramiau, bet vistiek katastrofa Irgi pasakymas, kam trecias vaikas , tipo dvieju neuztenka, ir taip gyvenimas nelengvas, kaip islaikysit, paskola ir t.t..... Ir dar vienai auginti, vyras isvaziaves pastoviai, metai jau tau nebe tie ir bla bla bla.............Po tokiu zodziu net zliumbti norisi
QUOTE(Alionyte @ 2015 01 06, 19:24)
pavasariop galesit vel pratest kasyciu paieskas
tau
vat todel niekada niekam savu planu ir nepasakoju Su faktais lengviau zmonems susitaikyti
Merginos, cia juk poziuris senoviskas, ne tik del to, kaip isilaikysi, ar bus pinigu ir t.t., bet, kad daugiavaike tai jau asociali turedamos po trecia vaika, jus griausite JU vaizda JU aplinkoje, t.y. ar tavo vaikas asocialus, kad turi tiek vaiku
Siaip jau turetu dabar pamazeti tokio poziurio, nes daug seimu turi po 3 ir tai jau darosi norma..bet mnao sese kai pagimde 4 tai nors ir mano mamos tokio poziurio nera, bet aplinkiniai vis klausinejo manes, kodel ji turi vaikus, juk ji is geros siemos, kas jai sove galvon, gimdyti tiek vaiku
Siaip jau turetu dabar pamazeti tokio poziurio, nes daug seimu turi po 3 ir tai jau darosi norma..bet mnao sese kai pagimde 4 tai nors ir mano mamos tokio poziurio nera, bet aplinkiniai vis klausinejo manes, kodel ji turi vaikus, juk ji is geros siemos, kas jai sove galvon, gimdyti tiek vaiku
Aš daugiau jau nieko apie trečią nebesakau, kai bus tada ir sužinos, nes net nesinori veltis į jų beprasmiškas diskusijas ...
labai jau noriu to savo trečiuko/ės kažkaip pirmi du vaikai gimė tokiam chaose, mokslai, baigiamieji ir pan., skirtumas tarp vaikų trys metai tai ir tas vyresnelis ne toks jau ir didelis buvo ir šiaip daug visko. O dabar jau svajoju apie tokią ramybę, mokslai pabaigti, vyresnieji jau didesni, jokio streso atrodo
labai jau noriu to savo trečiuko/ės kažkaip pirmi du vaikai gimė tokiam chaose, mokslai, baigiamieji ir pan., skirtumas tarp vaikų trys metai tai ir tas vyresnelis ne toks jau ir didelis buvo ir šiaip daug visko. O dabar jau svajoju apie tokią ramybę, mokslai pabaigti, vyresnieji jau didesni, jokio streso atrodo
As irgi labai jau noriu Pirmas mano jau tuoj bus 16m., jau nebeapkabina ir mamyte as tave myliu nebepasako Tik pinigeliu papraso ir nepamirsta brolio paerzinti, antras buvo planuotas ir gavosi taip greitai, kad net susivokti nespejau , dar dziaugsmelis mano, reikalaujantis daug daug demesio ir meiles kita sav. svesim penkta gimtadieni ir labai tam mielam berniukui reikia seses , man dukreles irgi labai reikia Kaip as sakau, paskutinis pasispardymas Nama turim, kazkokias pajamas turim, duos D sveikatos ir uzauginsim
Mano 15metis irgi sese paerzina normaliai, ir dar jos drauge pakvykina bet tos penkiametes tai ne pescios, bet siaip labai myli savo sese ir sesei brolis yra Dievas
Pas mus irgi broliu meile begaline galvojau kaip cia bus tarp ju, kai skirtumas 11metu, bet visai gerai Kai dabar kompiuteriu amzius, tai tankiai kompu nepasidalina , nors maziui as ji labai riboju
Labas Nusprendem ir mes su MB savo padauzoms padovanoti sesyte labai idomu butu suzinoti kokiu santykiu pasidaryti ta laimo tirpala??? ir ar jus perkate laima ir pacios sultis spaudziate?
??? kaip cia tylu nejau nesulauksiu jusu patarimo?
o kaip kitos planiukes??? gal jau pagavote savo rozines svajones?
o kaip kitos planiukes??? gal jau pagavote savo rozines svajones?