Sveikutės, noriu jungtis į jūsų būrį ir prikelti temą Ar yra gaudančių kasytes? Mes planuosim tik kitais metais, bet noriu daugiau pasidomėti. Bandžiau domėtis ir su pirmuoju, visos tos kiniškos lentelės, mėnulis rodė mergaitę, bet ND darėm iki ov, per pačią ov ir po jos, tai manau tiesiog užkibo tada Nes iš pirmo mėnesio ir pavyko. Dabar ketinu bandyti iki OV, rūgštinti, gerti kalcį ir magnį. Dabar pirmas ciklas kaip stebiu ov testais, kol kas neigiamas 9cd, kadangi mano ciklas nėra laikrodukas, bet plius minus panašus, tik trumpas, noriu pažiūrėti kelis mėn, kada čia vyksta ta ov nes pvz su pirmuoju tai ov įvyko 15cd, nors mano ciklas 23-24d, tai reiškia ta antroji fazė labai trumpa arba tas ciklas būtų buvęs kokios 28 d.
kad jau išsiplėčiau paklausiu ir susiplanavusių, tuo laimo tirpalu reikia gan giliai apsiplauti? O po sekso palaikyti kojas, kad nepabėgtų, nes man visada greit išbėga? O tada vėl eiti apsiplauti tirpalu? O ecovag kaip naudoti? Iki myliukų ir po jų kelias dienas? o laikas kada, prieš pat susidėti ją? Tai kada tada apsiplauti, žodžiu renku info