Ryžiukė, lauksime naujienu!!!!!
Yra tiesos 😉 pas jį giminėje labiau vyriška linija. O jei dar pas mane labiau šarminė terpė tai taip ir gaunasi...
Biskiuka nurimau kad TD ir FF pagal temp ov dieną vis dėl to 18 nustatė. Tai gaunasi tada 3 ir 4 dienos iki ov. Bet jei ov vyko kai maude šonus labai tai tada 2 ir 3 dienos būtų iki ov ar net mažiau...
Gal net nebus nieko ši ciklą...
Ryżiukė laikom kumščius kad rožinė būtų 😁
Sveikos, o aš tyliai (dar sunku tuo patikėti), bet stoju į rožinę pusę
Vakar perinatologė Santarose kelis kartus pabrėžė, kad sesė
Taigi, paskutiniai ND daryti 1,5-2 paros iki OV, vartotos Ecovag žvakutės ir po ND apsiprausiama su citrinos-vandens miksu
O ar dydį atitinka leliukas?
Nes man trim dienom didesnis nei pagal mmm. Nors aš tiksliai žinua OV datą..tai labai keista. Jei OV įvyko anksčiau, tai turbūt berniukas bus
Ryžiukė, ruuuzaviausi sveikinimai!!!!!
Ryžiuke, džiugu girdėti
O ar dydį atitinka leliukas?
Nes man trim dienom didesnis nei pagal mmm. Nors aš tiksliai žinua OV datą..tai labai keista. Jei OV įvyko anksčiau, tai turbūt berniukas bus
Maniškė 1 diena mažesnė dar pradžioj 4-5d. laikėsi mažesnė, nors Ov irgi tiksliai žinojau, bet ginė sakė, kad nežinom, kada implantavosi - logiška, kas, kad OV tada, bet įsitvirtinimas tik per 6-12 dienų gali įvykti, tai paklaidai visa savaitė duodama
Sveikos, kadangi ir aš turiu svajonę, plazdenančią, kaip drugelis, nutariau užsukti su savo klausimynu
Kas turės laiko paikiems klausimams, būsiu dėkinga už benkokią info
Taigi, šioj temoj daug kur minima Ecovag žvakutės, kiek laiko jas reikėtų panaudoti, norint sulaukti efekto? Ir dar, jas reikia pries ND naudoti?
Kaip ten tas apsiplovimas su citrinos mišiniu, t.y. tiesiog paprastuoju būdu apsiplauti lyt.lūpas reikia, ar ten kažkaip jau giliau kažką reikėtų...
Jeigu mano nereguliarus ciktas, o OT vaiduokliauja antrą juostelę, tai ar galima nuspėti kiek čia tų dienų iki O likę?
Nzn gal kurios ir pataisys mane. Bet cia mano nuomone.
Ecovag planavau naudoti tik ta cikla kuri pradejau gaudyt leliuka. Jei ov 18 cd tas tas zvakutes pries tai 7 dienas ir 3 po ov mazdaug. Bet mano atveju po vienos kapsules ph sukilo stipriai. Todel nebevartojau.
Del apsiplovimo tai po nd ir kazkur skaiciau kad testi iki ovuliacios pabaigos. Nzn ar gerai dariau bet as i vidu susvirgzdavau su svirkstu. Manau efektas didesnis nei tik apsiplauti...
Ta antra juostele visad vaidokliuoja. Tada kai ji ryski tada ir ov banga uzeina. As 3 men matavau ov su testais ir rode man kad ov 22 cd, paskui 18 cd.
Si cikla ot teigiamas buvo 16-17 cd. Pagal temp grafikas ov diena nustate 18 cd. O va gine kai ziurejo sako jusu nestumas tarsi kaip ov butu 14 cd - bet ot testas tikrai neigiamas, kb isskyros tik prasidejo ta diena, temperatura irgi nerode ov. Tai nzn ka ji man cia sake. Toks vaizdas kad visi trys dalykai nieko verti ir nieko nerodo. Jei temp ir isskyros gal neteisingos, bet ov testai tai neturetu tokiu pievu rodyti. Nenoreciau su ja sutikti...
Ateinu pranesti nelabai dziuginanciu naujienu. Nuojauta pasitvirtino. Berniukas. Neslepsiu, tikrai liudna, net per daug liudna. Kai tiek visko darai kad pavyktu ir nesiseka, liudna. Min 2 ir 3 paros iki mano manymu jauciamos ov ( pagal temperaturos matavima ir nubrezta grafika net 3 ir 4 d iki ov) nedave geru rezultatu. Nors daugybe kitu dalyku daryta kas butu link mergaites (menulis, kraujo atsinaujinimas, papildai ir kt)
Nors 12 sav genetike sake berniuko nematau, bet 15 sav neliko jokiu abejoniu niekam.
Bandau susitaikyti su mintimi, kad mergytes gyvenime niekada neturesiu. Del to atrodo pasaulis nebemielas... per didele svajone buvo mano ir per daug tiketa. Bet tikiuosi ilgainiui praeis ir skaudes truputi maziau. Sekmes planuojancioms ;)
Reaqua777, o kelinto vaikelio laukiates? Ar tikrai zinote, kad berniukas? Genetinius tyrimus darete?
Galvokite apie maza stebukla, ta siela, kuri pasirinko jus! Ir tai tikrai ne siaip sau! Jis viska jaucia, supranta, turbut ir pati suprantate, ka jis isgyvens, jei bus nelaukiamas.... Tikiu, kad nuotaikos pasikeis ir si maza savo suneli, mylesite dar labiau, dar stipriau, nei kada galejote isivaizduoti! Niekas siame gyvenime nevyksta siaip sau..