Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia gi broliukams sesyčių

Diena ir vakare apsiprausiu su actu. Ryte darau testą ir 7 rodo maždaug.

Vienoje is lyties planavimo knygų rašo kad actas tinka.

Nebesuprantu...

Atsakyti

Pagal mane, tai viskas yra normalu :) Juk organizmas visada bandys, gol dar gales, atstatyti organizmo ph, tai normalu, kai zmogus serga, tada jau sutrinka ta ph, o kol viskas gerai, tai ji ir turi atisistatyti, kitaip negales vykti reikiami procesai organizme ;)



Ko jums reikia, tai tik pries ar po santykiu apsiprausti rugstinanciu tirpalu ;) Nes na nemanau,kad galima taip uzrugstinti organizma, tik prausiantis, kad ta rugstine terpe liktu ilgai ar visuomet, taip nebus :) O ir nemanau,kad tai gerai.

Maitas taip pat itakoja, stresas taip pat rugstina organizma, bet jis visada visada, kol gales, bandys sugristi i pusiausvyra :)
Todel, gal net neberta bandyti anksciau laiko, darykite tai tada, kai jau vyksta visas procesas. :) :)

Atsakyti
Kuriuo tiketi g.gif
Shetlles sako, kad mergaitei - myletis kasdien iskart po menesiniu iki 2 dienu iki Ovuliacijos ir tada susilaikyti (have intercourse daily from the time menstrual bleeding ceases until two days before ovulation). Berniukui - myletis pries pat ovuliacija, per ja ir po jos (Have sex on the day of ovulation or right before or after, when vaginal secretions and cervical mucus are most alkaline).
Martin Young teigia, kad mergaitei - myletis per ovuliacija, berniukui - likus 4-6 dienoms iki ovuliacijos ir tada susilaikyti (Have sex within 24 hours of ovulation to increase your chances of conceiving a girl to about 55 to 60 percent; to increase your odds of conceiving a boy to about 60 to 65 percent, have sex four to six days preceding ovulation and then abstain).

Planavima pradesime kita menesi, noriu labai mergytes, tai kada geriausia pradeti ND?? Iskart po menesiniu? Siaip jau mylesimes ir per O ir po jos, nes didziausias tikslas ne lytis o greiciau pastoti, bet bent pradeti visa tai noreciau del mergaites biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 26 spalio 2017 - 15:09
QUOTE(FoxLady @ 2017 10 26, 15:50)
Siaip jau mylesimes ir per O ir po jos, nes didziausias tikslas ne lytis o greiciau pastoti, bet bent pradeti visa tai noreciau del mergaites biggrin.gif

Aš mylėdamasi per O du berniukus pasigavau smile.gif O dabar bus patyt, nes buvo 3d iki O ir užkibo wub.gif
Atsakyti

Pas mus santykiai buvo is kart po mmm ir turiu berniukus dvynukus.  :rolleyes:  :)

Atsakyti

As manau kad iki ov kelios dienos turi buti... 

Pas mane du berniukai tikrai per ov. Bet po mm iki kokios 12 cd niekas nekibo metus ( ov budavo apie 15 cd).

Darau isvada kad mergaitei reikia taikyti arciau ov.. arba vyras visai ne juvelyras 😁

Atsakyti

Tai va, kad reikia atsizvelgti i savo organizma ir zinoma, tiketi :) Nes kiekviena mes esame skirtinga, kiekvienas musu kunas labai individualus ir visom tinkancios vienos taisykles, tikrai nera :) Kaip sakanat, norint 'suzaisti' su likimu, reikia bandyti :) 




Reaqua777, laukiam jusu rezultatu!!!  :rolleyes:  :4u: 

Atsakyti

As bijau kad busiu prisizaidus. Skaiciavau skaiciavau, o ov paeme ir atejo anksciau.

Nd 3 ir 2 paros iki jauciamos ov. Tie rugstinimai nepavyko kazkaip, niekaip tas ph testas nerodo ph4 ar zemiau. Dar taip arti ov ... toks nervas paeme kad net bloga is to streso pasidare kai ov teigiama pamaciau. 

Tos mergytes taip norisi, o sansas tai paskutinis ir baisiausia kad pati viska sugadinau. Nenutaikiau kaip planavau.  :unsure:​ 

Atsakyti

Reaqua777, bet dar niekas neaisku ;) Galiu tik isivaizduoti ta jausma, bet nereiktu taip.... jei kas ir ivyko,vaikutis jaucia  :4u:  :4u:  :4u:   Dabar laukiam II  :rolleyes:  :4u: 

Atsakyti
Ir net neaisku kiek ta teorija teisinga biggrin.gif
Atsakyti

Tai taip! 

Atsakyti

Reaqua - na tikrai ne tu "viską sugadinai", o vyras, jei jau sugadino  :D  :hmm: nes jei pas vyrą nėrą tų mergaičių, tai tu ir ant galvos gali stovėt, bet nieko nepadės...

Aš 13sav nėščia, pirmadienį lekiu pas gydytoją su geresne aparatūra, tikiuosi įžvelgs kas ten tarp kojyčių  :wub: nors nuojauta visiškai nieko nesako, net apie mergaitę bijau svajoti ir galvoti... 

Atsakyti