Sveikinimai 😉 linkiu kasyciu 😊
Panasu i tai, kad veikia sarminanciai Bandykite su laimu ir tada tikrinkite ;)
O šarminimas čia reiškia kad tikimybė berniukui ?
mums reikia brolio
Pagal kai kurias teorijas taip
Su laimu vel kaip ir buvo nieko ph apie 6.
Gal ka ne taip darau...
Dabar pabandziau su actu. Tirpalas rodo mazesni ph, bet slapimo ph vistiek apie 5.
Zodziu siandien paskutine diena kada galiu nes ov turetu but 18 cd. Dabar 14 cd tai su actu kelis kartus bandysiu pries sex ir po kelias dienas.
Gal valgomas maistas taip stipriai itakoja, isgeriu obuoliu sulciu, 1 madarina suvalgiau... labai dietos neiseina laikytis... tik kalcio ir magnio papildus geriu ir vit c.
Kad maistas itakoja, tai tikrai taip! Net labai
As dabar nezinociau, net kaip rugstinti, as zinoma, to net nenoreciau, nes mano mityba yra labiau sarminanti, o valgyt 'bet ka,' jau nezinau ar galeciau, tai tik is isores kiek galima itakoti, tai tiek iseitu.
Gal cia mums protas sako,kad mes galime kazka itakoti, o is tikruju, tai net ne mes vaikus renkames, o vaikai mus Todel, jei jau laikas tureti kazkurios konkrecios lyties vaikuti, tai turesime, jei ne, turbut niekas nepades Nors.... kas gali pasakyti, gal uztenka tik noro, to tikro nuosirdaus noro, nesavanaudisko.
Vis pagaunu save kad noras tai truputi savanaudiskas.... 😊 bet nieko negaliu padaryti. Kitos susilaukia mergaiciu tiesiog kelios dienos iki ov ir be jokiu dietu ir visokiu kitu dalyku darymu.. maitinasi kaip visad. Nzn ar pavyktu man visiskai " ant mergaitiskos dietos sesti" 😁 bet ka gali zinot.
Galvoju bent busiu viska padariusi ka galiu, kad butu, kaip noreciau. Jei ne tai ne. Bent busiu bandziusi.
Va tame ir esme, kad yra taip, kaip turi buti
Aisku, bandykite, bus ramiau paciai ;)
Net negrazu taip sakyti, bet reikia priimti save visokia juk , pradzioje, kai suzinojau,kad laukiuosi, buvau visai tikra, kad laukiuosi mergytes, atrode, kitaip negali buti, bet suzinojau, kad berniukas, buvo sioks toks nuliudimas, labiau del dukrytes, kuri labai norejo sesytes, aisku, kaip sakau, pati zinojau, kad nieko daugiau nepadariau, kad pabandyt, todel taip, gal mes cia ir nieko negalime pakeisti, bet tas tikejimas ir bandymas, nuteikia kitaip Aisku, dabar taip laukiu savo bernuzelio, taip dziaugiuosi, kad turesiu suneli, nezinau, man atrodo, kad per daug ispustas burbulas del lyties, juk siela net neturi lyties, visus vakucius as myliu vienodai ir taip jais dziaugiuosi O gal dar ir dukryte kada turesiu, dar viena