Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia gi broliukams sesyčių

QUOTE(Infinite Love @ 2017 09 14, 10:33)

<p>Ne, kiek mums zinoma, gimineje nera ir nebuvo dvyniu, nei mano, nei vyro giminej. Mes padarem pradzia  biggrin.gif</p>

Ar jautėt kažką įtarėt? Kaip realybėje tai atrodo? biggrin.gif Ar skausmingesnė ovuliacija, ar nėštumo pojūčiai greičiau pasireiškia? Na man tokia mistika wub.gif Bet labai svajoju apie du nestuke.gif
Atsakyti

Ar jautėt kažką įtarėt? Kaip realybėje tai atrodo? biggrin.gifAr skausmingesnė ovuliacija, ar nėštumo pojūčiai greičiau pasireiškia? Na man tokia mistika wub.gifBet labai svajoju apie du nestuke.gif

Na ka as galiu pasakyti, net minciu nebuvo, juk mes 'saugojomes' :D Kadangi buvo ka tik po mmm, tai galvojom, kad tikrai nieko nebus, bet.... Buvo! Ir dar du is karto!!! :) As sureagavau normaliai, tik viena mintis buvo, kaip tris reiks ant ranku nesioti, nes pirmas sunus buvo dar mazas ir jis visada buvo su manim, visada ant ranku, o dabar dar du, is kart! Bet vyrui buvo sokas :D Nekalbejo gal savaite, kol sugrizo i save :D

Ir pirma karta, kai dare ultragarsa, mate tik viena puslyte, o kai jau ejau 18 - 20 savaite, as jau jauciau, kad pilve labai daug judesiu, bet galvojau, gal kazkas labai aktyvus ten ir kai gydytoja eme ziureti, ziuri,kad visko po du :D Sako, pas jus du :D

Atsakyti
QUOTE(Infinite Love @ 2017 09 14, 09:04)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="soweluu" data-cid="71797793" data-time="1505375293">
<div>
<p>Ar jautėt kažką įtarėt? Kaip realybėje tai atrodo? vartotojo įkelta nuotraukaAr skausmingesnė ovuliacija, ar nėštumo pojūčiai greičiau pasireiškia? Na man tokia mistika vartotojo įkelta nuotraukaBet labai svajoju apie du vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>Na ka as galiu pasakyti, net minciu nebuvo, juk mes 'saugojomes' biggrin.gif Kadangi buvo ka tik po mmm, tai galvojom, kad tikrai nieko nebus, bet.... Buvo! Ir dar du is karto!!! smile.gif As sureagavau normaliai, tik viena mintis buvo, kaip tris reiks ant ranku nesioti, nes pirmas sunus buvo dar mazas ir jis visada buvo su manim, visada ant ranku, o dabar dar du, is kart! Bet vyrui buvo sokas biggrin.gif Nekalbejo gal savaite, kol sugrizo i save biggrin.gif
Ir pirma karta, kai dare ultragarsa, mate tik viena puslyte, o kai jau ejau 18 - 20 savaite, as jau jauciau, kad pilve labai daug judesiu, bet galvojau, gal kazkas labai aktyvus ten ir kai gydytoja eme ziureti, ziuri,kad visko po du biggrin.gif Sako, pas jus du biggrin.gif</p>

Nerealiai 😊 aš pasiziuriu į dvynius, taip miela, aišku rūpesčio belekiek, bet koks stebuklas

Tai jūs jau turite berniukus ar dar laukiates? Ar jau 4 planuojat mergyte?
Atsakyti

Nerealiai 😊 aš pasiziuriu į dvynius, taip miela, aišku rūpesčio belekiek, bet koks stebuklas

Tai jūs jau turite berniukus ar dar laukiates? Ar jau 4 planuojat mergyte?

Ir turiu ir laukiuosi :D 
Turiu tris sunelius, viena dukryte ir dar vienas sunelis pakeliui  :wub:  :wub:  :wub: 

Nors mazoji, labai norejo sesutes, kviete ja, net ji pirmoji man pasake, pati net nezinojau,kad laukiuosi, sake,kad mano pilvelyje leliukas!  :wub:  Bet atejo brolis  :wub: Laukiam dabar brolio, mazoji buciuoja pilva, renka jam rubelius ir jau planuoja ka jie veiks  kartu  :wub:

Atsakyti
Infinite love, bus mazosios meile ir brolis globotinis, gal ir neblogai, kad ne sese...nu bus vienintele princese 4u.gif
Atsakyti

Infinite love, bus mazosios meile ir brolis globotinis, gal ir neblogai, kad ne sese...nu bus vienintele princese 4u.gif

Taip, Alchemie, as irgi jai taip sakau ir pati galvoju, ji musu princese, jei daugiau mergyciu nebus ( juk kas ten zino  :rolleyes: ), tai ji bus, o gal turi buti, ta musu vienintele  :wub:  Bet dabar visi laukiam naujo stebuklelio  :wub:

Atsakyti
Infinite Love wub.gif kaip gražu tiek vaikučių 4u.gif

Tai visgi mergaitę planavote kažkokiu būdų? smile.gif
Atsakyti

Infinite Love wub.gifkaip gražu tiek vaikučių 4u.gif

Tai visgi mergaitę planavote kažkokiu būdų? smile.gif

Kaip as sakau, ne, nieko daugiau nepadarem specialaus, apart norejimo :D  :wub: 

Nors man gydytoja jau 11- ta savaite pasake, kad 75% berniukas ir as ja tikejau nuo pat pradziu, o va vyras, net ziurint 18 - ta savaite ir dar karta patvirtinant, kad berniukas, negalejo patiket  :D Sake mergaite, kodel as jas taip sapnuoju, sakiau, tai gal kita jau bus dar viena mergaite  :D Taip jau yra su mano vyru, jis 'daro' berniukus, o kad gimtu mergaite, jau reikia ir man pasistengti  :rolleyes:  :D

Atsakyti
Aš kiek ziurejau statistiką forumo, tai būdas ov+12 nepasitvirtino visai. Labiau priimtinesnis vistiek kuo daugiau dienų iki ov.
Aš tikiu tuo ir dar ph gal tikėtinas labiau, gal kiek didina tikimybę. Bet kaip viską suderinti ir dar kad kibtu 😶

Atsakyti

As ir manau,kad jei jau yra noras pazaisti, tai bandyti pries ir su kokiu laimu.  :rolleyes:

Atsakyti
Na ką gi, turiu gerų žinių wub.gif nestuke.gif Bandėm trys dienos prieš OV ir pavyko - užkibo mažiukas wub.gif
Tikiuosi, kad du broliai sulauks sesutės. NT labai anksti parodė - jau 10DPO buvo ryšku - teko skaityti, kad mergaitėms anksčiau parodo smile.gif
Atsakyti

Sveikinu!!!!  :wub:  :wub:  :wub:  :4u:

Atsakyti