Sveikos planuotosplanuotos ir prisiplanavusios
Gal sakau priimsit i savo būrį
Na mes tiesa sakant tik ką sėkmingai pagavom zirni ir siandien patvirtinimui pasidariau NT..nors kadangi jau turbūt daugiau nei dvi savaites pykina abejoniu apie ir nebuvo...
Daug nerimo nors jau ir 3 ....auginame isdykeli sūnelį , kuriam tikrai reikia broliuko arba sesutės...asmeniškai aš norėčiau sūnelio
QUOTE(uzsiemusi @ 2016 04 05, 11:02)
Sveikos planuotosplanuotos ir prisiplanavusios
Na mes tiesa sakant tik ką sėkmingai pagavom zirni ir siandien patvirtinimui pasidariau NT..nors kadangi jau turbūt daugiau nei dvi savaites pykina abejoniu apie ir nebuvo...
Daug nerimo nors jau ir 3 ....auginame isdykeli sūnelį , kuriam tikrai reikia broliuko arba sesutės...asmeniškai aš norėčiau sūnelio
Labas, sveika prisijungusi. Sveikinimai kad viduje žirniukas😊o čia planuotas kad būtų berniukas ar tiesiog taip planuotas?😕as tai planavau ant mergytes bet kantrybei trūkus nežinau ką prisiplanavau bet kas bus tas,kad tik butu
Labas merginos,
ech, norim ir mes tos svajones, turim 2 berniukus, norim sesytes, bet jauciu, kad bus berniukas vistiek, nes vyro giminej berniukai dominuoja bet pasvajoti galima manau, biski veluodama uzsisakiau OT, bandysiu su jais si menesi pazaist, o kita jau gaudyt. Nors dar reikia nueiti, kad spirale isimtu
Visoms pastojusioms linkiu lengvu nestumu ir nesvarbu kas ten tarp kojyciu, vistiek mylesit be galo
gal atsiras daugiau planuojanciu? smagu butu pasidalinti mintimis
vyras sake, kad jei trecias berniukas, tai bus tada ir 4 vaikas
ech, norim ir mes tos svajones, turim 2 berniukus, norim sesytes, bet jauciu, kad bus berniukas vistiek, nes vyro giminej berniukai dominuoja bet pasvajoti galima manau, biski veluodama uzsisakiau OT, bandysiu su jais si menesi pazaist, o kita jau gaudyt. Nors dar reikia nueiti, kad spirale isimtu
Visoms pastojusioms linkiu lengvu nestumu ir nesvarbu kas ten tarp kojyciu, vistiek mylesit be galo
QUOTE(Juditab @ 2016 04 09, 12:28)
Labas merginos,
Jo,o aš sakau irgi jei db bus berniukas tai gaminsim ir trečią 😊
QUOTE(aastaa29 @ 2016 04 09, 22:21)
Jo,o aš sakau irgi jei db bus berniukas tai gaminsim ir trečią 😊
Tikrai taip, dar turit trečią šansą Man tai baisiau, jau du berniukai yra, baisoka dėl trečio irgi vyro šeimoje vyriškoji giminė dominuoja
Turiu dvi seses, pas jos dukros, pas mane viena 2 berniukai na, bet ka padarysi, dievinu as juos, kaip ir trecia bei ketvirta dievinsiu, kad ir berniukai, nors aisku, norisi nors vienu kasyciu seimoje,ir vyras labai nori
mano kraujo grupe -, gal tas itakos turi, gal sunkiau mergyciu spermiukam
mano kraujo grupe -, gal tas itakos turi, gal sunkiau mergyciu spermiukam
Grupe nieko nereiskia, kiek mes cia metodu isbndziusos, nuo kinieciu lenteliu, iki kraujo grupiu, rugstingumu ir t.t. praktiskai vis tiek 50/50 su Dievulio malone kasytes...rugstinimasis gal kiek ir padidina procenta, bet kraujas, tikrai ne
Sveikos
As jau susigyvenau su berniuku ir jokiu juodu minciu nebeuzplaukia... Buna kad pagalvoju, o gal suklydo.. Bet realiai suvokiu kad ne ir drabuzelius berniukiskus perkant kazkaip dusia neskauda siandien vezimuka jau parsivezem... Tik leliuko truksta na bet viskam savas laikas kapsinam 26ta savaite jau... Pilvo nera, bet kad ten kazkas gyvena tai faktas, nes aktyviausias is visu triju kibina neblogai jis ten mane
O svajones... Ech... Ne viska gyvenime gali turet kartais to visko ir nereikia matyt.... Uztenka kad turi labaaaaaai daug
As jau susigyvenau su berniuku ir jokiu juodu minciu nebeuzplaukia... Buna kad pagalvoju, o gal suklydo.. Bet realiai suvokiu kad ne ir drabuzelius berniukiskus perkant kazkaip dusia neskauda siandien vezimuka jau parsivezem... Tik leliuko truksta na bet viskam savas laikas kapsinam 26ta savaite jau... Pilvo nera, bet kad ten kazkas gyvena tai faktas, nes aktyviausias is visu triju kibina neblogai jis ten mane
O svajones... Ech... Ne viska gyvenime gali turet kartais to visko ir nereikia matyt.... Uztenka kad turi labaaaaaai daug
Akvilyte, net nemaniau, kad jau tiek daug savaiteliu, jau net pusiaukele prabegusi
ech, kaip smagu tie kibinimai is vidaus jau ir as pasiilgau to jausmo
QUOTE(aastaa29 @ 2016 04 08, 22:51)
Labas, sveika prisijungusi. Sveikinimai kad viduje žirniukas😊o čia planuotas kad būtų berniukas ar tiesiog taip planuotas?😕as tai planavau ant mergytes bet kantrybei trūkus nežinau ką prisiplanavau bet kas bus tas,kad tik butu
Neaisku kas suplanuota , bet noreciau tai bernioko dar vieno .....Tik nezinau kaip cia su tuo mano bus nes pries pora savaiciu soktelejo kraujo spaudimas ir visai nepakrenta nors geriu nuolat ispandytas spaudima mazinancia arbatele...iki siol man spaudimas visada toj normoj buvo ...O pas gine nezinau kad papulsiu ..Prasysiu turbur , kad ryt vyras atlektu iki darbo ir paimtu , ir gal dar speciau pasimatyt su daktariuke ...kitaip reiks kazka su darbo grafiku dayt...
Ar buve kam aukstesnis kraujo spaudimas pradzioje ? ...Prisiskaiciau internete ..tai nezinau ar nebutu geriau jei nebuciau neiko skaicius .... ..Taip tu baimiu uztektinai .. o dabar..
Jeigu cianesciuju hipertenzija tai ne kas..butinai reikia pas gydytoja