Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia gi broliukams sesyčių

QUOTE(Nusisypsok @ 2016 01 16, 16:15)
Mes prisiduodam, kad graziai augam, tik mama, vis dar daznai pagauna save mastant, ar tikrai cia tas stebuklas man ivyko doh.gif  wub.gif

Aš du metai jau kas dieną prausdama savają, žiūriu ir negaliu patikėti, kad nėra pimpaliuko laugh.gif
Ir bandau tikrąją ta žodžio prasme, neišeiti iš proto....
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2016 01 15, 10:33)
Sveikos svajotojos wub.gif

Pries kelias dienas kazka googlindama apie remntus radau savo gal 8 metu senoma pasisakyma supermamose smile.gif viena forumiete parase, kad galvojo jog turiu mergaite, o ne berniuka.... As jai tada atsakiau kad nea... Berniuka ir noriu antro berniuko... O po pertraukeles, noreciau dar ir trecio bernuzelio.... Ir pradejau galvot, kada mano sitas noras pasikeite??? Kada pradejau svajoti ape JA?? Turbut visgi per velai, nes ten kazkas auksciau jau buvo issimines mano pirmaji nora smile.gif ir to kito nebeisgirdo... JI ir liks mano svajone.....
Vakar tik velai jau griztant namo isriedejo kelios asareles... O siandien tik isijungiau parasyti cia ir pratrukau balsu.. Zinau... kvaila.. negrazu... Bet praeis...    Ne visom svajonem lemta issipildyti ar ne? mirksiukas.gif o ir tris sunus augint ne kiekvienai duota  wub.gif

Sekmes visom svajojanciom mirksiukas.gif

Labas, visu pirma, sveikinu su berniuku 4u.gif Labai teisinga mintis, kad 3 sunus ne kiekvienam augint duota. Apskritai, ne kiekvienam vaiku susilaukt duota mirksiukas.gif
As esu 3 berniuku mama. Ir be galo dziaugiuosi, kad juos turiu. Kai laukiausi trecio, dukros labai norejome su vyru, kai suzinojau, kad berniukas, siek tiek buvo nusivylimo, kuris greitai uzgeso ir liko tik dziaugsmas. O kai dabar pasiziuriu, kokie jie visi 3 nuostabus wub.gif
O del zmoniu pasisakymu..apskritai, kai pasakau, kad turiu 3 vaikus, dazniausiai zmoniu veide buna nuostaba, o kai pasakau, kad 3 berniukai..sulaukiu siulymo susilaukti 4 dukros tongue.gif Bet as jau siam reikalui tikriausiai nebepasirasysiu, nebent..taptume laabai turtingi, dar isbandyciau viena proga biggrin.gif
Ir zinai, as irgi dar kai neturejau vaiku visiems sakiau, kad turesiu tik sunus. Mano zodziai issipilde smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2016 01 18, 08:34)
siek tiek buvo nusivylimo, kuris greitai uzgeso ir liko tik dziaugsmas.

Oa as nebesusitvarkau su savo mintim ir emcijom... Kaip penktadien pradejau raudot, taip raudu iki siol... Ssu jauneliu irgi verkiau... Bet guodziau save kad turesiu dar viena sansa.... O dabar tas zinojimas kad VISKAS mane zudo... Tikrai nesitikeja kad taip bus... Kad taip skaudes... Galit metyt mane akmenim, sakyt kad svarbu sveikas, kad mylesiu vistiek ir bla bla bla... Bet negaliuuuuu kaip man skauda.... Nezinau kur detis ir su kuo pasikalbet... Guliu ir ziuriu i viena taska, o asaros rieda kaip pupos...
Specialiai norejau kuo anksciau suzinot, kad kitiem sakydama iskart galeciau sakyt kad turesim broli... Bet anyta vistiek linguoljanciu veideliu sake kad turbut labiau sesutes norejom... Kai pagalvoju kiek dar tokiu fraziu isgirsiu, bloga daros...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 18 sausio 2016 - 09:46
QUOTE(akvilyte @ 2016 01 18, 10:33)
Oa as nebesusitvarkau su savo mintim ir emcijom... Kaip penktadien pradejau raudot, taip raudu iki siol...  Ssu jauneliu irgi verkiau... Bet guodziau save kad turesiu dar viena sansa.... O dabar tas zinojimas kad VISKAS mane zudo... Tikrai nesitikeja kad taip bus... Kad taip skaudes... Galit metyt mane akmenim, sakyt kad svarbu sveikas, kad mylesiu vistiek ir bla bla bla... Bet negaliuuuuu kaip man skauda.... Nezinau kur detis ir su kuo pasikalbet... Guliu ir ziuriu i viena taska, o asaros rieda kaip pupos...
Specialiai norejau kuo anksciau suzinot, kad kitiem sakydama iskart galeciau sakyt kad turesim broli... Bet anyta vistiek linguoljanciu veideliu sake kad turbut labiau sesutes norejom... Kai pagalvoju kiek dar tokiu fraziu isgirsiu, bloga daros...

Tikiu, kad susitvarkys jausmai ir nebeliks ne kvapo blogu emociju. Taip, tokiu krypuojanciu bus, bet zmones del daug ko krypuoja, jei ne del vieno, tai del kito. As tai zinai kuo save dar guodziau? Kad turesiu 3 vyrus, o suknelem ir karoliais, kuriais zadejau puosti dukra, puosiuos pati biggrin.gif Ir kad gal ateity sulauksiu anukiu.

O jei noras toks didelis, gal ir 4 rysites. O jei ne, gal likimas anukemis apdovanos 4u.gif
akvilyte, laikykis, pamatysi, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Oa as nebesusitvarkau su savo mintim ir emcijom... Kaip penktadien pradejau raudot, taip raudu iki siol...  Ssu jauneliu irgi verkiau... Bet guodziau save kad turesiu dar viena sansa.... O dabar tas zinojimas kad VISKAS mane zudo... Tikrai nesitikeja kad taip bus... Kad taip skaudes... Galit metyt mane akmenim, sakyt kad svarbu sveikas, kad mylesiu vistiek ir bla bla bla... Bet negaliuuuuu kaip man skauda.... Nezinau kur detis ir su kuo pasikalbet... Guliu ir ziuriu i viena taska, o asaros rieda kaip pupos...

As tave suprantu...temoje buvo ir ne vienas toks atvejis...skaudu ir liudna...as tiesa sakant kai pirmo sunaus laukiausi, taip norejau mergytes, kad ja sapnavau, tikejau, kai pasake, kad bus mergyte 80 proc. per echo, nes vis uzsisukes kudikukas buvo...o viduje stovejo toks zinojimo strypas, kad tai berniukas....galiausiai, man klubo sanarys eme streikuoti, nebepaejau, batu apsiauti nebegalejua, ne del pilvo, o tiesiog koja "issisjungdavo", skaudejo doh.gif lovoje nebegalejau ant sono pasisukti...nu bjauru ir blogai, o gydytojai viska nestumui nurase...ir islauklasuiau paskaita, apie skausmu, ligu kilme...pasirode, kad sanariu ligos susije su vaikais...tada atsisedau ir meditavau, zinau, kad uztruko ilgai apie 1,5 alandos, meditavimo laiku surpratau, kad neigiu zinojima, jog bus sunus, kad tisiog tokia Auksciausio valia, pamoka, duotybe, kad turiu ja priimti ir, kas svarbiausia, kad nuo to kencia tas mazas kudikelis viduje, jis isgyvena labai smarkiai, tai, kas su manim darosi...baigiau meditacija verkdama, su zinojimu, kad nieko nepakeisiu, ir kad nereikia keisti...atsistojau pati, klubo nebeskaudejo.
Galiu tik pasakyti, kad dukryte auginti ne ka ne lengviau...o sunus padare is manes tai, kas esu dabar,uzaugino mane kaip zmogu, asmenybe...tiesa uzaugino bedos ir sukumai, visuomenes neigiamas poziuris i spec. poreikiu vaikus (nors jo spec poreikiai disleksija ir kalbos raida).
Akvilyte, pasikalbek su savo angeleliu, pasikalbek su situo netyciuku, kuris atejo tau kaip zenklas ir dovana...jei galeciau apkabinciau
Atsakyti
t
Aš taip raudojau ir jaučiausi kai sužinojau kad trečias sūnus, bet su laiku emocijos rimo, su ta mintimi susitaikiau, o kai gimė ir turėjo bėdelių dėl sveikatos, meldziau sūnaus ir Dievo atleidimo, kad taip elgiausi nestumo metu, kad būčiau pati laimingiausia, kad tik sūnus būtų sveikas, nes tai svarbiausia, nors nestumo metu kitaip galvojau.. Dievas mano maldų išklausė ir bėdos ačiū Jam susitvarkė.O dabar džiaugiuosi be galo kad esu trijų berniukų mama. Jie mane karaliene vadina wub.gif dabar vis pasvajoju apie 4. Bet vyras sako užtenka verysad.gif
Atsakyti
Aš turbūt raudociau kaip akvlyte,jei pastociau,bet bijociau nusivilt nes aišku gimus kūdikiui ji pamilciau ir jei vėl atimtų iš manes,...Ir taip dabar dar dėl visko save kaltinu...mintys visagalės, užtenka sykį pagalvoti, užmiršti, o kai kas atsitinka, prisimeni sawo mintis ir pakraupsti...
Atsakyti
QUOTE(aastaa29 @ 2016 01 21, 19:44)
Aš turbūt raudociau kaip akvlyte,jei pastociau,bet bijociau nusivilt nes aišku gimus kūdikiui ji pamilciau ir jei vėl atimtų iš manes,...Ir taip dabar dar dėl visko save kaltinu...mintys visagalės, užtenka sykį pagalvoti, užmiršti, o kai kas atsitinka, prisimeni sawo mintis ir pakraupsti...

Dabar galvoju kad tikrai kvaila esu blink.gif skaitineju dabar pačia pradžia kaip alchemie pastojo, bet dar nežino ką turės. Cia kaip knygą kokia smile.gif ir dabar galvoju, nu aš tokia galvotoja labai, taigi va čia jau trečia en nepastoju ir visiems verkiu kad jau matyt aš nebevaisnga, kad jau man ten vėžys ir t.t.o dabar paskaicius ten nu jūsų pokalbius imu suvokti kad tai gali būti ilgas planavimas ir jo vykdymas, o aš jau dzin nd kone kasdien darau ir va.nu tai dabar galvoju apsiramint ir neskubet. Bet apskritai aš noriu vaikų ir kuo greičiau ir nekantriai esu ir išvis įdomi esu.nežinau padėkite man,palaikykikit mane verysad.gif
Atsakyti
aastaa, pirmiausia nusiramink, kas diena ND ner gerai, nes rikiai nespeja subresti 4u.gif kas antra bent jau darykit biggrin.gif
Vaikai zino kada jiems ateiti...cia mes nekontroliuojam labai biggrin.gif manau, kad tiesiog pasikalbek, uzdek zvakele kur Ausros vartuose, rask ta ramybes vieta, kuri kantriai laukia, kada ta dangaus dovana sumastys ateiti 4u.gif
Atsakyti
Sweikos 4u.gif galiu pasigirti, kad esu nestuke.gif tikrai, tik dar laiko niekaip nesuprantu😕skaiciau visas teorijas,visus variantus, bet jau kada uzkibo tada,zodziu kaip yra taip. Nepanikuoju, ne svajoju(tik tyliai ir tik biskuti),, o tiesiog laukiu, laukiu spalio😊nes spalį kažką turesiu😀
Atsakyti
QUOTE(aastaa29 @ 2016 03 13, 16:50)
Sweikos 4u.gif  galiu pasigirti, kad esu  nestuke.gif tikrai, tik dar laiko niekaip nesuprantu😕skaiciau visas teorijas,visus variantus, bet jau kada uzkibo tada,zodziu kaip yra taip. Nepanikuoju, ne svajoju(tik tyliai ir tik biskuti), o tiesiog laukiu, laukiu spalio😊nes spalį kažką turesiu😀
Sveikinu 4u.gif Dabar gali nusiraminti ir miegauti šio laikotarpiu nestuke.gif su nostalgija ji prisimenu blush2.gif
Atsakyti

Labas, senai cia bebuvau smile.gif
QUOTE(akvilyte @ 2016 01 15, 10:33)
Sveikos svajotojos wub.gif

Pries kelias dienas kazka googlindama apie remntus radau savo gal 8 metu senoma pasisakyma supermamose smile.gif viena forumiete parase, kad galvojo jog turiu mergaite, o ne berniuka.... As jai tada atsakiau kad nea... Berniuka ir noriu antro berniuko... O po pertraukeles, noreciau dar ir trecio bernuzelio.... Ir pradejau galvot, kada mano sitas noras pasikeite??? Kada pradejau svajoti ape JA?? Turbut visgi per velai, nes ten kazkas auksciau jau buvo issimines mano pirmaji nora smile.gif ir to kito nebeisgirdo... JI ir liks mano svajone.....
Vakar tik velai jau griztant namo isriedejo kelios asareles... O siandien tik isijungiau parasyti cia ir pratrukau balsu.. Zinau... kvaila.. negrazu... Bet praeis...    Ne visom svajonem lemta issipildyti ar ne? mirksiukas.gif o ir tris sunus augint ne kiekvienai duota  wub.gif

Sekmes visom svajojanciom mirksiukas.gif

QUOTE(akvilyte @ 2016 01 15, 11:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif taikliai smile.gif vakar du kartus butent tai ir isgirdau smile.gif))) ojeeeeeejjjj... smile.gif)))

Akvilyte, galeciau sakyti kad suprantu tave, bet tikriausiai net nesuprantu, nes suprasti gali tik ta patyrusios, as tik visom keturiom palaikau tave ir linkiu kuo greiciau pamilti ne tik savo maziuka stebukliuka, bet ir ta pimpaliuka smile.gif juk tikrai pati zinai, kad busi laimingiausia mama, kai jis bus glebyje, o del svajones, tikrai skaudu, bet juk tikrai ne kiekvienam lemta ta roziniuke pagauti, ne kiekvienam lemta tris ir daugiau suneliu tureti, kitos mamos, augindamos dukreles apie sunelius svajoja, o dar daugybe tokiu kur aplamai apie vaikuti svajoja, bet......tikiuosi kad jau susitaikei su savo mintimis ir siunciam glebi buckiu tavo pilvinukui wub.gif
Ojeeeeeiiiii kaip faina mirksiukas.gif

QUOTE(Nusisypsok @ 2016 01 16, 16:15)

Mes prisiduodam, kad graziai augam, tik mama, vis dar daznai pagauna save mastant, ar tikrai cia tas stebuklas man ivyko

QUOTE(FEBI @ 2016 01 17, 20:46)
Aš du metai jau kas dieną prausdama savają, žiūriu ir negaliu patikėti, kad nėra pimpaliuko laugh.gif
Ir bandau tikrąją ta žodžio prasme, neišeiti iš proto....

Ir pas mus tas pats, jau beveik pusantru metu, jau bizytes risu ir vis pagaunu save, kad tai realybe, tai ne sapnas, tikrai cia JI smile.gif
Atsakyti