Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Papasakosiu ir as savo istorija, gal kazkam tai pades isgyventi laukimo laika:
Man prisca2 tyrimas parode DS apsigimima 1:3. Savaites, kai reikejo islaukti tyrimu ir ju atsakymu buvo kosmariskos... visos tai patyrusios zino si jausma... Taciau siandiena dziaugiuosi gavusi Fish tyrimu atsakyma, kuris yra geras, ir nurodytu apsigimimu mes neturime smile.gif Aisku, laukia dar 2sav nerimo, nes tik tada suzinosiu kariotipo atsakyma.
Ka as daryciau jei pasikartotu tai dar karta? Visu pirma, po pirmojo Pirsca tyrimo, kuris jei bent kazkiek parodo rizikos, vaziuociau i Vilniu, kur iki 12sav daro kitoki tyrima nei VVT, tiksliai nezinau kaip tai vadinas, bet kiek supratau ima gimdos sieneliu biopsija.. ir butinai genetiko profesionalo konsultacija su issamia echoskopija.
VVT jei darysites tai Vilniuje atsakyma Fish tyrimo pateikia po 2-3d, Kaune - po savaites.

Nepraraskit vilties... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulyte07 @ 2015 03 22, 21:02)
Taip as suprantu, bet nieko negaliu padaryt, mintys isvarys is proto. O vandenu tyrimo reikia tris savaites laukti, paskui dar savaite atsakymo doh.gif  pasitarem su vyru darysim ta brangu tyrima, jis ir saugus ir tikrai tikslus. Tik ir jo reiks palaukt, nes vietu nera privacioj klinikoj unsure.gif Aciu uz palaikyma 4u.gif  man  jo labai reikia, tos dienos kaip juoda deme, kazkoks kosmaras doh.gif  vyras uzsieni tai skaipu palaiko kaip ismano. kita savaite bus namie, tikuosi bus lengviau.

Kad ir kaip būtų sunku, bet patarčiau nusiraminti, nes blogos mintys nepadės, o ir leliui negerai, kai mamytė šitaip eina iš proto 4u.gif
Aš savo Priskos I sulauksiu rytoj arba poryt, bet vėlgi dariau aš ją 13 sav.ir 4 dienų. Beveik ant ribos, tai sakė tyrimai gali būti ir nelabai tikslūs unsure.gif . Bet tikiuosi gerų rezultatų, galbūt darysu ir Priska II.
Apie Naterą galvojau ir aš, bet ir pakankamai brangu, ir jei neduok Dieve, kas negerai, vistiek reikia VVT.
Stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfinna: 24 kovo 2015 - 14:54
QUOTE(Delfinna @ 2015 03 24, 15:53)
Kad ir kaip būtų sunku, bet patarčiau nusiraminti, nes blogos mintys nepadės, o ir leliui negerai, kai mamytė šitaip eina iš proto  4u.gif
Aš savo Priskos I sulauksiu rytoj arba poryt, bet vėlgi dariau aš ją 13 sav.ir 4 dienų. Beveik ant ribos, tai sakė tyrimai gali būti ir nelabai tikslūs  unsure.gif . Bet tikiuosi gerų rezultatų, galbūt darysu ir Priska II.
Apie Naterą galvojau ir aš, bet ir pakankamai brangu, ir jei neduok Dieve, kas negerai, vistiek reikia VVT.
Stiprybės  4u.gif

Tikiuosi sulauksit tik geru rezultatu 4u.gif Na o as siandien pasidariau NATERA neiskenciau iki 31d. Netycia aptikau, kad ta procedura atlieka Kaune ir truputi pigiau 655 euru o Vilniuje 724 berods. Sake atsakymas 10-14 dienu. Su didziausiu tikejimu ir viltim laukiu atsakymo.
Atsakyti
Mano prisca 1 buvo 1:50 dėl DS.
Vvt daro nuo 16os savaitės.
Po VVT paėmimo pirmadienį, ketvirtadienį popiet jau žinojau ats.
Mano atveju viskas ok.

Atsakyti
QUOTE(Tralialialia @ 2015 03 26, 21:49)
Mano prisca 1 buvo 1:50 dėl DS.
Vvt daro nuo 16os savaitės.
Po VVT paėmimo  pirmadienį, ketvirtadienį popiet jau žinojau ats.
Mano atveju viskas ok.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip puiku! Labai dziaugiuosi uz jus 4u.gif Ramaus laukimo.
Atsakyti
Sveiki,
Jei uzsiregistruociau VVT tyrimui privaciai,uz pinigus,ar man padarytu ta tyrima? Ar ten reikia,kad Priscos butu blogos ir tik tuomet daro..
Gal kuri susidurete su tuo?
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2015 03 28, 09:58)
Sveiki,
Jei uzsiregistruociau VVT tyrimui privaciai,uz pinigus,ar man padarytu ta tyrima? Ar ten reikia,kad Priscos butu blogos ir tik tuomet daro..
Aciu.

As manau kad galima.
Kiek privacioj genetikos klinikoj genetike minejo - lyg ir santariskese darant be siuntimo yra pigiau, nei toj klinikoj...
Manau pasiskambinus i registratura ir pasakius kad be siuntimo nori uzsiregistruoti VVT tau viska ir pasakytu.
Kazkaip galvoju, kad niekas negali uzdrausti daryti tau toki tyrima jei nori, ir moki pinigus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2015 03 28, 08:58)
Sveiki,
Aciu.

pirmą kartą mokėjau pati, tik už kraują, o VVT padarė nemokamai
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2015 03 28, 21:33)
pirmą kartą mokėjau pati, tik už kraują, o VVT padarė nemokamai

Turbut nemokejot todel,kad kraujo atsakymas buvo su didele rizika..o mano pirminis kaip ir geras..dabar eisiu Prisca2,bus matyt..
Papildyta:
QUOTE(cherry777 @ 2015 03 28, 14:03)
As manau kad galima.
Kiek privacioj genetikos klinikoj genetike minejo - lyg ir santariskese darant be siuntimo yra pigiau, nei toj klinikoj...
Manau pasiskambinus i registratura ir pasakius kad be siuntimo nori uzsiregistruoti VVT tau viska ir pasakytu.
Kazkaip galvoju, kad niekas negali uzdrausti daryti tau toki tyrima jei nori, ir moki pinigus...  4u.gif

Tai va..metausi pati..reik dar sulaukti antros Priscos..
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2015 03 30, 18:55)
Tai va..metausi pati..reik dar sulaukti antros Priscos..

Antra prisca net daktarai nepasitiki...
Na nebent parodytu didele rizika- gautum siuntima nemokamai pasidaryti VVT...
O KMUK man patys sake, kad antrasis tyrimas nera patikimas... Svarbiausias jiems buvo pirmasis...
O tu Pirsca I dareisi ir savo noru? Ar genetikes siuntimu?
Atsakyti
QUOTE(cherry777 @ 2015 03 30, 18:10)
Antra prisca net daktarai nepasitiki...
Na nebent parodytu didele rizika- gautum siuntima nemokamai pasidaryti VVT...
O KMUK man patys sake, kad antrasis tyrimas nera patikimas... Svarbiausias jiems buvo pirmasis...
O tu Pirsca I dareisi ir savo noru? Ar genetikes siuntimu?

Genetike siunte,nors esu jauna,pagal amziu nepatenku i ta rizikos grupe. Bet daug vaistu vartojus,pries nestuma ir nestumo metu..Dar pirmos priscos skaiciuku nezinau,gal ryt suzinosiu..
Zinau,kad tai tikimybiu teorija,bet vistiek..
O jus po antros priscos tokius skaicius pamatet?ka pirma rode?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 30 kovo 2015 - 21:29
Labas merginos 4u.gif
Siandien buvo issamus echoskopas. Vaikelio nosies kauliukas yra, nosies galiukas taip taip. O kaklo rauksle 2,0 mm. Man 27 m. Lyg jokiu giminej bedu nera buve. Ar reikia sunerimti??? Issibalansavau visai..
Dariau Prisca, atsakymai bus tik treciadieni. g.gif
Atsakyti