Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(giedriause @ 2015 02 18, 10:46)
Jei Šiauliuose - tai netikėkit nė vienu žodžiu, gryna teorija ir atsainus darbas. Oi kiek ašarų teko išlieti ir kiek nervų  - veltui. Nes tikimybės buvo žymiai blogesnės.  O nuvažiavus į Vilnių viskas buvo paneigta. Taip kad raukitės į Vilnių ir kuo greičiau.

Aciu 4u.gif Taip ir bandysim daryti...
Atsakyti
QUOTE(cherry777 @ 2015 02 18, 09:32)
Sveikos merginos...
Turiu klausimeli... vakar genetike paskambino ir pasake, kad Priscos tyrimas rodo padidinta rizika Edvardso sindromui... 1x406, pagal amziu turetu buti 1x602, sudejus su echoskopu rizika labai sumazeja, net iki 1x2735... Bet man vis tiek neduoda ramybes kraujo tyrimas,antradieni einu daryti PriscaII.. norejau pasiteirauti - gal zinoti ar 3D tyrimas parodo tiksliau del sio sindromo?
Zinau, kad del DS 3D tyrimas parodo, nes ziuri ne tik i raukslyte ir nosyte, bet ir i kazkurio pirstuko uzsilenkima...
Asaros liejas upeliais...

P.S. kadangi genetike siauliuose, ji tik lygina rezultatus.. pati nei echo nedaro, nieko... todel ir galvoju gal registruotis pas Krasovskaja i 3D tyrima, tik nezinau ar butent si sindroma ji gali aiskiau pamatyti ir patvirtinti ar paneigti...

Pas mane viską susumavus, galutinę riziką parodė 1:1350 ir aš sėdžiu rami g.gif, man net nesiūlė daryti Prisca II, nes gydytoja pasakė, kad tyrimai puikūs.
Atsakyti
Gal kas galit išaiškinti pavadinimus?
Biocheminė T21 rizika
Kombinuota trisomijos 21 rizika
Trisomija 13/18+NT
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kai mane dar domino ši tema, radau kelias naudingas nuorodas su svarbia informacija. Kadangi tema nebeaktuali, palieku jas toms, kurios informacijos dar tik ieško:

http://www.ligos.lt/...mai/papp-a/207/
http://www.ligos.lt/...asis-b-hcg/157/
http://www.wolfson.q.../riskcurves.pdf
http://www.ncbi.nlm....pubmed/20120938

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esoteric: 28 vasario 2015 - 13:47
QUOTE(Esoteric @ 2015 02 28, 13:45)
Kadangi tema nebeaktuali,

Sėkmės  4u.gif

Manau tema nebeaktuali nes pakankamai informacijos senose temose. Pagrindas-nepergyventi dėl PRISCAI ir PRISCAII rezultatų. Patariama jų iš vis nedaryti, nes tai tik tikimybių teorija. Jeigu širdelėje neramu geriau iš karto daryti vaisiaus vandenukų tyrimą, kuris atskirais atvėjais yra nemokamas, arba NATERA-šis tyrimas mokamas ir nekompensuojamas.
Rytoj man VVT 4u.gif Iki to laiko perskaičiau visas senas temas.
Atsakyti
QUOTE(Kažkokiataiten @ 2015 03 03, 10:00)
s.
Rytoj man VVT 4u.gif Iki to laiko perskaičiau visas senas temas.

Didžiausios sėkmės ir kuo geriausių rezultatų 4u.gif Papasakokit, kaip sekės. Aš irgi laukiu kovo 17 Nateros atsakymų smile.gif
Atsakyti
Visoms kuo geresnių rezultatų 4u.gif
Lauksiu ir aš saviškių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfinna: 13 kovo 2015 - 16:19
QUOTE(Delfinna @ 2015 03 13, 17:18)
Visoms kuo geresnių rezultatų 4u.gif
Lauksiu ir aš saviškių.

Ar sulaukėte?
Man bus ryt atsakymas. ..
Atsakyti
Sveikutes, pasidalinsiu ir as savo patirtim. Man 34 metai, laikiuosi trecio vaikelio. 13,5 sav lankiausi privaciai Genetikos klinikoje pas gydytoja Beniusiene. Echo buvo puikus be jokiu nukrypimu, sprando raukslyte 0,8, nosies laikas + ir t.t. Ten pat paeme krauja Priska 1 tyrimui. Po 2 dienu paskambino gydytoja ir pasake kad kraujas parode didele DS rizika ir rekomenduoja 16 pilnu savaiciu darytis VVT. DS rizika >1:50, bendra su NT 1:129.
Kadangi ta pati gydytoja dirba Santariskese ir daro VVT, is karto sutarem data, laika ir ji mane pati uzrase sutartai dienai. Pasake, kad moketi nereikes, tik paimti siuntima is savo ginekologes. 3 sav slido zeme is po koju... VVT Vilniuje daromi pirmadieniais. Treciadieni ryte jau zinojau atsakymus. Nesioju sveika Mergaite!

Linkiu Visoms atsidurusiom panasioje padetyje -neprarasti vilties, nes prisca is tiesu tik tikimybiu teorija ir net 1:10 ar 1:50 rezultatas dar nereiskia kad nesiojate ligoniuka. Is kitos puses tos 3 savaites chaoso buvo vertos likusiu 5 menesiu ramybes bent jau del chromosominiu apsigimimu.

Atsakyti
siuo metu gyvenu kosmare, tiek visokiu minciu prigalvojau, visus forumus po 100 kartu perskaiciau. dariausi tyrimus ir rezultatai neduoda ramiai miegoti. biocheminis 1-42. kombinuotas 1-438. echo idealus. kraujas viska sumaise... Nusprendziau darytis NATERA tyrimus vizitas kovo 31d. jeigu nenupusiu iki to laiko. butinai parasysiu kaip sekesi. Linkiu visoms ramaus laukimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulyte07 @ 2015 03 22, 14:14)
siuo metu gyvenu kosmare, tiek visokiu minciu prigalvojau, visus forumus po 100 kartu perskaiciau. dariausi tyrimus ir rezultatai neduoda ramiai miegoti. biocheminis 1-42. kombinuotas 1-438. echo idealus. kraujas viska sumaise... Nusprendziau darytis NATERA tyrimus vizitas kovo 31d. jeigu nenupusiu iki to laiko. butinai parasysiu kaip sekesi. Linkiu visoms ramaus laukimo 4u.gif

Nurimkit, tai tik TIKIMYBE, ne faktas, kad vaikas nesveikas. Ypac jeigu jums virs 35, 99 procentai, kad parodys kazkokia anomalija, tuo tarpu kai vaikas sveikas. Darykit vandenu tyrima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabra: 22 kovo 2015 - 16:12
QUOTE(Sidabra @ 2015 03 22, 17:11)
Nurimkit, tai tik  TIKIMYBE, ne faktas, kad vaikas nesveikas. Ypac jeigu jums virs 35, 99 procentai, kad parodys kazkokia anomalija, tuo tarpu kai vaikas sveikas.  Darykit vandenu tyrima.

Taip as suprantu, bet nieko negaliu padaryt, mintys isvarys is proto. O vandenu tyrimo reikia tris savaites laukti, paskui dar savaite atsakymo doh.gif pasitarem su vyru darysim ta brangu tyrima, jis ir saugus ir tikrai tikslus. Tik ir jo reiks palaukt, nes vietu nera privacioj klinikoj unsure.gif Aciu uz palaikyma 4u.gif man jo labai reikia, tos dienos kaip juoda deme, kazkoks kosmaras doh.gif vyras uzsieni tai skaipu palaiko kaip ismano. kita savaite bus namie, tikuosi bus lengviau.
Atsakyti