Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(rasarasa... @ 2015 02 04, 08:34)
Atsiprase. Ir ne karta. Ir ne vienas...Tik nebuvo pasirasyta, kas suvedinejo duomenis. Tai nezinau kaip jiems seksis surast kaltininka...

Toks sutapimas, kad kai parašei jog nepasitiki Natera, kad ten siųs už 1000 km , neaišku ar tavo kraują ir t.t. - norėjau pareplikuoti, o tai jau mūsų laborantėm, kurios dirba už kiek didesnį nei minimumą po 1,5 pamainos - pasitiki labiau? g.gif Būčiau prikarksėjus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2015 02 04, 10:20)
Toks sutapimas, kad kai parašei jog nepasitiki Natera, kad ten siųs už 1000 km , neaišku ar tavo kraują ir t.t. - norėjau pareplikuoti, o tai jau mūsų laborantėm, kurios dirba už kiek didesnį nei minimumą po 1,5 pamainos - pasitiki labiau?  g.gif  Būčiau prikarksėjus...  biggrin.gif

Tikrai netikejau, kad taip gali nutikti...Vyras mano sake, kad gal kas ka sumaise
Sakiau, kad nenusisneketu...Juk toks darbas yra lb atsakingas...o pasirodo buna ir taip...
Del Nateros nuomones nekeiciu... 4u.gif
Po viso sito, kitakart jei gyvenime prireiktu vel tirtis, prasyciau gydytoju pakomentuot tyrima. Ir del hormonu, ir del visokiu kitokiu rodikliu, kuriu as pati aisku, kad nesuprantu ...bet jie juk sito nezino...biggrin.gif o gal bekomentuodami pastebetu TOKIAS klaidas...ir neverstu zmoniu 3 savaites gadintis sveikata...
Klysti zmogiska...gaila, kad tik tos klaidos kartais buna nepakeliamai sunkios....
Dar karta, mergytes, visoms jums geru rezultatu...Musu nesupras tie, kas to nepatyre...Jie gali tik isivaizduot kaip tai kraupu...Stiprybes ir sveiku vaikuciu!!!
Atsakyti
Sveikos.. Dirbu sunku fizini darbą, šią savaitę sužinojau, kad jau 13 savaitė apytiksliai skaičiuojama.. Mėn. nereguliarios visada buvo, numečiau per paskutinį pusmetį nemažai svorio, dėl darbo krūvio kartais po 2 mėn. nesirgdavau. O dabar šai nėštumas, kurio paprasčiausiai nesitikėjau. Juk svarbiausia vystymuisi pirmos 12sav., o pas mane buvo visiškas chaosas - svoriai, netinkama mityba, šventės, ir alkoholio, viskas netinkamai.. Kita sav. vėl pas ginekologę, ar būtų išeitis prašyti genetinių tyrimų? Siaubingai bijau apsigimimų, o man dar virš 30m. Pirmas nėštumas..
Atsakyti
QUOTE(inutia @ 2015 02 05, 16:45)
Sveikos.. Dirbu sunku fizini darbą, šią savaitę sužinojau, kad jau 13 savaitė apytiksliai skaičiuojama.. Mėn. nereguliarios visada buvo, numečiau per paskutinį pusmetį nemažai svorio, dėl darbo krūvio kartais po 2 mėn. nesirgdavau. O dabar šai nėštumas, kurio paprasčiausiai nesitikėjau. Juk svarbiausia vystymuisi pirmos 12sav., o pas mane buvo visiškas chaosas - svoriai, netinkama mityba, šventės, ir alkoholio, viskas netinkamai.. Kita sav. vėl pas ginekologę, ar būtų išeitis prašyti genetinių tyrimų? Siaubingai bijau apsigimimų, o man dar virš 30m. Pirmas nėštumas..

Siaip nesigasdink, daugelis nezino, kad laukiasi pacioj pradzioj, ir buna pavartoje ir alkoholio, ir ruke...Bet tu ilgokai nezinojai...Dabar tau turetu daryti genetinius...Paskui bus netinkamos savaites. Sprando rauksle matuoja 11-13 sav....O siaip pas genetikus ilgos eiles. Eik privaciai, nereiks laukt (o tu laukt laiko ir neturi) ir nereiks siuntimo...Tik susimoketi reikes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasarasa... @ 2015 02 06, 15:55)
Siaip nesigasdink, daugelis nezino, kad laukiasi pacioj pradzioj, ir buna pavartoje ir alkoholio, ir ruke...Bet tu ilgokai nezinojai...Dabar tau turetu daryti genetinius...Paskui bus netinkamos savaites. Sprando rauksle matuoja 11-13 sav....O siaip pas genetikus ilgos eiles. Eik privaciai, nereiks laukt (o tu laukt laiko ir neturi) ir nereiks siuntimo...Tik susimoketi reikes  4u.gif

Atsiprašau, kad įsikišu, o 14 savaitę jau per vėlu? Nes man būtent 14 vizitas dėl matavimo?
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2015 02 09, 17:04)
Atsiprašau, kad įsikišu, o 14 savaitę jau per vėlu? Nes man būtent 14 vizitas dėl matavimo?

Šis tyrimas atliekamas nuo 11 savaitės iki 13 sav.+6 d., kitaip tariant IKI 14 savaitės. Nuo 14 savaitės tyrimas yra netikslingas, nes atsakymai nebus tikslūs.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 02 09, 19:06)
Šis tyrimas atliekamas nuo 11 savaitės iki 13 sav.+6 d., kitaip tariant IKI 14 savaitės. Nuo 14 savaitės tyrimas yra netikslingas, nes atsakymai nebus tikslūs.

Viskas gerai, 13 + 2 bus tuo metu smile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2015 02 09, 17:33)
Viskas gerai, 13 + 2 bus tuo metu smile.gif ačiū  4u.gif

Kuo geriausių rezultatų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mudu-du @ 2015 02 02, 18:59)
Linkiu sėkmės ir gerų rezultatų. 4u.gif Aš saviškius šiandien gavau, viskas gerai. thumbup.gif

As taip pat savuosiu, viskas gerai leliukui! wub.gif
Atsakyti
Ir as pries savaite gavau Fish atsakyma, kad sveika mergaite wub.gif
Kita pirmadieni tureciau suzinot pilno kariotipo rezultatus.. Sakykit, gal zinot, kiek daznai buna, kad Fish geras, o tas pilnas ima ir parodo kazka blogo?
Atsakyti
QUOTE(Julatan @ 2015 01 30, 09:10)
Labas rytas,

Aš rašiau ankščiau, kad mano Prisca parodė 1:272, tai konsultavausi pas genetike, Vilniuje, genetikos klinikoje, pas Krosovskaja, gydytoja labai šiltai bendrauja, išsamiai viską paaiškina. Tai nusprendžiau darytis ir natera tyrimą, atsakymas ateina per dvi savaites, gali tr ankščiau, gali keliomis dienomis vėluoti.. Mano rezultatai gal ir nedramatiškis, bet širdyje vis vien neramu... Linkiu visoms geros dienos, gerų tyrimų rezultatų, kas laukiate, o visoms kitoms, kurios dar tik darysis kantrybės 4u.gif

Sveikos merginos...
Turiu klausimeli... vakar genetike paskambino ir pasake, kad Priscos tyrimas rodo padidinta rizika Edvardso sindromui... 1x406, pagal amziu turetu buti 1x602, sudejus su echoskopu rizika labai sumazeja, net iki 1x2735... Bet man vis tiek neduoda ramybes kraujo tyrimas,antradieni einu daryti PriscaII.. norejau pasiteirauti - gal zinoti ar 3D tyrimas parodo tiksliau del sio sindromo?
Zinau, kad del DS 3D tyrimas parodo, nes ziuri ne tik i raukslyte ir nosyte, bet ir i kazkurio pirstuko uzsilenkima...
Asaros liejas upeliais...

P.S. kadangi genetike siauliuose, ji tik lygina rezultatus.. pati nei echo nedaro, nieko... todel ir galvoju gal registruotis pas Krasovskaja i 3D tyrima, tik nezinau ar butent si sindroma ji gali aiskiau pamatyti ir patvirtinti ar paneigti...
Atsakyti
Jei Šiauliuose - tai netikėkit nė vienu žodžiu, gryna teorija ir atsainus darbas. Oi kiek ašarų teko išlieti ir kiek nervų - veltui. Nes tikimybės buvo žymiai blogesnės. O nuvažiavus į Vilnių viskas buvo paneigta. Taip kad raukitės į Vilnių ir kuo greičiau.
Atsakyti