Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(mudu-du @ 2015 01 30, 11:32)
Man atrodo, jeigu ši genetikė jus įtikino, kad viskas gerai ir nusiraminsite, tada nedarykite. Bet jeigu visą likusį nėštumą gyvensite su mintimi, o kas jeigu..., tada jūsų vietoje pasidaryčiau. 4u.gif  Žinoma, čia dar svarbu ir finansai, vis tik brangiai kainuoja tas tyrimas. verysad.gif O tai ši genetikė nesiūlo nieko daryti?

Sutarem dar karta apziureti skanu , ir jei kazka matys tikrai ne taip, tada nutarsim ka darom koki tyrima .
Atsakyti
QUOTE(Primabalerina @ 2015 01 29, 19:43)
Vilniuj Alfa klinikoj daktaras genetikas Serapinas šį tyrimą tikrai daro, ir eilės tikrai nėra didelės. Man pačiai šį tyrimą atliks ateinantį pirmadienį.

Ačiū už info. Paskambinau užsiregistravau kovo pradžiai. Labai lauksiu tavo įspūdžių ir rezultatų.
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2015 01 29, 17:23)
Po to nelemto ivykio buvau nuvykusi konsultacijai, taciau nesulaukiau rimto poziurio, tiesiog komentaras buvo, kad neverta daryti issamesniu tyrimu, nes mazai tiketina, kad esame nesiotojai. Ir pasake, kad vaisiaus kariotipas rodo, kad tai atsitiktinumas, aisku man truksta pasitikejimo, bet kazkaip reikia nusiraminti smile.gif

Cia taip vilniuje genetikes bendravo ? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Maldiva @ 2015 01 30, 13:18)
Man kita genetike perziurejo Krasovskajos padaryta tyrima...tai sako kokiu budu ji pastate tave I tokia auksta rizika.....nepazymeta pagrindiniu rodikliu net...biocheminiai kraujo rodikliai yra geri , nera ko pergyventi tai nzn....
Net nezinau...daryti ta Natera ar ne...

Nueikit pas trecia genetika, tik nieko nesakykit apie pirminius vizitus ir ju rezultatus, paklausykit ka trecias gydytojas pasakyz, ir kai jis jau viska jums pasakys ir ivertins, va tada jau galit sakyti galit nesskyti alie ankstesnius vizitus ir ju rezultatus. Ir kraujo tyrima galit pasikartoti, tada manau jau zinosit ka daryti ax.gif
Atsakyti
Kokia doze ir kiek laiko rekomenduojama gerti magnio pries vvt? 1 diasporal i diena pakanka? O po jo, 2k i diena?
Atsakyti
užtenka 1
pačio tyrimo dieną man net sakė, kad galiu 3 pakelius, nes matė spazmukus nedidelius echoskopu
bet šiaip užtenka 2 pakelių kokias 3 dienas po tyrimo ir per jį
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 01 31, 21:08)
Nueikit pas trecia genetika, tik nieko nesakykit apie pirminius vizitus ir ju rezultatus, paklausykit ka trecias gydytojas pasakyz, ir kai jis jau viska jums pasakys ir ivertins, va tada jau galit sakyti galit nesskyti alie ankstesnius vizitus ir ju rezultatus.  Ir kraujo tyrima galit pasikartoti, tada manau jau zinosit ka daryti  ax.gif

taip ir isproteti galima bevaikstant ratu....treciadieni darysiuosi NIPT .
Man tik protu nesuvokiamas zmoniu noras pasipinigauti......nesvarbu tu nescia ar serganti ar mirstanti....slykstu iki negalejimo.
Atsakyti
QUOTE(Maldiva @ 2015 02 02, 14:11)
taip ir isproteti galima bevaikstant ratu....treciadieni darysiuosi NIPT .
Man tik protu nesuvokiamas zmoniu noras pasipinigauti......nesvarbu tu nescia ar serganti ar mirstanti....slykstu iki negalejimo.

Linkiu sėkmės ir gerų rezultatų. 4u.gif Aš saviškius šiandien gavau, viskas gerai. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
noriu paklaust, gal kuri žinot, kada užrašinėja Santariškių klinikose genetiko konsultacijai? Ar yra nustatyta data, kažkaip galvojau, kad mėnesio pradžioj pavyks, bet vis neatsiranda vietų... g.gif Ir gal žinot, kaip į VIP kabinetą užsirašyt?
Atsakyti
Sveikos darkart :-)
Ryt ta diena, kai darys vvt.. ar yra kokiu spec nurodymu tai dienai? Pvz but nevalgiusiai, negerusiai ir pan? Gryzus gult lovon ir kelias dienas daugiau praleist ramiai, gulint? Kiek dienu praejus ir nepasireiskus kokiems nors blogumams, reiks, kad viskas gerai? :-)
Atsakyti
O zinot kaip dar pasirodo buna? Buna taip kad suveda puse tavo, puse kazkieno duomenu....Taip atsitiko man....Po triju kraupiu savaiciu siandien nuvaziavau darytis vvt ir suzinojau, kad duomenys suvesti yra netikslus..neteisingai suvesti...Suvede per naujo, ir i jokia rizika as nepapuolu, o buvo DS 1:5...
Esu iki begalybes laiminga wub.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasarasa... @ 2015 02 03, 21:50)
O zinot kaip dar pasirodo buna? Buna taip kad suveda puse tavo, puse kazkieno duomenu....Taip atsitiko man....Po triju kraupiu savaiciu siandien nuvaziavau darytis vvt ir suzinojau, kad duomenys suvesti yra netikslus..neteisingai suvesti...Suvede per naujo, ir i jokia rizika as nepapuolu, o buvo DS 1:5...
Esu iki begalybes laiminga  wub.gif
Sekmes visoms  4u.gif

Na čia tai viršūnė... blink.gif Ar bent atsiprašė?

Bet kuriuo atveju - labai sveikinu atgavus ramybę,
ramaus laukimo ir nuostabaus susitikimo su mažyliu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2015 02 03, 22:59)
Na čia tai viršūnė...  blink.gif  Ar bent atsiprašė?

Bet kuriuo atveju - labai sveikinu atgavus ramybę,
ramaus laukimo ir nuostabaus susitikimo su mažyliu smile.gif  4u.gif

Atsiprase. Ir ne karta. Ir ne vienas...Tik nebuvo pasirasyta, kas suvedinejo duomenis. Tai nezinau kaip jiems seksis surast kaltininka...
Atsakyti