Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(mėta75 @ 2015 01 29, 12:53)
Sveikos mergaitės. Daug skaičiau apie natera senesnėse temose. Dabar jau pagaliau užkibo žirniukas ir turim 6 savaites. Noriu užsiregistruoti natera tyrimui, bet mano ginė pasakė kad nuo šių metų jo nebedaro. Gal kas žino kur juos tiksliai darydavò? Pasiskambinčiau paklausčiau dėl alternatyvų. Man tioj 40 metų. Nenoriu jokių priskų su jų tikimybių teorijom.

Vilniuj Alfa klinikoj daktaras genetikas Serapinas šį tyrimą tikrai daro, ir eilės tikrai nėra didelės. Man pačiai šį tyrimą atliks ateinantį pirmadienį.
Atsakyti
Labas likimo seses !
Gavau ir as slapiu skuduru per galva......1:50 tikimybe DS.
Kita treciadieni turi vizita pas E . Butkevičienę baltijos amerikos klinikoje. Gal kuri esate susidurusios , padarys man ten vvt ar Natera ?
Kiek kalbejau su admine sako taip be problemu atliks ka reikes, gydytoja taip pat sako pirma paziuresim tada spresim ka darom , nes tokia rizika kita genetike nustate . verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maldiva: 29 sausio 2015 - 20:20
QUOTE(Maldiva @ 2015 01 29, 19:20)
Labas likimo seses !
Gavau ir as slapiu skuduru per galva......1:50 tikimybe DS.
Kita treciadieni turi vizita pas E . Butkevičienę baltijos amerikos klinikoje.  Gal kuri esate susidurusios , padarys man ten vvt ar Natera ?
Kiek kalbejau su admine sako taip be problemu atliks ka reikes, gydytoja taip pat sako pirma paziuresim tada spresim ka darom , nes tokia rizika kita genetike nustate .  verysad.gif

Nestresuok labai, zinau, kaip baisiai atrodo tokia tikimybe, bet tai tik tikimybe. Labai daug faktoriu itakoja, amzius taip pat. Siulau nenusiminti ir pasistengti ramiau reguoti. Labai daznai mergaites tik isgazdina su ta savo tikimybe. Mano buvo 1:4 tai labai baisus skaiciai, bet as ir patekau i nelaiminguju sarasa. Bet tau linkiu, dar nenusiminti, nes 1:50 dar labai daug vilties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2015 01 29, 20:02)
Nestresuok labai, zinau, kaip baisiai atrodo tokia tikimybe, bet tai tik tikimybe. Labai daug faktoriu itakoja, amzius taip pat. Siulau nenusiminti ir pasistengti ramiau reguoti. Labai daznai mergaites tik isgazdina su ta savo tikimybe. Mano buvo 1:4 tai labai baisus skaiciai, bet as ir patekau i nelaiminguju sarasa. Bet tau linkiu, dar nenusiminti, nes 1:50 dar labai daug vilties 4u.gif

Na amzius 27...nesijauciu dar prie vyresniu .
bet raukslyte ant ribos...kraujyje per aukstas hcg beta verysad.gif
darysiu natera, ilgai jos laukti reikti ats ?
Atsakyti
QUOTE(Maldiva @ 2015 01 29, 23:03)
bet raukslyte ant ribos...kraujyje per aukstas hcg beta  verysad.gif

iki 2 savaiciu, gal net pora dienu anksciau suzinosit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(latte.coffee @ 2015 01 30, 07:28)
iki 2 savaiciu, gal net pora dienu anksciau suzinosit 4u.gif

Labas rytas,

Aš rašiau ankščiau, kad mano Prisca parodė 1:272, tai konsultavausi pas genetike, Vilniuje, genetikos klinikoje, pas Krosovskaja, gydytoja labai šiltai bendrauja, išsamiai viską paaiškina. Tai nusprendžiau darytis ir natera tyrimą, atsakymas ateina per dvi savaites, gali tr ankščiau, gali keliomis dienomis vėluoti.. Mano rezultatai gal ir nedramatiškis, bet širdyje vis vien neramu... Linkiu visoms geros dienos, gerų tyrimų rezultatų, kas laukiate, o visoms kitoms, kurios dar tik darysis kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maldiva @ 2015 01 29, 23:03)
bet raukslyte ant ribos...kraujyje per aukstas hcg beta  verysad.gif

Mums liepė pasiskambinti lygiai po dviejų savaičių. Pragyventi reikia savaitgalį ir žinosim rezultatus. thumbup.gif Aišku jie bus patys geriausi. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mudu-du: 30 sausio 2015 - 08:13
QUOTE(mudu-du @ 2015 01 30, 07:11)
Mums liepė pasiskambinti lygiai po dviejų savaičių. Pragyventi reikia savaitgalį ir žinosim rezultatus. thumbup.gif Aišku jie bus patys geriausi. blush2.gif

Kokios nuotaikos pas jus....man tai zeme is po koju isslido....neisbrendu is asaru , kad cia taip vyksta su manimi....
Papildyta:
QUOTE(Julatan @ 2015 01 30, 07:10)
Labas rytas,

Aš rašiau ankščiau, kad mano Prisca parodė 1:272, tai konsultavausi pas genetike, Vilniuje, genetikos klinikoje, pas Krosovskaja, gydytoja labai šiltai bendrauja, išsamiai viską paaiškina. Tai nusprendžiau darytis ir natera tyrimą, atsakymas ateina per dvi savaites, gali tr ankščiau, gali keliomis dienomis vėluoti.. Mano rezultatai gal ir nedramatiškis, bet širdyje vis vien neramu... Linkiu visoms geros dienos, gerų tyrimų rezultatų, kas laukiate, o visoms kitoms, kurios dar tik darysis kantrybės 4u.gif

Man ta pati gydytoja atliko tyrimus , malonus zmogus . Nepatiko tik jos didele meile pinigams....
Atsakyti
QUOTE(Maldiva @ 2015 01 30, 10:06)
Kokios nuotaikos pas jus....man tai zeme is po koju isslido....neisbrendu is asaru , kad cia taip vyksta su manimi....
Papildyta:

Man ta pati gydytoja atliko tyrimus , malonus zmogus . Nepatiko tik jos didele meile pinigams....

Ta ir aš pajutau, kai paskambinau pasakyti jog darysiuosi tą tyrimą, išgirdau, kokį gerą ir apgalvotą būdą pasirinkau ir t.t. Na, bet apie tai negalvoju, darysiuosi antradienį, tikiuosi, kad viskas bus gerai, kai sužinojau PRISCA rezultatus, tai visas ašaras išverkiau, o tada mano gydytoja pasakė, kad viskas gerai ir niekur nieko daryti nereikia, bet ramybės neįgavau, tada pradėjau ieškoti, kur galiu mokamai ir t.t. Keistas ir mano ginės požiūris.. Na bet genetikei, kai pasakiau, kad man sakė, jog viskas gerai, tai jin sako, gal niekada per praktiką negimė toks vaikiukas ir kad jai su tuo gyventi nereikės - na čia jis buvo teisi visiškai... Tai va, laukiu su nerimu to tyrimo, o atsakymo dar labiau, noriu pagaliau ramiai atsipūsti..
Atsakyti
QUOTE(Maldiva @ 2015 01 30, 10:06)

Matot mano situacija kitokia. Raukšlytę matuoti eisiu tik po savaitės, o natera tyrimą dariausi, nes patenku į rizikos grupę. Jį galima atlikti nuo 10 sav., todėl kai eisim pas genetikus jau turėsim nateros atsakymus. Tokį sprendimą priėmėm, kad nereikėtų dvi savaites po genetiko galbūt ne kokių žinių praverkti ir prasikentėti belaukiant kitų rezultatų.

O jūs laikykitės ir pasistenkite tikėti, kad viskas bus gerai. 4u.gif Nors tokiais momentais laikas visada yra didžiausias priešas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Julatan @ 2015 01 30, 09:14)
Ta ir aš pajutau, kai paskambinau pasakyti jog darysiuosi tą tyrimą, išgirdau, kokį gerą ir apgalvotą būdą pasirinkau ir t.t. Na, bet apie tai negalvoju, darysiuosi antradienį, tikiuosi, kad viskas bus gerai, kai sužinojau PRISCA rezultatus, tai visas ašaras išverkiau, o tada mano gydytoja pasakė, kad viskas gerai ir niekur nieko daryti nereikia, bet ramybės neįgavau, tada pradėjau ieškoti, kur galiu mokamai ir t.t. Keistas ir mano ginės požiūris.. Na bet genetikei, kai pasakiau, kad man sakė, jog viskas gerai, tai jin sako, gal niekada per praktiką negimė toks vaikiukas ir kad jai su tuo gyventi nereikės - na čia jis buvo teisi visiškai... Tai va, laukiu su nerimu to tyrimo, o atsakymo dar labiau, noriu pagaliau ramiai atsipūsti..

Man kita genetike perziurejo Krasovskajos padaryta tyrima...tai sako kokiu budu ji pastate tave I tokia auksta rizika.....nepazymeta pagrindiniu rodikliu net...biocheminiai kraujo rodikliai yra geri , nera ko pergyventi tai nzn....
Net nezinau...daryti ta Natera ar ne...
Atsakyti
QUOTE(Maldiva @ 2015 01 30, 12:18)
Man kita genetike perziurejo Krasovskajos padaryta tyrima...tai sako kokiu budu ji pastate tave I tokia auksta rizika.....nepazymeta pagrindiniu rodikliu net...biocheminiai kraujo rodikliai yra geri , nera ko pergyventi tai nzn....
Net nezinau...daryti ta Natera ar ne...

Man atrodo, jeigu ši genetikė jus įtikino, kad viskas gerai ir nusiraminsite, tada nedarykite. Bet jeigu visą likusį nėštumą gyvensite su mintimi, o kas jeigu..., tada jūsų vietoje pasidaryčiau. 4u.gif Žinoma, čia dar svarbu ir finansai, vis tik brangiai kainuoja tas tyrimas. verysad.gif O tai ši genetikė nesiūlo nieko daryti?
Atsakyti