Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(dynka @ 2016 09 05, 05:28)
O as sestadienio nakti su pilvo skausmais atvaziavau i ligonine.
Nuo vvt gavosi uzdegimas. Geriu antibiotikus. Nezinau kuo viskas baigsis.
Labai kaltinu save, kam isvis dariau ta tyrima.
Bet jau nieko nepakeisi...

Laikykites 4u.gif . Kolegei taip buvo, viskas gerai baigesi, svarbu tik nekaltinti dabar saves ir nesinervuoti (nors tikiu, kad nelengva).
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2016 09 05, 08:28)
O as sestadienio nakti su pilvo skausmais atvaziavau i ligonine.
Nuo vvt gavosi uzdegimas. Geriu antibiotikus. Nezinau kuo viskas baigsis.
Labai kaltinu save, kam isvis dariau ta tyrima.
Bet jau nieko nepakeisi...

Papildyta:
Dziaugiuosi uz jus  4u.gif
As deja, neturejau pinigu...

Laikykis dynka, stiprybes tau.Tikek, viskas bus gerai.
Atsakyti
Sveikos,

Negaliu nustoti verkti. Siandien suzinojau Prisca1 tyrimu rezultatus- pagal amziu(man-33) 1/50, pagal krauja 1/60 rizika, kad vaikelis turi Dauno sindroma. Man tai antras nestumas, pirmojo atveju, rizika buvo 1/10000. Kodel dabar tokie rezultatai? Nesuprantu, niekaip negaliu nusiraminti.

Gydytojos patarta, pasidariau tikslesnius kraujo tyrimus (kaip suprantu, tai alternatyva vaisiaus vandenu tyrimui), atsakymas bus po 7 d.d. Kaip islaukti...

Gal zinot atveju, kai nepasitvirtino prognozes su tokiais rezultatais....?atrodo, isprotesiu...verysad.gif(((
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2016 10 12, 16:47)
Sveikos,

Negaliu nustoti verkti. Siandien suzinojau Prisca1 tyrimu rezultatus- pagal amziu(man-33) 1/50, pagal krauja 1/60 rizika, kad vaikelis turi Dauno sindroma. Man tai antras nestumas, pirmojo atveju, rizika buvo 1/10000. Kodel dabar tokie rezultatai? Nesuprantu, niekaip negaliu nusiraminti.

Gydytojos patarta, pasidariau tikslesnius kraujo tyrimus (kaip suprantu, tai alternatyva vaisiaus vandenu tyrimui), atsakymas bus po 7 d.d. Kaip islaukti...

Gal zinot atveju, kai nepasitvirtino prognozes su tokiais rezultatais....?atrodo, isprotesiu...verysad.gif(((

nusiraminkite, tikrai čia nėra bloga tikimybė,
kad būtų lengviau , įsivaizduokite dėžėje 98 baltų kamuoliukų ir 2 juodus kamuoliukus. Ir jums dabar reikia vieną traukti. Tai kiek šansų ištraukti baltą, gerą? Va taip ir su jūsų vaikeliu smile.gif

Šioje temoje begalė pavyzdžių kai po tokių prisca1 rezultatų visi įtarimai nepasitvirtino ir džiaugiasi sveikais mažyliais smile.gif
Atsakyti
Aš iš viso uždrausčiau tuos Prisca unsure.gif gi gryna tikimybė tiktai, o kiek nervų be reikalo sugadina unsure.gif

Atsakyti
Aciu, merginos, uz palaikyma. Isties, kuo daugiau skaitau/ieskausi informacijos, tuo labiau pastebiu, kad prisca nera diagnoze, priesingai, dazniausiais atvejais, nepasitvirtina siu tyrimu duomenys.. Duok Dieve, kad viskas butu gerai.
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2016 10 13, 10:48)
Aciu, merginos, uz palaikyma. Isties, kuo daugiau skaitau/ieskausi informacijos, tuo labiau pastebiu, kad prisca nera diagnoze, priesingai, dazniausiais atvejais, nepasitvirtina siu tyrimu duomenys.. Duok Dieve, kad viskas butu gerai.

o ką echoskopas rodė? jei viskas gerai, normose - tai tikrai nepergyvenkite smile.gif Aišku pasitikrinti būtina, bet tikrai linkiu kad įtarimai nepasitvirtintų.
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2016 10 12, 17:47)
Sveikos,

oi ta prisca, nervų gadinimas. šitame skyrelyje tikrai nemažai istorijų, kada 1:50, 1:25, o ir dar su mažesniu skaičium, viskas buvo gerai. gal hormonai sukvailiavę buvo, kad 1:60 pagal kraują. o sukvailioja nebūtinai dėl sindromo. echoskopija gera buvo?

keista tik, kad pagal amžių 1:50, man 36 metai ir pagal amžių buvo 1:275 berods.

laikykitės, stenkitės nesinervinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 10 13, 13:03)
oi ta prisca, nervų gadinimas. šitame skyrelyje tikrai nemažai istorijų, kada 1:50, 1:25, o ir dar su mažesniu skaičium, viskas buvo gerai. gal hormonai sukvailiavę buvo, kad 1:60 pagal kraują. o sukvailioja nebūtinai dėl sindromo. echoskopija gera buvo?

keista tik, kad pagal amžių 1:50, man 36 metai ir pagal amžių buvo 1:275 berods.

laikykitės, stenkitės nesinervinti 4u.gif

Paaiskejo, kad duomenys buvo ne taip ivesti!!!
Buvo ivesta, kad man gerokai virs 40 metu, del to formule issikraipe. Ir apskritai, apsilankiau pas kita genetike, po kurios apziuros ir perskaiciavimo tikimybe (subendrintu rezultatu) sumazejo iki 1:1250!
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2016 10 16, 19:55)
Paaiskejo, kad duomenys buvo ne taip ivesti!!!
Buvo ivesta, kad man gerokai virs 40 metu, del to formule issikraipe. Ir apskritai, apsilankiau pas kita genetike, po kurios apziuros ir perskaiciavimo tikimybe (subendrintu rezultatu) sumazejo iki 1:1250!

Nieko sau blink.gif Bent atsiprašė? O tą kitą tyrimą, kur 700 kainuoja, darėtės? Turėtų nemokamai padaryt už tokią klaidą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 17 spalio 2016 - 20:55
Gal kas nors zino, ar tas NIPT tyrimas daromas tik privaciose klinikose? Santariskiu genetikos centras neatlieka?
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2016 10 18, 15:35)
Gal kas nors zino, ar tas NIPT tyrimas daromas tik privaciose klinikose? Santariskiu genetikos centras neatlieka?

Jeigu paskaitytumet sia tema, tai rastumet info net su kainom Santariskiu. Tyrimas naujas pas juos, pigiau, bet ir klaidu dar pridaro.
Atsakyti