Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Swanfield @ 2016 04 11, 19:15)
Atlieka  mirksiukas.gif  Antėjoj daro, Daukanto g. Genetikė konsultuoja taip vadinamuose gimdymo namuose  mirksiukas.gif  as turėjau ginekologės siuntima. Galite pas ja registruotis ir internetu, labai gera gydytoja thumbup.gif  ji surase visus dokumentus del NIPT tyrimo, pasake kur nuvaziuoti.
Man rodos galime ir be genetiko daryti NIPT, bet reikia juos ispeti, jie turi issikviesti kurjeri ir pan.
Jolsanoj nedaro ir nekonsultuoja.

Jolsana tyrimo nedaro, be genetiką turi, ji atvažiuoja iš Šiaulių. Ir duoda siuntimą i Antėją, kuri su tuo siuntimu suteikia nemaža nuolaidą
Atsakyti
QUOTE(Artemide123 @ 2016 05 18, 18:07)
Jolsana   tyrimo  nedaro,   be  genetiką turi,  ji  atvažiuoja  iš Šiaulių.   Ir   duoda   siuntimą  i Antėją,  kuri  su  tuo siuntimu suteikia  nemaža  nuolaidą

Sveikos,

kiek žinau genetinius tyrimus, įskaitant NIPT, skirti be gydytojo genetiko konsultacijos yra nelegalu ne tik Lietuvoje, bet ir visoje Europoje - paskui neteisingai viskas suprantama gali būti - negi norėtumėte be reikalo nutraukti savo nėštumą?. Girdėjau, kad Anteja dabar atrodo yra teisiama dėl tokios ydingos praktikos, o jų siūlomi Veracity niekur beveik nežinomi.. Daugiausia atliekami NIPT pasaulyje tokie kaip Harmony, Panorama, Nifty ir pan. Kiek žinau, Harmony NIPT pigiausiai ir greičiausiai Vilniuje siūlo www.genetika.lt kartu su gydytojo genetiko konsultacija nestuke.gif . Ten taip pat daug yra bendros informacijos, ko nelabai pateikia kiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaja: 22 gegužės 2016 - 00:25
QUOTE(daivaja @ 2016 05 22, 00:24)
Sveikos,

kiek žinau genetinius tyrimus, įskaitant NIPT, skirti be gydytojo genetiko konsultacijos yra nelegalu ne tik Lietuvoje, bet ir visoje Europoje - paskui neteisingai viskas suprantama gali būti - negi norėtumėte be reikalo nutraukti savo nėštumą?. Girdėjau, kad Anteja dabar atrodo yra teisiama dėl tokios ydingos praktikos, o jų siūlomi Veracity niekur beveik nežinomi.. Daugiausia atliekami NIPT pasaulyje tokie kaip Harmony, Panorama, Nifty ir pan. Kiek žinau, Harmony NIPT pigiausiai ir greičiausiai Vilniuje siūlo www.genetika.lt kartu su gydytojo genetiko konsultacija nestuke.gif . Ten taip pat daug yra bendros informacijos, ko nelabai pateikia kiti.

Be genetiko konsultacijos niekas ir nedaro tu NIPT, nemanai, kad tokia laboratorija, kaip Anteja rizikuotu ir uzsiimtu nelegalia veikla... kiekvienais metais atsiranda po nauja NIPT, taip sakant konkurencija auga, o HARMONY buvo vienas pirmuju NIPT tyrimu, bet kiek domejausi ir skaiciau ir su genetikais konsultavausi, jau yra tikslesniu uz Harmony, kuris buvo pradininkas.
Atsakyti
Sveikos!

Noriu paklausti moterų su rezus neigiama grupe. Ar po vaisiaus vandenų tyrimo 28 savaitę rado jums antikūnių?
Atsakyti
Sveikos, mamos,
Rytoj darausi Natera tyrima is kraujo. Ir uzmirsau pasiteirauti, ar galima pries ji valgyti, gerti. Vykstu i Vilniu is kito Lietuvos galo anksti ryte... Gal kuri pasidalinsite patikimu atsakymu. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritė @ 2016 07 18, 21:24)
Sveikos, mamos,
Rytoj darausi Natera tyrima is kraujo.  Ir uzmirsau pasiteirauti, ar galima pries ji valgyti, gerti. Vykstu i Vilniu is kito Lietuvos galo anksti ryte... Gal kuri pasidalinsite patikimu atsakymu. Aciu.

sveika, galima tikrai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri galėtų pasakyti kur galima VVT pasidaryti mokamai? be siuntimo. Kiek skambinausi, tai savo internetiniuose puslapiuose nurodo jog daro, o paskambinus ir paklausus pasirodo nedaro.... g.gif
tyrimas kur iš kraujo man daryti netinkamas dėl deja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sigux @ 2016 07 20, 16:18)
Sveikos, gal kuri galėtų pasakyti kur galima VVT pasidaryti mokamai? be siuntimo. Kiek skambinausi, tai savo internetiniuose puslapiuose nurodo jog daro, o paskambinus ir paklausus pasirodo nedaro.... g.gif
tyrimas kur iš kraujo man daryti netinkamas dėl deja  unsure.gif

Bet tai ko jus su siuntimu nenorit? Nueisit pas ginekologe kur lankotes ir duos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...sara...: 21 liepos 2016 - 12:27
QUOTE(Irreelle @ 2016 08 01, 08:55)
Radau info ju puslapyje tik kainu nera.

O kas ta Santaros klinika? ju kontaktai apacioje. Tai buves ju taip vadinamas VIP kabinetas?  g.gif

As persigalvojau del nateros ir ryt i santariskes vaziuoju sito tyrimo darytis,galesiu veliau placiau papasakot.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2016 08 01, 11:16)
As persigalvojau del nateros ir ryt i santariskes vaziuoju sito tyrimo darytis,galesiu veliau placiau papasakot.

Lauksiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti

Labas,
Man 40 metu. Antras nestumas. Pirmoji dukryte gime visiskai sveika, nors gimdziau 33 metu.
Dabar po Priscos 1, esu taip nuliudus verysad.png

Man parase padidinta rizika DS.
Pagal amziu 1:57, pagal mano krauja 1:83
Rauksle 1,5 mm echo is vis sake geras
Tik FBhCG 1,237
PAPP 0,588
Zinau, kad jie turi buti apie 1

Zodziu laukia vaisiaus vandenu tyrimas

O kur ji daro ar Vilniuje ar Kaune?
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2016 08 15, 12:36)
Labas,
Man 40 metu. Antras nestumas. Pirmoji dukryte gime visiskai sveika, nors gimdziau 33 metu.
Dabar po Priscos 1, esu taip nuliudus  verysad.png

Man parase padidinta rizika DS.
Pagal amziu 1:57, pagal mano krauja 1:83
Rauksle 1,5 mm echo is vis sake geras
Tik FBhCG 1,237
PAPP 0,588
Zinau, kad jie turi buti apie 1

Zodziu laukia vaisiaus vandenu tyrimas

O kur ji daro ar Vilniuje ar Kaune?

Siulau nepanikuoti anksciau laiko. Mano draugei buvo panasi situacija- gimde 35m rauksle nieko blogo nerode, bet prisca padidinta rizika parode, ji pasirinko mokama nipt tyrima o ne vvt. Rezultatas buvo geras, gime sveika mergyte. Jeigu leidzia finansai siulyciau darytis nipt tyrima. Pati praeita savaite dariausi, laukiu atsakymo. Su tom visom priscom ir ju tikimybes nusprendziau net neprasideti taupant nervus.
Atsakyti