Sveikos!
Aš jau po vvt. Siuntimo nereikėjo. Visas bijančias ir laukiančias galiu nuraminti, kad procedūra tikrai neskausminga ir labai greita. Jaučiau tik kaip įdūrė į pilvą ir daugiau nieko.
Ačiū už info, dėl šventos ramybės pasiimsiu siuntimą, paskui vdrug nedarys tyrimo dėl to popiergalio . Šiandieną dar užsiregistravau echoskopijai privačiai, šiaip, dėl šventos ramybės, nes nieko nedaryti, tik laukti jau senka nervai. Vvt tyrimo kažkaip nebijau, visiškai nesuku dėl to galvos, labiau bijau rezultatų...
QUOTE(Swanfield @ 2016 04 11, 19:15)
Atlieka Antėjoj daro, Daukanto g. Genetikė konsultuoja taip vadinamuose gimdymo namuose as turėjau ginekologės siuntima. Galite pas ja registruotis ir internetu, labai gera gydytoja ji surase visus dokumentus del NIPT tyrimo, pasake kur nuvaziuoti.
Man rodos galime ir be genetiko daryti NIPT, bet reikia juos ispeti, jie turi issikviesti kurjeri ir pan.
Jolsanoj nedaro ir nekonsultuoja.
Man rodos galime ir be genetiko daryti NIPT, bet reikia juos ispeti, jie turi issikviesti kurjeri ir pan.
Jolsanoj nedaro ir nekonsultuoja.
Ačiū o pas kurią gydytoja gimdymo namuose lanketes? Man ginekologė siūlo pas Locaitiene eiti
Šiandien jau sužinojau VVT atsakymus, kad nešioju sveiką berniuką. Smagu, kai viskas gerai baigiasi.
QUOTE(Treciadiene @ 2016 04 13, 20:00)
Šiandien jau sužinojau VVT atsakymus, kad nešioju sveiką berniuką. Smagu, kai viskas gerai baigiasi.
Sveikinu . Kaip greitai jūs sulaukėte atsakymo .
QUOTE(skaiblue @ 2016 04 13, 15:31)
Ačiū o pas kurią gydytoja gimdymo namuose lanketes? Man ginekologė siūlo pas Locaitiene eiti
Lankausi ne ten, Locaitienės nerekomenduoju nei uz ka
QUOTE(Zometa @ 2015 05 26, 13:23)
Na tema nėra labai aktyvi, bet gal vis tik kas nors parašys.... Pas ką galima privačiai -asmeniškai Kaune registuotis? perskaičiau ir ankstesnę temą, bet visur Vilnius Vilnius Vilnius....
Harmony ir Panorama nėra tas pats - tai skirtingi NIPT tyrimai.
Dauguma gydytojų skiria HARMONY NIPT (jie yra patikimesni), mano draugė darėsi NIPT per GENETIKA.LT Vilniuje - ten mažiausios kainos, įskaičiuotos konsultacijos ir greiti atsakymai (konsultuoja gyd genetikas dr. Ramūnas Janavičius ).
NIPT Europoje dar niekur nėra kompenusojami ir vargu ar bus, daug naudingos informacijos yra britų puslapyje Advisor.Clinic.
Sėkmės
Aš jau žinau vandenų tyrimo atsakymus, laukiam sveiko berniuko. Neapsakomai laiminga, bet niekam nebelinkėčiau išgyventi tą pragarą. Sėkmės visoms besilaukenčioms ir belaukiančios ats..
QUOTE(drapivaira @ 2016 04 27, 16:45)
Aš jau žinau vandenų tyrimo atsakymus, laukiam sveiko berniuko. Neapsakomai laiminga, bet niekam nebelinkėčiau išgyventi tą pragarą. Sėkmės visoms besilaukenčioms ir belaukiančios ats..
Sveikinimai
QUOTE(daivaja @ 2016 04 26, 20:13)
Harmony ir Panorama nėra tas pats - tai skirtingi NIPT tyrimai.
Dauguma gydytojų skiria HARMONY NIPT (jie yra patikimesni), mano draugė darėsi NIPT per GENETIKA.LT Vilniuje - ten mažiausios kainos, įskaičiuotos konsultacijos ir greiti atsakymai (konsultuoja gyd genetikas dr. Ramūnas Janavičius ).
NIPT Europoje dar niekur nėra kompenusojami ir vargu ar bus, daug naudingos informacijos yra britų puslapyje Advisor.Clinic.
Sėkmės
Sėkmės
Kad skirtingi Nipt, tai sutinku, taciau nebuciau tokia tikra del to, kas patikimiau- as asmeniskai pasirinkau ir dariausi natera panorama, o sitoje britu nuorodoje randu, jog sis nipt netinka ivf nestumui- ju puslapyje tokios isimties nera, tai man kazkaip ta palyginimo lentele itartina p
Del atsakymo laiko butu nuostabu (kur tuomet yra laboratorija??) nes dar laiko uztrunka siuntimas kraujo i amerika
Visoms tik geru tyrimu atsakymu