QUOTE(LiBo @ 2016 03 26, 09:48)
Suprantu, kad i svetimas pinigines ner ko listi, bet as sau nuteikiau kad dali tu 700 eur avansu sumoku is vienkartines ismokos kur valstybe duoda . Dar kadangi darbas apdovanoja tokia pat suma gimus vaikui, tai tiesiog is anksto juos ir isleidau. Cia gal kils kokiu minciu del 700 eur sukrapstymo, nes as jei atvirai , kai laukiaus pirmo vaiko apie ta ismoka nezinojau
Na, prie labai labai didelio noro rasciau tuos pinigus, bet ne vien del to nenoriu ju darytis.
VVT bus anksciausiai galima darytis man 16, kita savaite jau mum bus 13, tai reikia palaukti tris sav, o harmony galetu padaryt tyrima jau kita sav bet ats laukti apie 10 dienu. Tai dar papildomai 1,5savaites nezinios. Tai ka as sutaupysiu? Nu max 2 sav, jeigu isgyvensiu savaite, isgyvensiu ir dar 2, bet as ankstesnese temose skaiciau, jog nemazai kam vvt dare net 13-15 savaite, as pabandysiu susitarti gal ir man atliks ji anksciau, nes is esmes ansksciau jo nedaro tik del persileidimo galimybes.
Pries pati tyrima nieko blogo neturiu, bet del tam tikru priezasciu kuriu nelabai galiu cia atskleisti turiu itarima jog tas tyrimas daznai yra daromas nepagristai (tas brangusis), kad ismelsti is vargses nescios I nevilti papuolusios mamos pinigus. Na turbut supratot ka norejau pasakyti, cia ne vien pinigai, cia ir principo reikalas. Be to, ka man duos tas savaite anksciau zinojimas? Jeigu bus blogiausia nieko man tas 2 savaiciu anksciau zinojimas nepakeis.
Dabar bandau suimti save I rankas ir sulakti antradienio, o gal ten apskritai kazkokia klaida isivele, apie kurias cia irgi nemazai prisikaiciau. Sekmes visioms ir dziugu uz tas kurioms jau paaiskejo jog viskas gerai.