Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(LiBo @ 2016 03 26, 09:48)
Suprantu, kad i svetimas pinigines ner ko listi, bet as sau nuteikiau kad dali tu 700 eur avansu sumoku is vienkartines ismokos kur valstybe duoda . Dar kadangi darbas apdovanoja tokia pat suma gimus vaikui, tai tiesiog is anksto juos ir isleidau. Cia gal kils kokiu minciu del 700 eur sukrapstymo, nes as jei atvirai , kai laukiaus pirmo vaiko apie ta ismoka nezinojau

Na, prie labai labai didelio noro rasciau tuos pinigus, bet ne vien del to nenoriu ju darytis.
VVT bus anksciausiai galima darytis man 16, kita savaite jau mum bus 13, tai reikia palaukti tris sav, o harmony galetu padaryt tyrima jau kita sav bet ats laukti apie 10 dienu. Tai dar papildomai 1,5savaites nezinios. Tai ka as sutaupysiu? Nu max 2 sav, jeigu isgyvensiu savaite, isgyvensiu ir dar 2, bet as ankstesnese temose skaiciau, jog nemazai kam vvt dare net 13-15 savaite, as pabandysiu susitarti gal ir man atliks ji anksciau, nes is esmes ansksciau jo nedaro tik del persileidimo galimybes.
Pries pati tyrima nieko blogo neturiu, bet del tam tikru priezasciu kuriu nelabai galiu cia atskleisti turiu itarima jog tas tyrimas daznai yra daromas nepagristai (tas brangusis), kad ismelsti is vargses nescios I nevilti papuolusios mamos pinigus. Na turbut supratot ka norejau pasakyti, cia ne vien pinigai, cia ir principo reikalas. Be to, ka man duos tas savaite anksciau zinojimas? Jeigu bus blogiausia nieko man tas 2 savaiciu anksciau zinojimas nepakeis.
Dabar bandau suimti save I rankas ir sulakti antradienio, o gal ten apskritai kazkokia klaida isivele, apie kurias cia irgi nemazai prisikaiciau. Sekmes visioms ir dziugu uz tas kurioms jau paaiskejo jog viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(drapivaira @ 2016 03 26, 12:07)
Na, prie labai labai didelio noro rasciau tuos pinigus, bet ne vien del to nenoriu ju darytis.
VVT bus anksciausiai galima darytis man 16, kita savaite jau mum bus 13, tai reikia palaukti tris sav, o harmony galetu padaryt tyrima jau kita sav bet ats laukti apie 10 dienu. Tai dar papildomai 1,5savaites nezinios. Tai ka as sutaupysiu? Nu max 2 sav, jeigu isgyvensiu savaite, isgyvensiu ir dar 2, bet as ankstesnese temose skaiciau, jog nemazai kam vvt dare net 13-15 savaite, as pabandysiu susitarti gal ir man atliks ji anksciau, nes is esmes ansksciau jo nedaro tik del persileidimo galimybes.
Pries pati tyrima nieko blogo neturiu, bet del tam tikru priezasciu kuriu nelabai galiu cia atskleisti turiu itarima jog tas tyrimas daznai yra daromas nepagristai (tas brangusis), kad ismelsti is vargses nescios I nevilti papuolusios mamos pinigus. Na turbut supratot ka norejau pasakyti, cia ne vien pinigai, cia ir  principo reikalas. Be to, ka man duos tas savaite anksciau zinojimas? Jeigu bus blogiausia nieko man tas 2 savaiciu anksciau zinojimas nepakeis.
Dabar bandau suimti save I rankas ir sulakti antradienio, o gal ten apskritai kazkokia klaida isivele, apie kurias cia irgi nemazai prisikaiciau. Sekmes visioms ir dziugu uz tas kurioms jau paaiskejo jog viskas gerai.

Kodel ismelzti pinigus ? Mane siunte daryti prisca pagal amziu, as atsisakiau. NIPT dariausiu savo pasirinkimu, mano gine dar net nezino apie mano sprendima. mAnau dauguma mamayciu pacios nusprende del nipt tyrimo. zinoma, jeigu jus turite tiek kanyrybes ir Nervu laukti vvt, tai sekmes.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristincia @ 2016 03 26, 10:52)
Sveikos merginos. Rasau su drebanciom rankom ir vis dar drebancia sirdim tik jau is dziaugsmo.
Prisca 1 rode 1:81 tikimybe DS
Prisca 2 rode 1:24 DS
Nervu sugadintu ir asaru tikrai kibirais islieta, jau nusiteikus tikrai buvau blogiausiam. Dariausi harmony tyrima is kurio siandien suzinojau, kad jokiu chromosominiu lygu nera. Laukiuosi sveiko vaiko. Tik labai bijau kad galejau jam pakenkti su savo nervais.
Visom is visos sirdies linkiu sveiku leliuku. Nesinervuoti be reikalo jei yra galimybe atlikti tuos natera tyrimus, juk bus tu pinigu..... ar pasidaryti vandenu ar gaureliu biobsijos tyrimus. Kad atsakymas butu simtaprocentinis, o ne priscos speliones kuri man is gyvenimo tikrai ateme pora metu.

Aciu visom kurios palaike mane kartu laukdamos.

sveikinu su geromis žiniomis, taip ir turėjo būti smile.gif
ramaus laukimo !
Atsakyti
Tikrai dziugu skaityti tokias zinutes, tokiom akimirkom atsiranda ir man nors siek vilties ...
Papildyta:
QUOTE(Parissiene @ 2016 03 26, 13:17)
Kodel ismelzti pinigus ? Mane siunte daryti prisca pagal  amziu, as atsisakiau. NIPT dariausiu savo pasirinkimu, mano gine dar net  nezino apie mano sprendima. mAnau dauguma mamayciu pacios nusprende del nipt tyrimo. zinoma, jeigu  jus turite tiek kanyrybes ir Nervu laukti vvt, tai sekmes.
4u.gif

Kalbejau isskirtinai tik apie save, jeigu nebuciau pasidarius tos pirmosios priskos tai tikrai apie 10 sav buciau ejus nateros darytis ir jau siandiena miegociau ramiai, o dabar jau yra kaip yra, teks islaukti, galiu tik patarti kitoms kad nezaisti su priskom o is karto darytis arba ankstyvaja natera arba vvt.
Atsakyti
Mano DS buvo 1-41
Asaru priliejau belekiek, ir be reikalo. Aisku dabar lengva kalbeti. Bet vienai mamai, berods sitam forume buvo 1-2 DS. Vandenu tyrimas padode sveika kudiki. Nepraraskit vilties laukiancios 4u.gif
As dariausi Natera 13savaiciu. Atsakymas: 1-10000 Dabar mano dziaugsmelui beveik 7menesiai.
Atsakyti
Mano kombinuotas 1-56. Man tai yra baisūs skaičiai, apskritai visi mano skaičiai baisūs išskyrus 18,13 chromosomos rizika apsigimimams labai maža. Atrodo apsiraminu ir vėl prisiskaitinėju viskių istorijų, kaip pagimdė ne tai ko tikėjosi 1-800 arba net 1-6000.
Iki nežinomybės pabaigos liko laukti dvi svaitės, jau dabar neįsivaizduoju, kaip reikės paskambinti ir paklausti gydytojos tyrimo rezultatų.
O gal kas žinot ar man reikės siuntimo iš ginekologės, jeigu vvt datą paskyrė pati genetikė?
Atsakyti
QUOTE(drapivaira @ 2016 04 09, 09:08)
O gal kas žinot ar man reikės siuntimo iš ginekologės, jeigu vvt datą paskyrė pati genetikė?

Datą man paskyrė genetikė, bet įspėjo, kad su savimi turėti siuntimą. Savo ginekologės tada neradau, tai išrašė šeimos gydytoja. Pergyvenau , kad tik tiktų, viskas buvo gerai. Bet šeimos gydytoja nustebo, kodėl pati genetikė siuntimo neišrašė. O iš kur aš žinau kodėl g.gif , gal pati sau paciento siųsti negali, juk ji pati tuos vvt ir darė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -auma-: 09 balandžio 2016 - 11:30
QUOTE(drapivaira @ 2016 04 09, 10:08)
Mano kombinuotas 1-56. Man tai yra baisūs skaičiai, apskritai visi mano skaičiai baisūs išskyrus 18,13 chromosomos rizika apsigimimams labai maža. Atrodo apsiraminu ir vėl prisiskaitinėju viskių istorijų, kaip pagimdė ne tai ko tikėjosi 1-800 arba net 1-6000.
Iki nežinomybės pabaigos liko laukti dvi svaitės, jau dabar neįsivaizduoju, kaip reikės paskambinti ir paklausti gydytojos tyrimo rezultatų.

Man genetikė sakė, kad nereikės siuntimo. Einu rytoj, siuntimo neturiu, parašysiu kai grįšiu reikėjo siuntimo ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2016 04 10, 16:43)
Man genetikė sakė, kad nereikės siuntimo. Einu rytoj, siuntimo neturiu, parašysiu kai grįšiu reikėjo siuntimo ar ne.

Sėkmės, laikysim kumščius mintyse smile.gif.
Atsakyti
Gal zinote ar Klaipedoje atlieka (ir kur) Nipt tyrima? Ir apskritai ar yra genetiko konsultacija KL?
Atsakyti
QUOTE(skaiblue @ 2016 04 11, 16:16)
Ir apskritai ar yra genetiko konsultacija KL?

Jolsana

KUL

nesilankiau, pakomentuoti negaliu, tik naudoju google wink.gif
Atsakyti
QUOTE(skaiblue @ 2016 04 11, 15:16)
Gal zinote ar Klaipedoje atlieka (ir kur) Nipt tyrima? Ir apskritai ar yra genetiko konsultacija KL?

Atlieka mirksiukas.gif Antėjoj daro, Daukanto g. Genetikė konsultuoja taip vadinamuose gimdymo namuose mirksiukas.gif as turėjau ginekologės siuntima. Galite pas ja registruotis ir internetu, labai gera gydytoja thumbup.gif ji surase visus dokumentus del NIPT tyrimo, pasake kur nuvaziuoti.
Man rodos galime ir be genetiko daryti NIPT, bet reikia juos ispeti, jie turi issikviesti kurjeri ir pan.

Jolsanoj nedaro ir nekonsultuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Swanfield: 11 balandžio 2016 - 18:17