QUOTE(Treciadiene @ 2016 03 17, 19:44)
Sveikos!
Kas darėtės vaisiaus vandenų tyrimą gal galite atsakyti ar skausmingas jis? Labai bijau to dūrio...
Buvau antradienį pas genetikę, echo rezultatai buvo geri, tačiau kraujo nekokie. Dauno tikimybė 1 iš 452, Edwardso, Patou 1 iš 465. Genetikė rekomendavo vvt, aš užsirašiau, bet labai bijau pačio proceso
Kas darėtės vaisiaus vandenų tyrimą gal galite atsakyti ar skausmingas jis? Labai bijau to dūrio...
Buvau antradienį pas genetikę, echo rezultatai buvo geri, tačiau kraujo nekokie. Dauno tikimybė 1 iš 452, Edwardso, Patou 1 iš 465. Genetikė rekomendavo vvt, aš užsirašiau, bet labai bijau pačio proceso
Labas, Treciadiene. Tikrai nebijok. Man praeita vasara dare Kauno klinikose. Viskas ne taip baisu kaip atrodo. Neissigask ilgos adatos - ji plona, o ilga nes gana giliai turi pakliuti. Gydytoja paprastai echoskopu pasiziuri kur yra vaikas, kad jo nekliudyti ir tik tada pasirenka vieta kur geriausia durti. Pajusi duri du kartus -pirmas kai adata perdurs per pilvo siena, antras kai per gimdos sienele. Gydytoja mane ispejo,tad nebuvo netiketumo. Idurus istraukiamas reikiamas kiekis vandenuko ir viskas. Uzklijuoja pleistra, sako neslapint. Po proceduros vel parodo vaikuti echo ar viskas ok.
Po proceduros kiekvienas organizmas reaguoja skirtingai , bet standartiskai 4 dienos - savaite mazdaug reiktu pasisaugot save ir labiau ilsetis. Pagerti magnio keleta dienu. Jei tik kokie neaiskus pojuciai arba pradetu susitraukineti pilvukas, iskart nuvaziuokit pasitikrinti pas ginekologa del viso pikto.
As pati buvau jau su gana dideliu pilvuku ir nuo pirmojo vaiku gelbejimosi ratas likes nemazas, plius placenta buvo priekinej sienoj, tad durti tikrai buvo per ka , bet zinok tikrai jokio skausmo,labiau nepatogumas, nes lyg ir jauciasi kad adata ten yra. Po proceduros pati parvairavau namo, bet jei kas gali parvezt, pasinaudokit As kadangi del tam tikru priezasciu dar buvau pasiemusi trecius metus VPA, tai del darbo neteikejo biuletenio, taciai zinau kad imanoma po tokios proceduros ji gaut apie savaitei jei ginekologe sukalbama (iraso kaip gresianti po VVT proceduros).
Tad nebijokit,viskas bus ok zinau kad dabar mintys dviprasmiskos,bet bent jau bus aisku.
Cia ir antra dalis mano istorijos gal kazkam bus naudinga. Iko VVT priejau po to,kai ginekologe matuojant pasake kad nepatinka sprando rauksle. Neva sunku tiksliai pagauti nes aparatas senas ir nusiunte skubiai i Klinikas. Cia per didelius vargus papuolus paaiskejo kad ji yra isties didesne nei turetu but. Padarem Prisca 1. Labai ilgai laukti teko ats nes ten su ju laboratorija kazkas negerai buvo. Rezultatas nekoks... pasiule Prisca 2,o as is karto paprasiau VVT,nes zinojau kad Prisca tik tikimybiu teorija ir nebusiu rami. Prisca rezultatai nepaguode.. ir laimei dariausi VVT. Tik po to galejau ramiai laukti sunaus. Nes iki tol laukimas jau buvo tapes kancia.. kiekviena diena su asarom ir mintimis o kaip reiks auginti jeigu...
Jei dabar vel tektu tai pereiti,tikrai nepasikliauciau Prisca - jis tik sumaisti bereikalinga inesa ir stresa,kuris vaikuciams tikrai ne i nauda.. po tiek daug streso ir sumaisties visgi turiu dabar sveika berniuka , kutiam beveik sesi menesiai. Stiprybes jums merginos, ir drasos priimti tinkamus sprendimus.