aš ne taip gal supratau, galvojau, kad ir pirmą kartą echoskopavo genetikas
QUOTE(kristincia @ 2016 03 17, 15:18)
Na mano zinios tikrai nekokios... pasikartosiu pirmas prisca buvo 1:81
Atsakyma gavau antros priscos 1:25
Del placentos priekineje sienoje vandenu negalio daryti. Atlikau Harmoni tyrima, kurio reikia laukti iki kitos savaites.... nusiteikiau jau kad vaikutis tikrai turi ds
Del placentos priekineje sienoje vandenu negalio daryti. Atlikau Harmoni tyrima, kurio reikia laukti iki kitos savaites.... nusiteikiau jau kad vaikutis tikrai turi ds
Mieloji, asmeniskai pazistu vaikuti, kur buvo 1:3 - gime sveikas vaikas. Net su 1:25 24 vaikai netures ds, o tik 1 tures - sansai daug didesni gimt sveikam. Be to gi zinot - cia tikimybiu teorija. Stiprybes laukiant rezultatu! Pagerkit skiestu valerijono lasiuku, kad ramiai megotumet - juos nesciosioms patologiniam skyriuj visoms duoda.
QUOTE(Swanfield @ 2016 03 17, 21:52)
Koks tyrimas tas tikimybes parode?
skaiciau, kad lyg vietiskai nuskausmina darant VVT, bet gal tiksliau pasakys tos, kurios dare
skaiciau, kad lyg vietiskai nuskausmina darant VVT, bet gal tiksliau pasakys tos, kurios dare
Prisca... aš jo irgi daugiau nesidaryčiau, tik nervus gadina be reikalo
QUOTE(Treciadiene @ 2016 03 18, 21:07)
Prisca... aš jo irgi daugiau nesidaryčiau, tik nervus gadina be reikalo
Kaip praejo Jusu VVT?
QUOTE(Treciadiene @ 2016 03 17, 19:44)
Sveikos!
Kas darėtės vaisiaus vandenų tyrimą gal galite atsakyti ar skausmingas jis? Labai bijau to dūrio...
Kas darėtės vaisiaus vandenų tyrimą gal galite atsakyti ar skausmingas jis? Labai bijau to dūrio...
Gal jau vėlu ir pati darėtės jau vvt, tai mano atsakymas nebebus aktualus...
Skausmą apibūdinčiau kiek stipresnį nei imant kraują iš venos. Bet trunka labai trumpai. Po to tik magnio porą pakelių išgerkit ir viskas bus gerai .
QUOTE(Swanfield @ 2016 03 19, 11:31)
Kaip praejo Jusu VVT?
Tyrimas manęs dar tik laukia balandžio 11, dar turiu užtektinai laiko pasinervinti...
Papildyta:
QUOTE(-auma- @ 2016 03 19, 19:27)
Gal jau vėlu ir pati darėtės jau vvt, tai mano atsakymas nebebus aktualus...
Skausmą apibūdinčiau kiek stipresnį nei imant kraują iš venos. Bet trunka labai trumpai. Po to tik magnio porą pakelių išgerkit ir viskas bus gerai .
Dėkui už info. Ar ėmėt po tyrimo biuletinį ar atostogas, ar neprireikė?
QUOTE(Treciadiene @ 2016 03 19, 22:05)
Tyrimas manęs dar tik laukia balandžio 11, dar turiu užtektinai laiko pasinervinti...
Papildyta:
Papildyta:
Ne, tik vieną tą laisvą dieną. Ant rytojaus į darbą, bet jis pas mane kabinetinis sėdimas jokio fizinio krūvio. Kur darysit vvt?
Tą dieną po tyrimo į vakarą ir pilvą skaudėjo ir nugarą laužė, kaip prieš mėnesines, tai labai buvau išsigandusi . Bet vakare gulimas rėžimas ir magnio dviguba dozė padėjo.
Aš penktadienį, t.y. 03.18, dariausi vvt. Procedūros tikrai nereikėtų bijoti, tai nėra labai malonu, tačiau trunka labai trumpai.
Gal kam pravers, taigi dalinuosi
prisca 1 tyrimo lb-hcg tris kart virsijo norma. Dariausi NIPT tyrima, ir gavau atsakymus, kad viskas yra gerai. Kadangi info apie toki kaip mano varianta yra labai nedaug, tai dalinuosi, gal kam bus ramiau, kas pateks i tokia situacija Jei suprantate angliskai, tai daug daugiau galima suzinoti uzsienio spaudoje, ir kiek spejau perskaityti, tai vien geros istorijos su dideliu lb-hcg.
prisca 1 tyrimo lb-hcg tris kart virsijo norma. Dariausi NIPT tyrima, ir gavau atsakymus, kad viskas yra gerai. Kadangi info apie toki kaip mano varianta yra labai nedaug, tai dalinuosi, gal kam bus ramiau, kas pateks i tokia situacija Jei suprantate angliskai, tai daug daugiau galima suzinoti uzsienio spaudoje, ir kiek spejau perskaityti, tai vien geros istorijos su dideliu lb-hcg.
QUOTE(kristincia @ 2016 03 17, 14:18)
Na mano zinios tikrai nekokios... pasikartosiu pirmas prisca buvo 1:81
Palaukit, dar anksti tokiems nusiteikimams. Kai pasakys 99 proc., tada ir nusiteikit. O dabar dar anksti. Tik nervuositės ir taip kenksite vaikui. Prisca nėra tikslus tyrimas. Tai tikimybės. Daug merginų gali papasakoti, kokia buvo tikimybė ir kas iš to išėjo.
QUOTE(giedriause @ 2016 03 22, 22:07)
Palaukit, dar anksti tokiems nusiteikimams. Kai pasakys 99 proc., tada ir nusiteikit. O dabar dar anksti. Tik nervuositės ir taip kenksite vaikui. Prisca nėra tikslus tyrimas. Tai tikimybės. Daug merginų gali papasakoti, kokia buvo tikimybė ir kas iš to išėjo.
Aciu uz raminima, bet patikekit manim kaip yra sunku islaukti atsakymu. Jau praejo savaite, o as ju vis dar neturiu. Turetu iki penktadienio ateiti. Laukiu ir kankinuosi.
QUOTE(giedriause @ 2016 03 22, 23:07)
Man su pirmu vaikučiu buvo 1:50 dauno sindromas ir kiti ten Edvardso ar dar koks (jau nepamenu) visi irgi su didele rizika.
Vandenų tyrimo nesidariau. Net nebuvo minčių daryti.
Auga nuostabi mergytė - darželyje kavalierių neatsigina
P.S. Su antru iš vis nesidariau. Tik 18 sav. ir su pirmu ir su antru vaikučiu pas genetikę išsamiai apžiūrai buvau. Echoskopu. Abu kartus pasakė, kad iš to, ką mato - laukiuosi nuostabių sveikų vaikučių. Taip ir buvo. Ačiui Dievui.
Tie kompai mano atveju metė didelę riziką, nes pastojau 1-mą kartą 35 m., gimdyt turėjau beveik 36 m. Dariau IUI - todėl ir rizika paskaičiuoja didesnę kažkodėl. Antrą gimdžiau beveik 39 m. tai jau net nemaniau darytis tų tikimybių, nes ten tik nervų gadinimas.
Bet kokiu atveju aš nieko nebūčiau keitus. Nes ta gyvybė - Dievo dovana.