Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Dra-cena @ 2016 03 14, 20:09)
Na as visgi siandien pasidariau NIPT  ax.gif 10ies denu begyje bus atsakymai.
Tikiuosi tiek kainavo mano ramybe  lotuliukas.gif Nes laukti du men iki scano, yra labai labai dideles valios, kantrybes ir super optimizmo reikalas, as tiek siu savybiu neturiu....  ax.gif

man atejo lygiai po 11 dienu, nes kol pasieke laboratorija ir t.t. doh.gif

viskas bus gerai, pamatysite 4u.gif
Atsakyti
Baigiu isproteti nuo savo galvojimu. Prisca 1 kraujo tyrimas parode 1:81 DS.
Hcgb 2.47mom
Pappa-a 0.36mom
NT 1.6 (0.97mom)
Radau lentele su DS visiskai atitinka mano tyrimus. Pagal ta lentele 100% ds.
Prisca 2 ateina tik treciadieni atsakymas. Bet velgi kas is to kai sulauksiu ir ten tikslaus atsakymo nebus.
Gal nelaukt ir pradeti ieskoti kur darytis vandenu tyrima arba harmony tyrima is kraujo.
Esu is kauno. Kur greitai ji padaro?
Atsakyti
QUOTE(kristincia @ 2016 03 14, 21:01)
Hcgb 2.47mom
Pappa-a 0.36mom
NT 1.6 (0.97mom)
Prisca 2 ateina tik treciadieni atsakymas. Bet velgi kas is to kai sulauksiu ir ten tikslaus atsakymo nebus.
Gal nelaukt ir pradeti ieskoti kur darytis vandenu tyrima arba harmony tyrima is kraujo.

kiek jums dabar savaičių? ką rekomendavo genetikas?

stenkitės kažkaip aprimti, nes stresas daug labiau gali pakenkti, Prisca tik tikimybė, ne diagnozė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristincia @ 2016 03 14, 21:01)
Hcgb 2.47mom
Pappa-a 0.36mom
NT 1.6 (0.97mom)

Man genetike sake, kad prisca 2 yra netikslinga daryti aplamai. Tarkites su genetiku, ir darykite NIPT arba vaisiaus vandenu tyrima. Kitaip ramybes tikrai nebus. Nervuosites, googlinsit ir eisit is proto.
Atsakyti
QUOTE(kristincia @ 2016 03 14, 22:01)
Hcgb 2.47mom
Pappa-a 0.36mom
NT 1.6 (0.97mom)

Mano gan panasus rezultatai buvo , tai dariausi nipt - atsakyma gavau po 10d. kad viskas gerai. Siandien mano sveikai mazylei jau 5 savaites. Del aukstesnio hcgb - gali buti didesnis jei buvo stimuliuocija arba geret progesterona pries ir nestumo metu.
Atsakyti
Man jau tuoi bus 17savaite. Pastojau pati ir nieko negeriau. Laukiu rytojaus vizito pas genetike. Jei kazka patars tai gerai. Jei ne jau radau kur vilniui vandenu tyrima daro, ir atsakymas per 3dienas.
Atsakyti
QUOTE(kristincia @ 2016 03 15, 15:28)
Man jau tuoi bus 17savaite. Pastojau pati ir nieko negeriau. Laukiu rytojaus vizito pas genetike. Jei kazka patars tai gerai. Jei ne jau radau kur vilniui vandenu tyrima daro, ir atsakymas per 3dienas.

ziurekit ka patars genetikas, tada nuspresite ka daryti, linkiu, kad viskas butu gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ar galit man patarti. Aš nepakliūnu į rizikos grupę, man 27 vyrui 32. Ar užtektų mums nueiti į konsultaciją su genetiku ir pasidaryti kakliuko raukšlės echo ar visgi tai nieko neduotų ir reikia geriau kartu ir Prisca1 darytis?

Dėja kad ir kiap norėtume bet galimybės neleidžia darytis tą brangų neinvazinį tyrimą....

Labai laukiu Jūsų komentarų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškauogė @ 2016 03 17, 10:35)
Sveikos, ar galit man patarti. Aš nepakliūnu į rizikos grupę, man 27 vyrui 32.  Ar užtektų mums nueiti į konsultaciją su genetiku ir pasidaryti kakliuko raukšlės echo ar visgi tai nieko neduotų ir reikia geriau kartu ir Prisca1 darytis?

Dėja kad ir kiap norėtume bet galimybės neleidžia darytis tą brangų neinvazinį tyrimą....

Labai laukiu Jūsų komentarų 4u.gif

Sveika,

Jūsų atveju Priscos nesidaryciau, ji gali atnest daugiau bedos negu naudos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Swanfield @ 2016 03 17, 13:09)
Sveika,

Jūsų atveju Priscos nesidaryciau, ji gali atnest daugiau bedos negu naudos. mirksiukas.gif

Tai va, mes irgi galvojam, kad gal užtektų pas genetiką kaklelio raukšlę pamatuoti ir tiek, jeigu nebent kažką iš raukšlės įtartų tada prisca bandyti darytis....
Atsakyti
QUOTE(Swanfield @ 2016 03 17, 14:09)
Sveika,

Pritariu - priscos ne uz ka daugiau nedaryciau (su 2 vaikais dariau, tai sutrumpejo gyvenimas turbut 10 metu...) - nueikit i genetikos klinika echo , ten ne tik kaklo rauksle, bet issamiau apziures vaikuti. Ir jei gerai pamenu, ne kosmosa kainuoja.
Atsakyti
Na mano zinios tikrai nekokios... pasikartosiu pirmas prisca buvo 1:81
Atsakyma gavau antros priscos 1:25
Del placentos priekineje sienoje vandenu negalio daryti. Atlikau Harmoni tyrima, kurio reikia laukti iki kitos savaites.... nusiteikiau jau kad vaikutis tikrai turi ds sad.gif
Atsakyti