Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Sveikutės mamytės smile.gif

Ir mes galvojame apie Prisca tyrimą, pagal amžiaus grupę mes dar ne rizikoje, tačiau norisi apsidrausti nes kaip suprantu ir jaunesniems gali pasitiakyti...

Žodžiu, noriu paklausti, norėtume darytis VIlniaus genetikos centre, ir noriu paklausti gal žinote kokia būtų ten kaina darytis Prisca I + sprando raukšlės tyrimą?

Labai ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
apie Genetikos centro mokamas paslaugas negaliu atsakyti, nes nežinau, bet Genetikos klinikoje už pirmą echoskopiją su konsultacija mokėjau 73, už Prisca I - 57, už antrą echo su konsultacija 43.

sprando raukšlė matuojama echoskopijos metu 11-13 savaitę, kartu žiūrimi ir kiti dalykai.

tik turėkit omenyje, kad Prisca galutinio atsakymo neduoda, tik rodo galimą riziką pagal Jūsų ir bendrus statistinius duomenis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 03 kovo 2016 - 11:41
Bet sprando raukšlę matuos ir ginekologė, per įprastą vizitą, ar aš klystu? Galvoju darytis Prisca I Medicinos diagnostikos centre, ten kaina 50eu.
Atsakyti
QUOTE(Adelė0724 @ 2016 03 05, 19:31)
Bet sprando raukšlę matuos ir ginekologė, per įprastą vizitą, ar aš klystu?

kiek skaičiau SM'e, matuoja, bet ne visos. anot mano ginekologės, pas genetikus aparatai žymiai galingesni/tikslesni. plius dar išlavinta akis. man buvo ramiau, kad matavo genetikė, o ir vizitas pas ją priklausė (dėl amžiaus).
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 03 03, 11:41)
apie Genetikos centro mokamas paslaugas negaliu atsakyti, nes nežinau, bet Genetikos klinikoje už pirmą echoskopiją su konsultacija mokėjau 73, už Prisca I - 57, už antrą echo su konsultacija 43.

sprando raukšlė matuojama echoskopijos metu 11-13 savaitę, kartu žiūrimi ir kiti dalykai.

tik turėkit omenyje, kad Prisca galutinio atsakymo neduoda, tik rodo galimą riziką pagal Jūsų ir bendrus statistinius duomenis.

SUpratau,

Ačiū už informaciją smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gavau savo Priscos rezultata viskas kaip ir butu norma, beeet......
lb-hcg 3.50 MOM
PAPP-A 1.27 MOM
Kaip aiskino gydytoja Beniusiene prie DS hcg aukstas, bet papp zemas turi buti. tai is viso tyrimo, mano tik hcg smarkiai virsyja...
Scanas idealus. Bendra rizika paskaiciuota 1:1484
Ar kas nors susidurete su panasia situacija? Gydytoja nores daryti scanas 20+sav. Ir mano, kad viskas bus gerai, bet man to "manymo" su kiekviena diena darosi mazai. Galvoju apie Harmony tyrima, ta uz 700eur lotuliukas.gif
Gal kuri susidurete su panasiais atsakymais?
Atsakyti
QUOTE(Dra-cena @ 2016 03 10, 09:25)
Sveikos,
Gavau savo Priscos rezultata viskas kaip ir butu norma, beeet......
lb-hcg 3.50 MOM
PAPP-A 1.27 MOM
Kaip aiskino gydytoja Beniusiene prie DS hcg aukstas, bet papp zemas turi buti. tai is viso tyrimo, mano tik hcg smarkiai virsyja...
Scanas idealus. Bendra rizika paskaiciuota 1:1484
Ar kas nors susidurete su panasia situacija? Gydytoja nores daryti scanas 20+sav. Ir mano, kad viskas bus gerai, bet man to "manymo" su kiekviena diena darosi mazai. Galvoju apie Harmony tyrima, ta uz 700eur  lotuliukas.gif
Gal kuri susidurete su panasiais atsakymais?

Pas mane tas pats.. gavau atsakymus, echoskopas puikus, bet hcg zenkliai pakiles net 4,29 Mom. PAPP-A - 1,72 Mom. Bendra rizika 1:584. Biochemine T21: 1:167.. rekomendacijos NIPT arba pakartotinis echo 20 sav.. Ir kaip dabar apsisprest, rizika lyg ne mega didele, bet hcg neduoda jau para ramybes. Is pradziu galvojau NIPT tikrai nedarysiu, del PRISCos nepatikimumo, ir sau ramiai lauksiu. Bet praejusi para rodo, kad visgi nepavyks. Ko gero pirmadieni rysiuosi NIPT tyrimui. Kiek skaiciau visus forumus sau atsakymo neradau..
Atsakyti
QUOTE(Kimonom @ 2016 03 11, 18:18)
Pas mane tas pats.. gavau atsakymus, echoskopas puikus, bet hcg zenkliai pakiles net 4,29 Mom. PAPP-A - 1,72 Mom. Bendra rizika 1:584. Biochemine T21: 1:167.. rekomendacijos NIPT arba pakartotinis echo 20 sav.. Ir kaip dabar apsisprest, rizika lyg ne mega didele, bet hcg neduoda jau para ramybes. Is pradziu galvojau NIPT tikrai nedarysiu, del PRISCos nepatikimumo, ir sau ramiai lauksiu. Bet praejusi para rodo, kad visgi nepavyks. Ko gero pirmadieni rysiuosi NIPT tyrimui. Kiek skaiciau visus forumus sau atsakymo neradau..

buvo sioje temoje panasiu situaciju, vienos ryzosi NIPT kitos, ne... o gyd VVT nesiule?
Atsakyti
QUOTE(Swanfield @ 2016 03 13, 17:59)
buvo sioje temoje panasiu situaciju, vienos ryzosi NIPT kitos, ne... o gyd VVT nesiule?

Issake, kad yra tokia galimybe, bet nuo 16 sav.. tiek laukti nenoriu... o ir rizika vistiek to tyrimo nemenka..
Atsakyti
Sveikos , ryt planuoju daryti nipt tyrima, priscos nedarysiu. Sakykit, pries tyrima pusrycius galima valgyti ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Parissiene @ 2016 03 14, 13:10)
Sveikos , ryt planuoju daryti nipt tyrima, priscos nedarysiu. Sakykit, pries tyrima pusrycius galima valgyti ? smile.gif

Galima ir valgyti, ir gerti, niekas neįtakoja.
Atsakyti
Na as visgi siandien pasidariau NIPT ax.gif 10ies denu begyje bus atsakymai.
Tikiuosi tiek kainavo mano ramybe lotuliukas.gif Nes laukti du men iki scano, yra labai labai dideles valios, kantrybes ir super optimizmo reikalas, as tiek siu savybiu neturiu.... ax.gif
Atsakyti