Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(rasuole20 @ 2016 02 06, 15:16)
Sveikos  4u.gif  gal zinote kokios yra cfDNA normos? Dariausi NIPT tyrima ir fetal cfDNA percentage 12.3. Tai gerai ar blogai? Pas gyd tik pirmadieni, o man lb lb rupi jau dabar  ax.gif  aciu uz ats  4u.gif

Sveika,

Dėl šito aš irgi klausiau savo genetikės. Tai jei tiksliai pasakysiu cia procentas, kurio reikejo lyciai nustatyti, mano buvo dar mazesnis. Tai jis neturi nei normu, nei gali buti blogas ar geras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasuole20 @ 2016 02 06, 16:16)
Sveikos  4u.gif  gal zinote kokios yra cfDNA normos? Dariausi NIPT tyrima ir fetal cfDNA percentage 12.3. Tai gerai ar blogai? Pas gyd tik pirmadieni, o man lb lb rupi jau dabar  ax.gif  aciu uz ats  4u.gif

Kiek suprantu - gerai. Jei gerai pamenu, genetike minejo 8-9% kaip minimum patikimumui. Tai bet kas daugiau yra gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos

Gal kuri ejo pas genetike Kauno klinikose? Ir gali patart pas kuria eit?

Nes panasu reik gaudyt talonus, nes nelabai ju yra doh.gif
Atsakyti
pagaliau suzinojau ir as vvt atsakymus,mums viskas gerai,chromosominiu pakitimu nera!!!(dare pilna kariotipa) clap.gif clap.gif turesim broliuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolandda @ 2016 02 09, 13:09)
pagaliau suzinojau ir as vvt atsakymus,mums viskas gerai,chromosominiu pakitimu nera!!!(dare pilna kariotipa)  clap.gif  clap.gif turesim broliuka  wub.gif

Kiek Jūsų nėštumui laiko? Man dar labai ilgai laukti vizito...
Atsakyti
QUOTE(Jolandda @ 2016 02 09, 11:09)
pagaliau suzinojau ir as vvt atsakymus,mums viskas gerai,chromosominiu pakitimu nera!!!(dare pilna kariotipa)  clap.gif  clap.gif turesim broliuka  wub.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 02 07, 21:48)
Sveikos

Gal kuri ejo pas genetike Kauno klinikose? Ir gali patart pas kuria eit?

Nes panasu reik gaudyt talonus, nes nelabai ju yra doh.gif

Sveika,
Skambink tiesiai į registratūrą ryte, bent mane užrašė taip, pasakiau, kad laukiuosi ir paklausė kiek laiko laukiesi ir užregistruos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2016 02 09, 13:39)
Kiek Jūsų nėštumui laiko? Man dar labai ilgai laukti vizito...

21 savaite mums smile.gif tyryma dare kai buvo 18 savaiciu
Papildyta:
QUOTE(Swanfield @ 2016 02 09, 16:38)
Sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Per kiek laiko gavot Natera tyrimu rezultatus?
Atsakyti
QUOTE(LyjaLietus @ 2016 02 13, 12:41)
Per kiek laiko gavot Natera tyrimu rezultatus?

Sake kiek greiciau nei per 2 sav. bus. 4u.gif
Atsakyti
sulaukiau ir as savo NIPT'os rezultatu, aciu visoms, palaikiusioms ir konsultavusioms. 4u.gif 4u.gif
dabar ramiai lauksiu liepos menesio:)
Atsakyti
QUOTE(LyjaLietus @ 2016 02 19, 20:38)
sulaukiau ir as savo NIPT'os rezultatu, aciu visoms, palaikiusioms ir konsultavusioms.  4u.gif  4u.gif
dabar ramiai lauksiu liepos  menesio:)

drinks_cheers.gif sveikinimai wub.gif
Atsakyti