Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Bet iš sprando raukšlės matmenų jau galima nuspręsti ar bus Dauno sindromas, ar verta tokius brangius tyrimus darytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 02 01, 21:45)
Manolita, kuri Nipt daretes? As blaskausi ka man daryti, nes po prisca1 DS rizika 1:4000, kas su mano 37m manau yra labai gerai, bet vistiek maza ka doh.gif

tikrai ne maža. nuraminkit savo fantaziją 4u.gif

QUOTE(upyte12 @ 2016 02 02, 11:11)
Bet iš sprando raukšlės matmenų jau galima nuspręsti ar bus Dauno sindromas, ar verta tokius brangius tyrimus darytis g.gif

nuspręsti negalima, tik įtarti arba neįtarti.

ar verta darytis, tai visokių nuomonių yra ir tarp gydytojų. jei yra pinigų ir bus ramiau, tai verta. aišku, prieš tai reikia sau atsakyti į klausimą, kas toliau, jei bus 99 iš 100, kad atsakymas blogas ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 02 vasario 2016 - 12:15
Taip, itarti galima is echoskopijos sprando raukšlės, tą pasakė konsultacijos metu gyd. Benušienė, jeigu echoskopija gera, tai nelabai ir verta..O brangūs tyrimai juk ir irgi verslas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo upyte12: 02 vasario 2016 - 12:26
QUOTE(upyte12 @ 2016 02 02, 12:26)
Taip, itarti galima is echoskopijos sprando raukšlės,  tą pasakė konsultacijos metu gyd. Benušienė, jeigu echoskopija gera, tai nelabai ir verta..O brangūs tyrimai juk ir irgi verslas....

tai be abejo, kad verslas. kaip ir daug kas gyvenime.
o kiek jums metų, jei ne paslaptis? nes man ta pati gydytoja tai kitaip sakė po echo, nors echo nieko įtartino nepastebėjo. gal dėl amžiaus. kad būtų neblogai ir kraujo tyrimą pasidaryt (Priscos)
Papildyta:
gal ne taip supratau, dabar galvoju g.gif jums nei Priscos nesiūlė darytis ar tik NIPT nesiūlė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 02 vasario 2016 - 12:41
QUOTE(Manolitta @ 2016 02 02, 11:50)

Vasarosziedai, tavo labai geri skaičiukai  thumbup.gif Mano buvo 1:640 su mano 37m.  mirksiukas.gif

640 irgi labai geri 4u.gif 1:250 ir maziau jau butu neramiau.
Atsakyti
QUOTE(upyte12 @ 2016 02 02, 12:11)

Jei gerai pamenu, tik apie 70% DS atveju turi sprando rauksles pakitima 1 trimestre. Todel tai yra tik tam tikras indikatorius, bet man asmeniskai per menkas patikimumas kad jaustis ramiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiBo: 02 vasario 2016 - 19:02
labas, mamos, gal galite pakonsultuoti registracijos pas genetikus Santariškėse klausimu? Mums su vyru rekomenduojami kariotipo tyrimai. Pasiskambinau užsiregistruot telefonu, registratorė liepė skambint tiesiai gydytojai, nes tokio kaip regsitracija su vyru jinai nežino smile.gif kiek įsivaizduoju, gydytojom skambinama svarbesiais, nei registracijos klausimais, todėl gal galit pasidalint, ar kariotipo tyrimams regsitravotės pačios, o vyra priebgiebėt kartu, ar reikia registruotis abiem, turėt du siuntimus, užvedamos dvi kortelės ir t.t? Labai dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dar ne mama @ 2016 02 03, 12:25)
labas, mamos, gal galite pakonsultuoti registracijos pas genetikus Santariškėse klausimu? Mums su vyru rekomenduojami kariotipo tyrimai. Pasiskambinau užsiregistruot telefonu, registratorė liepė skambint tiesiai gydytojai, nes tokio kaip regsitracija su vyru jinai nežino smile.gif kiek įsivaizduoju, gydytojom skambinama svarbesiais, nei registracijos klausimais, todėl gal galit pasidalint, ar kariotipo tyrimams regsitravotės pačios, o vyra priebgiebėt kartu, ar reikia registruotis abiem, turėt du siuntimus, užvedamos dvi kortelės ir t.t? Labai dėkui 4u.gif

Jei pamenu teisingai, užsiregistruoti reikėtų tik jums, paminėjus, kad atvyksite su vyru. Tačiau siuntimų reikėjo abiems, nes abiems darys tyrimus, konsultuos ir pan.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal zinote kokios yra cfDNA normos? Dariausi NIPT tyrima ir fetal cfDNA percentage 12.3. Tai gerai ar blogai? Pas gyd tik pirmadieni, o man lb lb rupi jau dabar ax.gif aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasuole20 @ 2016 02 06, 16:16)
Sveikos  4u.gif  gal zinote kokios yra cfDNA normos? Dariausi NIPT tyrima ir fetal cfDNA percentage 12.3. Tai gerai ar blogai? Pas gyd tik pirmadieni, o man lb lb rupi jau dabar  ax.gif  aciu uz ats  4u.gif

Man atrodo, jog cia tiesiog kraujyje dnr procentas, ar jis gali buti blogas? g.gif

O koki nipt daretes ir keliu savaiciu? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 02 06, 17:19)
Man atrodo, jog cia tiesiog kraujyje dnr procentas, ar jis gali buti blogas?  g.gif

O koki nipt daretes ir keliu savaiciu?  4u.gif

Dariausi synlab laboratorijoj Harmony prenatal test. Nestumas 12+2. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasuole20 @ 2016 02 06, 17:29)
Dariausi synlab laboratorijoj Harmony prenatal test. Nestumas 12+2.  smile.gif

Rasuole, labas rytas:) kaip nuotaikos? 4u.gif
Atsakyti