Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(LiBo @ 2016 01 27, 16:36)
pas ja nebuvau, bet girdejau tik gerus atsiliepimus. nemanau kad reiktu kazka duoti papildomai - kiek girdejau apie ja, tai tikrai neziures belekaip del to kad nemokejot, o ir isvis pirmakart girdziu kad genetikos centre kazkas kazkam dar moketu.
Ji kartu su Benusiene Genetikos klinikoj dirba, gal del to rekomenduoja...Aisku, yra suinteresuotumas, is kitos puses - jei zmogus profesionala tiki jo naudingumu - apie ji ir kalba.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2016 01 27, 15:11)
Laba diena, gal teko kam būti pas gydyt. KRASOVSKAJA GENETIKOS CENTRE? g.gif  jeigu apmokama pagal amžių iš ligonių kasų, ar patartumėte atsiskaityti su gydytoja papildomai, nes visokių atsiliepimų teko girdėti ax.gif gal atydžiau apžiūrėtų, nors mano nuomonė turėtų tokioje įstaigoje atidumas būti visoms didelis nestuke.gif pirmą kartą buvome per anksti 10 sav. liepė atvykti kai bus 13 sav., kalbėjo ir apie tyrimą už 700 eur, įspūdis, kad visoms jį rekomenduoja g.gif

Buvau ir as pas sia gydytoja, superine tikrai, viska kuo puikiausiai apziuri ir isaiskina :-)
Atsakyti
Na va... Gavau NIPT atsakymus - viskas ok thumbup.gif kaip akmuo nukrito nuo širdies wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manolitta @ 2016 02 01, 13:58)
Na va... Gavau NIPT atsakymus - viskas ok  thumbup.gif  kaip akmuo nukrito  nuo širdies  wub.gif

Ramaus ir džiugaus laukimo dabar!
Atsakyti
QUOTE(Manolitta @ 2016 02 01, 12:58)
Na va... Gavau NIPT atsakymus - viskas ok  thumbup.gif  kaip akmuo nukrito  nuo širdies  wub.gif

Valioooo drinks_cheers.gif Ramaus laukimo nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif Jums irgi to paties linkiu 4u.gif
Atsakyti

Sveikinimai ir ramaus laukimo.
O kur daretes?
Atsakyti

kaip smagu thumbup.gif taip ir turėjo būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manolitta @ 2016 02 01, 15:27)
Ačiū mergaitės  4u.gif  Jums irgi to paties linkiu  4u.gif

Manolita, kuri Nipt daretes? As blaskausi ka man daryti, nes po prisca1 DS rizika 1:4000, kas su mano 37m manau yra labai gerai, bet vistiek maza ka doh.gif

Del mikrodeliaciju tikimybes, kaip kazkuri minejo, genetike man sake 80proc patikimumas, per konferencijas taip nurodo.

Atsakyti
QUOTE(Manolitta @ 2016 02 01, 13:58)

nuosirdziausi sveikinimai thumbup.gif lengvo ir ramaus tolimesnio nesiojimo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 02 01, 22:45)
Manolita, kuri Nipt daretes? As blaskausi ka man daryti, nes po prisca1 DS rizika 1:4000, kas su mano 37m manau yra labai gerai, bet vistiek maza ka doh.gif

Del mikrodeliaciju tikimybes, kaip kazkuri minejo, genetike man sake 80proc patikimumas, per konferencijas taip nurodo.

As tai manau, kuri Nipt bedarytumet, rezultatas juk tas pats turi but. Krauja paimt manau visos klinikos moka, o siuncia tyrimui i belgija, jav ar dar kur - tai neturetu but kad is to paties serumo vieni sakys kad gerai, kiti kad blogai.
Atsakyti
QUOTE(LyjaLietus @ 2016 02 01, 15:26)
Sveikinimai ir ramaus laukimo.
O kur daretes?

QUOTE(vasarosziedai @ 2016 02 01, 21:45)

Aš dariausi Kaune Motina ir vaikas klinikoje Sorpo laboratorijoje mirksiukas.gif Siuntė į JAV. Dariausi Harmony, bet ten pat ir Natera daro.

Vasarosziedai, tavo labai geri skaičiukai thumbup.gif Mano buvo 1:640 su mano 37m. mirksiukas.gif
Atsakyti