Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(LyjaLietus @ 2016 01 25, 20:13)
del kitu sake, kad jokios rizikos nera, tik tiek.
as nezinau, tik taip uzsimine, gal cia isvi nesusije.

O aš pamiršau gyd.užsimint apie progesteroną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manolitta @ 2016 01 25, 20:10)
Po kiek laiko gavote Harmony atsakymus?

aš nusprendžiau nesidaryti, bet gydytoja sakė, kad ateina paprastai per 8-9 darbo dienas
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 01 25, 20:17)
aš nusprendžiau nesidaryti, bet gydytoja sakė, kad ateina paprastai per 8-9 darbo dienas

Tai jūsų skaičiukai optimistiškesni 4u.gif Aš tą vakarą tiek ašarų praliejau, kad negalėjau kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 01 25, 20:17)

bet darysit kita echo pas genetike? ir prisca II?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LyjaLietus: 25 sausio 2016 - 20:22
QUOTE(Manolitta @ 2016 01 25, 20:20)
Tai jūsų skaičiukai optimistiškesni  4u.gif 

kažkiek. bet man vis tiek jie atrodė ne kokie, irgi žliumbiau, ir ne tik tą vakarą ...
Atsakyti
QUOTE(LyjaLietus @ 2016 01 25, 20:21)

Aš prisiskaičiau, kad Prisca II dažnai dar prastesnius skaičiukus parodo g.gif Kaži ar verta g.gif

Monmorensis, turėdama galvoje tą vakarą, norejau pasakyt, kad ant rytdienos NIPT pasidariau. O mintys visokios ir dabar kamuoja, ir ramiai kalbėt negaliu, ir miegot negaliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manolitta: 25 sausio 2016 - 20:27
QUOTE(LyjaLietus @ 2016 01 25, 20:21)

jo, eisiu vėl pas genetikę darytis echo. nors iki priscos galvojau, kad užteks man ir pas savo ginę pasidaryt ją.

dėl priscos II tai abejoju g.gif rašo, kad jos patikimumas dar mažesnis nei pirmos.

rašėt, kad vvt nesidarėt. o rekomendavo jums jį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 25 sausio 2016 - 20:26
QUOTE(Monmorensis @ 2016 01 25, 20:25)
jo, eisiu vėl pas genetikę darytis echo. nors iki priscos galvojau, kad užteks man ir pas savo ginę pasidaryt ją.

dėl priscos II tai abejoju g.gif rašo, kad jos patikimumas dar mažesnis nei pirmos. 

rašėt, kad vvt nesidarėt. o rekomendavo jums jį?

kol kas ne, tik pries pirmaja apziura issaiskino visas galimybes ir NIPT, ir VVT, jeigu kas ne taip.
Atsakyti
QUOTE(Manolitta @ 2016 01 25, 20:23)
Monmorensis, turėdama galvoje tą vakarą, norejau pasakyt, kad ant rytdienos NIPT pasidariau. O mintys visokios ir dabar kamuoja, ir ramiai kalbėt negaliu, ir miegot negaliu...

supratau 4u.gif ir suprantu, tikrai.

mano ginė įspėjo, jei rizika bus padidinta, tai jokių NIPT, tik VVT. bet vat ką daryti, kai rizika tokia kaip mūsų - vidutinė - tai ir nepatarė nieko ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 25 sausio 2016 - 20:32
QUOTE(Monmorensis @ 2016 01 25, 20:31)

mano ginė įspėjo, jei rizika bus padidinta, tai jokių NIPT, tik VVT. bet vat ką daryti, kai rizika tokia kaip mūsų - vidutinė - tai ir nepatarė nieko ...

Aš NIPT dariausi, nes paskaičiavau, kad NIPT atsakymai turėtų ateiti iki kitos sav.vidurio, o VVT dar laukti reiktų iki vasario vidurio kažkur, nes anksčiau nei 16 sav.nedaro. Tai nervai tiek laiko visai ne į naudą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 01 25, 20:31)

vat butent, sakytu, kad reikia to ar ano ir daryciau, o dabar - pasak genetikes, nera ko panikuot, bet pati suprantu - skaiciai neidealus.
Atsakyti
As skaitau vienur, skaitau kitur... Moterys rašo motiniska nuojauta sakė, kad viskas ok. Tai taip ir yra. O man nieko nesako. Aš tiesiog bijau verysad.gif Buvo viskas gerai, galvojau kas kur stoves, ką veiksim, ką pirksim, po to tyrimai, išgąstis, ir pastovi baimė - o kas jei...? Ar man vienai taip stogą rauna?! Noriu svajoti, bet save stabdau, kad neuzbegt įvykiams už akių. Žinau, kad reikia tikėti, žinau, kad reikia planuoti, bet.. Man įkalta į galvą, kad nepersokęs griovio, nesakyk op. Nu stovim mes prie to griovio jau savaitę, dar viena laukia... Greičiau dingtų jis man iš akiračio verysad.gif

Dovanokit, bet nelabai turiu kam issakyt savo baimes... Vyras sako viskas bus gerai, draugė - neužsiciklink ties tokiom mintim, o su kitais nediskutuoju tuo klausimu. Kaip jūs su savim susitvarkot?!
Atsakyti