QUOTE(Manolitta @ 2016 01 20, 06:54)
Sveikos mamos. Aš vakar sužinojau kraujo atsakymus. Bendra rizika yra 1:640. Bet gyd.siūlo VVT arba vieną iš brangiųjų ar tai Harmony, ar Natera, galutiniam įsitikinimui. Vakar visą vakarą negalėjau ašarų nulaikyti.... Mačiau, kad nemažai darėtes Harmony tyrimą - čia atsakymai irgi tikimybėmis surašyti? Per kiek laiko gaunami rezultatai? Kas tiksliau Harmony ar VVT?
man irgi keista kad siūlo dar VVT ar neivazinį tyrimą, jūsų rizika nėra didelė
ir darau prielaidą, kad padidėjusi tikimybė susijusi su jūsų amžiumi , o ne kažkokiais kraujo parametrais (jei turite paauglį , tai jums tikrai ne 25
). O vyresniam amžiuje tikrai mažai kam būna blizgantys PRISCA atsakymai, bet jie nieko nereiškia.
jei echoskopija gera, manau kad jūsų nerimas visiškai be pagrindo
VVT yra tiksliau, nes tiriama vaisiaus DNR, o kiti neinvaziniai - ne tiesiogiai vaiko dnr, o išskirtą iš motinos kraujo DNR, ir tai ne vaisiaus, o iš placentos. Iš čia ir atsiranda ta galima 0.01% paklaida.
Papildyta:
mano Prisca 1 tikimybė buvo >1:50, tai žinoma vardan ramybės dariausi tyrimus . Jei būtų tokie rezultatai kaip pas jus, nebūčiau dariusi , bet aišku , kiekvieno pasirinkimas individualus