Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Liūnė Sutema @ 2015 11 25, 14:39)
SVEIKOS
pasiskambinau ir uzsiregistravau.Tik pasake kad daktare  priims jei bus indikacijos....Mano atveju ivairus vartoti vaistai.Ka konkreciai seimos daktaras turetu irasyti I siuntima? Kad nebutu jog nuvaziuosim 400 km. ir nepriims......

Tai jei jau jum parasys siuntimą tai su juo ir priims, o siuntime ir rašys, kad vartojot vaistus irparašys kokius mirksiukas.gif
Atsakyti
Man buvo atliktas vvt. Ketvirtadieni jau bus atsakymai. Noriu pasitikslinti, tai del kokiu genetiniu nukrypimu bus tie atsakymai,del 5 pagrindiniu,ar klystu. Nes gydytoja pasake,kad ketvirtadieni bus visi rezultatai ir nieko daugiau. Jus dauguma rasote,kad po poros savaiciu ateina detalesni ir platesni ats del genetiniu nukrypimu.. pries vvt maniau, kad sis tyrimas parodo rizika ne tik Dauno, Edvardso,Patau ir x y chromosomom...ar cia skiriasi patys tyrimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A_A @ 2015 12 08, 11:20)
Man buvo atliktas vvt. Ketvirtadieni jau bus atsakymai.  Noriu pasitikslinti, tai del kokiu genetiniu nukrypimu bus tie atsakymai,del 5 pagrindiniu,ar klystu. Nes gydytoja pasake,kad ketvirtadieni bus visi rezultatai ir nieko daugiau.  Jus dauguma rasote,kad po poros savaiciu ateina detalesni ir platesni ats del genetiniu nukrypimu.. pries vvt maniau, kad sis tyrimas parodo rizika ne tik Dauno, Edvardso,Patau ir x y chromosomom...ar cia skiriasi patys tyrimai? smile.gif

Niekaip nesuprantu kodėl šių klausimų neuzdavet gydytojai?
Atsakyti
Na man rezultatus gydytoja pasake jau kita diena (del Dauno sindromo, Edvardso ir tt.)
Papildyta:
Sakykit ar vykote pas gydytoja atsiimti pacio israso su tyrimu rezultatais ar pakako jums tik atsakymo, kuri gydytoja pasako paskambinus telefonu? Man genetike pasake, kad siaip jie laiko tuos israsus pas save, tik jei reikalauja ginekologe, tai reikia is anksto susitarti su genetike, tiik tada nuvykus atiduoda. Kaip darete jus???
Atsakyti
QUOTE(astavilte @ 2015 12 09, 08:04)
Na man rezultatus gydytoja pasake jau kita diena (del Dauno sindromo, Edvardso ir tt.)
Papildyta:
Sakykit ar vykote pas gydytoja atsiimti pacio israso su tyrimu rezultatais ar pakako jums tik atsakymo, kuri gydytoja pasako paskambinus telefonu? Man genetike pasake, kad siaip jie laiko tuos israsus pas save, tik jei reikalauja ginekologe, tai reikia is anksto susitarti su genetike, tiik tada nuvykus atiduoda. Kaip darete jus???

Siūlau pasiimti ir turėti. Maža kas.
Atsakyti
Sveikutės, aš irgi planuoju eiti pasidaryti 12 sav. echoskopiją pas genetikę. Eisiu į Vilniaus genetikos kliniką. Dabar įdomu kiek laiko trunka ta echo su konsultaciją? Gal kas žinot?
Atsakyti
QUOTE(eglytelyte @ 2015 12 14, 20:12)
Sveikutės, aš irgi planuoju eiti pasidaryti 12 sav. echoskopiją pas genetikę. Eisiu į Vilniaus genetikos kliniką. Dabar įdomu kiek laiko trunka ta echo su konsultaciją? Gal kas žinot?

apie 45 minutes smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, norejau pasiklausti jusu atsiliepimu kurios daret VVT. Nes pasidarius Prisca rezultatai deja nenudizugino, del ramybes reikia draytis VVT./ Bet as labai bijau del persileidimo rizikos. Pirmadieni vyksiu i konsultacija pas genetikus del VVT i Santariskes, nzn ko laukti. Tikiuosi labai kad uzteks eko issamaus tyrimo, nors pati tuom beveik netikiu.
Atsakyti
QUOTE(ismira @ 2015 12 16, 09:12)
Sveikos mergaites, norejau pasiklausti jusu atsiliepimu kurios daret VVT. Nes pasidarius Prisca rezultatai deja nenudizugino, del ramybes reikia draytis VVT./ Bet as labai bijau del persileidimo rizikos. Pirmadieni vyksiu i konsultacija pas genetikus del VVT i Santariskes, nzn ko laukti. Tikiuosi labai kad uzteks eko issamaus tyrimo, nors pati tuom beveik netikiu.

Persileidimo rizika yra labiau teorine.. mano ginekologe sake,kad jos praktikoje ,nebuvo nei vieno tokio atvejo... Genetike,kuri dare tyrima, laikesi tokios pacios nuomones..
Atsakyti
QUOTE(ismira @ 2015 12 16, 10:12)

Na, klausti tu kur daresi tikrai nezinau ar yra prasmes - oficiali pasauline statistika 1% rizikos, reiskia is 100 darytu vvt, 1 baigiasi persileidimu. Kiek zinau, oficiali statistika apsiriboja keliomis dienomis (gal 3) po proceduros,mtai jei persileidzia po 7 d. - i statistika nepapuola. Tokiu atveju teko skaityti kai pati svarsciau, darytis ar ne vvt. Mano gydytojas, priziurintis nestuma, labai akcentavo ta rizika. Dirba jis Santariskese ir patirtis pas ji labai nemaza. Kadangi pastoti sekesi sunkiai, pabijojau rizikuoti ir dariausi neinvazini tyrima privaciai vietoj vvt po irgi prastu prisca rezultatu.
Atsakyti
QUOTE(ismira @ 2015 12 16, 09:12)

Na jei labai bijot, darykites NIPT. Neinvazini tyrimą. Tik jis labai brangūs. Bet as ji dariausi, nes irgi bijojau VVT smile.gif
Atsakyti
Merginos, patarkite prašau ką daryti.
Užsiregistravau pas savo ginekologę Markauskienę mokamai Grybo g. atlikti genetinį tyrimą (prisco 1 ir echoskopija), bet dabar pagalvojau, gal geriau mokamai nueiti iškart pas Krasnovskają? nes pinigai praktiškai tie patys, et jie ginekologei kažkas nepatiks ji siųs pas genetiką, tada reikės vėl daryti echoskopiją (kas nėra gerai ) ir vėl mokėti pinigus.
Ar aš teisingai mąstau? smile.gif
Atsakyti