QUOTE(Apsė @ 2015 09 10, 11:25)
Laba diena
Gal galėtumėte nupasakoti, kap rasti Eglės Beniušienės kabinetą Santariškėse?
Kai tariausi su ja, ji man nupasakojo, užsirašinėjau, bet kažkur nukišau tą lapuką. Esu ne vilnietė, ir santariškėse lankysiuos pirmą kartą. Bus daromas vaisiaus vandenų tyrimas. Ačiū
Gal galėtumėte nupasakoti, kap rasti Eglės Beniušienės kabinetą Santariškėse?
Kai tariausi su ja, ji man nupasakojo, užsirašinėjau, bet kažkur nukišau tą lapuką. Esu ne vilnietė, ir santariškėse lankysiuos pirmą kartą. Bus daromas vaisiaus vandenų tyrimas. Ačiū
Santariskiu 2, toks raudonos/bordo spalvos pastatas, issikises gan arti gatves kairej pusej vaziuojant nuo centro. Uzrasas ant jo - gimdyviu priemimas ar kazkaip pan. Tai ten neinat:), o einat is to pastato kaires puses (is centro puses) apie 20m, laiptai, besisukancios stiklines durys. Praeinat jas, kairej pusej pamatysit genetikos centro registratura ir salia (kairiau) - durys i genetikos centra. Jei cia ne asmeniskai sutarta, prisiduodat toje registraturoje, gaunat kortele ir einat pro tas duris kairiau visalaik tiesiai, kol desiniau pamatysit budetoju-seseliu posta, pro jas i desine. Na geriau ju jau paklausit kur toliau sekmes su tyrimu!