Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Apsė @ 2015 09 10, 11:25)
Laba diena  4u.gif
Gal galėtumėte nupasakoti, kap rasti Eglės Beniušienės kabinetą Santariškėse?
Kai tariausi su ja, ji man nupasakojo, užsirašinėjau, bet kažkur nukišau tą lapuką. Esu ne vilnietė, ir santariškėse lankysiuos pirmą kartą. Bus daromas vaisiaus vandenų tyrimas. Ačiū

Santariskiu 2, toks raudonos/bordo spalvos pastatas, issikises gan arti gatves kairej pusej vaziuojant nuo centro. Uzrasas ant jo - gimdyviu priemimas ar kazkaip pan. Tai ten neinat:), o einat is to pastato kaires puses (is centro puses) apie 20m, laiptai, besisukancios stiklines durys. Praeinat jas, kairej pusej pamatysit genetikos centro registratura ir salia (kairiau) - durys i genetikos centra. Jei cia ne asmeniskai sutarta, prisiduodat toje registraturoje, gaunat kortele ir einat pro tas duris kairiau visalaik tiesiai, kol desiniau pamatysit budetoju-seseliu posta, pro jas i desine. Na geriau ju jau paklausit kur toliau smile.gif sekmes su tyrimu!
Atsakyti
Sveikos merginos, taip pat ir as noreciau paklausti kur galima rasti Natalija Krasovskaja Santariskese?as taip pat ne vilniete, tai nesinori ilgai bludineti beieskant. Ji tik minejo, kad randasi berods Akuserijos sk? Gal galite kuri nupasakoti kur ten mazdaug orientuotis. Dekui is anksto!
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2015 08 12, 16:34)
Merginos, daug skaitau ir vistiek abejones kirbina. Matavo sprando rauksle 12sav+4d, sake norma, ant lapo lyg issifruoju 1,1. Kadango ginekologe visiskai nieko nekomentavo, ta pacia diena ejom kitur, tas kitas daktaras aisku viska isrode ir pan, bet jo pamatuota rauksle 2,3mm. Sako norma, o as kiek skaitau, tai jau lenkia i didesne puse. Ir ar 12 savaiciu matyti echoskopu kokie negerumai?

Mano ginė buvo išmatavusi 2,64. Irgi labai pergyvenau, nes jau į didesniąją pusę. Dariausi Priska1, ten visos rizikos buvo žemos. Bet apie tą raukšlę galvojau visą nėštumą doh.gif Ačiū D, sekmadienį pagimdžiau sūnelį ir visi pergyvenimai dingo.

Linkiu neišsigąsti tų skaičiukų, bet jeigu neramu, tirtis toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2015 09 10, 11:48)
Santariskiu 2, toks raudonos/bordo spalvos pastatas, issikises gan arti gatves kairej pusej vaziuojant nuo centro. Uzrasas ant jo - gimdyviu priemimas ar kazkaip pan. Tai ten neinat:), o einat is to pastato kaires puses (is centro puses) apie 20m, laiptai, besisukancios stiklines durys. Praeinat jas, kairej pusej pamatysit genetikos centro registratura ir salia (kairiau) - durys i genetikos centra. Jei cia ne asmeniskai sutarta, prisiduodat toje registraturoje, gaunat kortele ir einat pro tas duris kairiau visalaik tiesiai, kol desiniau pamatysit budetoju-seseliu posta, pro jas i desine. Na geriau ju jau paklausit kur toliau smile.gif sekmes su tyrimu!

pagal jūsų aprašymą niekada nerasčiau smile.gif
Atsakyti
gal padės grafinis vaizdas:

user posted image

O viduje rasite registratūrą. Ten nukreips, į kurį kabinetą reikia eiti. Durys į tą skyrių prie pat registratūros. Tikrai rasite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 10 rugsėjo 2015 - 21:49
ačiū labai 4u.gif
grafinis vaizdas iš vis super thumbup.gif
Blogiausia, kad gydytoja buvo sakiusi ir kabineto numerį, bet ir to neprisimenu, bet susirasiu, registartūroj pasakys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2015 09 10, 15:40)
pagal jūsų aprašymą niekada nerasčiau smile.gif

Kaip moku, taip bandau padėt. Jei manot kad galit aiškiau paaiškint, verčiau tà ir darytumėt užuot kitus kritikavus.
Atsakyti
ačiū padėjusioms susiorentuoti santariškėse 4u.gif tikrai buvo paprasčiau ir lengviau. Radau neklaidžiojant smile.gif tyrimai atlikti, dabar sunkiausia - sulaukti tyrimų rezultatų. unsure.gif o gal kuriai buvo aptiktas ''golfo kamuoliukas''? Vakar gydytoja paminėjo, tai aš panikuot pradėjau unsure.gif
Atsakyti
Laba diena, mane nusiunte tyrimams del to, jog giminej yra vienas apsigimimas.
Man 31, antras nestumas. Pirmas cezario.
Darys tyrimus 18 nestumo savaite.
internete perskaiciau kad butent ta savaite ima per pilva plonu svirkstu vaisiaus vandenys ir tyria butent juos.
Issigandau, visai nenoriu tokios proceduros, galvojau anksciau jog tik is kraujo ir echoskopuoja.

Kas dare 18 sav tyrimus pasidalinkitekokias butent proceduras daro.
Didelis aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(kinga33 @ 2015 09 28, 13:48)
Laba diena, mane nusiunte tyrimams del to, jog giminej yra vienas apsigimimas.
Man 31, antras nestumas. Pirmas cezario.
Darys tyrimus 18 nestumo savaite.
internete perskaiciau kad butent ta savaite ima per pilva plonu svirkstu vaisiaus vandenys ir tyria butent juos.
Issigandau, visai nenoriu tokios proceduros, galvojau anksciau jog tik is kraujo ir echoskopuoja.

Kas dare 18 sav tyrimus pasidalinkitekokias butent proceduras daro.
Didelis aciu uz atsakyma.

Sveiki, paprastai siunčia ne tyrimams, o genetiko konsultacijai, kuris savo ruožtu rekomenduoja tyrimus. Vaisiaus vandenù tyrimas (VVT- čia kur rašote kad plona adata paima per pilvà), kiek teko girdėti, niekada neatliekamas be pirminio biocheminio PRISCA ( kraujo) ir echoskopo tyrimo. Šie abu tyrimai daromi pirmà ir /arba antrà trimestrà ir TIK esant didesnei nei vidutinei kombinuotai rizikai, gautai iš šiù tyrimù, rekomenduojamas VVT, kuris ir daromas 16-20 sav. Bet manau kad pirmiau jums darys Prisca ir echo, ir tik jei bus indikacijos siūlys VVT. Ne vienas iš aukščiau minėtù nėra privalomas - galite atsisakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiBo: 29 rugsėjo 2015 - 07:47
Laba diena,

Gavau laiką santariškėse, kai man bus 14 savaičių. Ar nėra labai per vėlu ?
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2015 10 06, 09:41)
Laba diena,

Gavau laiką santariškėse, kai man bus 14 savaičių. Ar nėra labai per vėlu ?

Ko gero yra. Vėliausia turi but 13 sav.ir 6 d.
Atsakyti