Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Smilgera @ 2015 04 02, 20:11)
Labas merginos  4u.gif
Siandien buvo issamus echoskopas. Vaikelio nosies kauliukas yra, nosies galiukas taip taip. O kaklo rauksle 2,0 mm. Man 27 m. Lyg jokiu giminej bedu nera buve. Ar reikia sunerimti??? Issibalansavau visai..
Dariau Prisca, atsakymai bus tik treciadieni.  g.gif

As manau,kad viskas ok bus.. as jau antra Prisca pasidariau,laukiu atsakymu. Manau po Velyku bus..dar Prisca I skaiciuku nemaciau,bet genetike siunte ir Prisca II. Tad laukiu.
Echo mano geras, rauksle 1,8mm. Man irgi 27m.
Siek tiek nervinuos. Bet tikiu,kad bus viskas gerai:)
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2015 03 30, 22:28)
Genetike siunte,nors esu jauna,pagal amziu nepatenku i ta rizikos grupe. Bet daug vaistu vartojus,pries nestuma ir nestumo metu..Dar pirmos priscos skaiciuku nezinau,gal ryt suzinosiu..
Zinau,kad tai tikimybiu teorija,bet vistiek..
O jus po antros priscos tokius skaicius pamatet?ka pirma rode?

Mano pirmasis DS nerode jokios rizikos... rode biochemine rizika edwardso sindromui, bet sudejus visus skaiciukus skaiciai gavosi virs 1:2500... bet vis tiek siunte daryti antra Prisca... o va antroji parode siaubinga skaiciu DS... bet Aciu Dievui sie sindromai nepasitvirtino... nebedaug beliko laukti, antradieni suzinosiu ir kariotipo rezultatus... labai tikiuosi kad jie bus tik geri...

QUOTE(Smilgera @ 2015 04 02, 21:11)
Labas merginos  4u.gif
Siandien buvo issamus echoskopas. Vaikelio nosies kauliukas yra, nosies galiukas taip taip. O kaklo rauksle 2,0 mm. Man 27 m. Lyg jokiu giminej bedu nera buve. Ar reikia sunerimti??? Issibalansavau visai..
Dariau Prisca, atsakymai bus tik treciadieni.  g.gif

As manau kad nosies kauliukas yra geras.. nebelabai pamenu tu skaiciuku, bet manau geras 4u.gif
Aplamai, kiek susiduriau, tai galiu pasakyti kad sudetinga nuspresti pagal ka tie apsigimimai... jei bijai, ir tikrai nori zinoti 100procentine tiesa, darykis VVT arba Natera kraujo tyrima... tik jie pasakys tau visa tiesa...
Bet jei skaiciukai geri, giminej jokiu blogumu nera - tai ramiai lauk ir augink savo pilvinuka... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry777 @ 2015 04 03, 17:13)
Mano pirmasis DS nerode jokios rizikos... rode biochemine rizika edwardso sindromui, bet sudejus visus skaiciukus skaiciai gavosi virs 1:2500... bet vis tiek siunte daryti antra Prisca... o va antroji parode siaubinga skaiciu DS... bet Aciu Dievui sie sindromai nepasitvirtino... nebedaug beliko laukti, antradieni suzinosiu ir kariotipo rezultatus... labai tikiuosi kad jie bus tik geri...
As manau kad nosies kauliukas yra geras.. nebelabai pamenu tu skaiciuku, bet manau geras  4u.gif
Aplamai, kiek susiduriau, tai galiu pasakyti kad sudetinga nuspresti pagal ka tie apsigimimai... jei bijai, ir tikrai nori zinoti 100procentine tiesa, darykis VVT arba Natera kraujo tyrima... tik jie pasakys tau visa tiesa...
Bet jei skaiciukai geri, giminej jokiu blogumu nera - tai ramiai lauk ir augink savo pilvinuka...  4u.gif

Viskas bus gerai jums su kariotipu..pamatysit..to ir linkiu! smile.gif
o as vis dar laukime.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2015 03 30, 18:55)
Turbut nemokejot todel,kad kraujo atsakymas buvo blogas

Tai aš tikia buvau. Nors pagal amžių turėjau teisę į nemokamus, bet genetinį echo ir prisca 1 dariau mokamai, nes eilė. ...
O VVT nemokamai, nes DS parodytas 1:50.

Papildyta:
QUOTE(irmulyte07 @ 2015 03 28, 09:49)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  kaip puiku! Labai dziaugiuosi uz jus 4u.gif  Ramaus laukimo.

Ačiū 😊
Atsakyti
QUOTE(irmulyte07 @ 2015 03 24, 20:22)
Tikiuosi sulauksit tik geru rezultatu 4u.gif Na o as siandien pasidariau NATERA neiskenciau iki 31d. Netycia aptikau, kad ta procedura atlieka Kaune ir truputi pigiau 655 euru o Vilniuje 724 berods. Sake atsakymas 10-14 dienu.  Su didziausiu tikejimu ir viltim laukiu atsakymo.

Sveikos mamytes smile.gif Pagaliau sulaukiau Serapino laisko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Berniukas sveikutelis thumbup.gif Priminsiu: biocheminiai buvo 1: 42 DS Taigi visoms vilties ir tikejimo. Laikykites 4u.gif
Atsakyti
Merginos, paaiškinkit man žioplai. Genetikė sakė pasirodyti 11-12 savaitę. Pagal kurį skaičiavimą, ar nuo mėnesinių, ar nuo ovuliacijos? blush2.gif
Atsakyti
Sveikute, 11-12 sav turejo minty nuo menesiniu , nes tada geriausiai ir darytis pirminius tyrimukus (nuo ovuliacijos butu 9-10 sav)

QUOTE(Verbena34 @ 2015 04 07, 11:00)
Merginos, paaiškinkit man žioplai. Genetikė sakė pasirodyti 11-12 savaitę. Pagal kurį skaičiavimą, ar nuo mėnesinių, ar nuo ovuliacijos?  blush2.gif

Atsakyti
Merginos, mano Prisca atsakymai bendras 1:10 000. Zemiau normos ribu. As belekaip laiminga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgera @ 2015 04 07, 23:48)
Merginos, mano Prisca atsakymai bendras 1:10 000. Zemiau normos ribu. As belekaip laiminga  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinimai thumbup.gif dabar ramaus laukimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritule1977 @ 2015 04 07, 15:13)
Sveikute, 11-12 sav turejo minty nuo menesiniu , nes tada geriausiai ir darytis pirminius tyrimukus (nuo ovuliacijos butu 9-10 sav)

O gal žinot, į kokią vietą registruotis internetu - "Su gydytojo paskyrimu" ar "Su gydytojo genetiko paskyrimu"? Nes į registratūrą neįmanoma prisiskambinti g.gif O internetu vietų yra.
Atsakyti
Sveikinu visas su gerais atsakymais 4u.gif
tai va, mano tyrimu tikimybe Dauno sindromui buvo 1 prie 90. PRISCA II nedare, nes sake jie buna kur kas blogesni nei PRISCA II, beveik visada. Is karto dare VVT.
atsakymas-auginame sveika suneli thumbup.gif . Po to dar seke issamus echo, kur taip pat patikino, kad viskas gerai. Ir auga gana aukstas vaikinas.

Visoms laukiancioms atsakymu linkiu ju tik geru 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kažkokiataiten: 10 balandžio 2015 - 07:02
QUOTE(Kažkokiataiten @ 2015 04 10, 08:01)
Sveikinu visas su gerais atsakymais  4u.gif
tai va, mano tyrimu tikimybe Dauno sindromui buvo 1 prie 90. PRISCA II nedare, nes sake jie buna kur kas blogesni nei PRISCA II, beveik visada. Is karto dare VVT.
atsakymas-auginame sveika suneli thumbup.gif . Po to dar seke issamus echo, kur taip pat patikino, kad viskas gerai. Ir auga gana aukstas vaikinas.

Visoms laukiancioms atsakymu linkiu ju tik geru  4u.gif

thumbup.gif
Džiugu smile.gif
Atsakyti