Perkaiciau pirmus temos lapus ir taip nepatogu pasidare... As dar tik pradziamoksle prie jungimusi, tik kelis kartus ta dariusi. Net pagalvot negalejau, kad isdrisciau kelti kokias salygas. Visada isiuntus uzsakyma, bunu pasiruosus apmokejimui, kada bepaprasytu - is anksto, velau ar prekes gavus. Net jei paprasytu suma surinkti po viena centa i maiseli, tikriausiai irgi nesigincyciau Ir tikrai lenkiu galva pries tas, kurios daro uzsakymus, rizikuoja, uzsivercia namus prekem, rusiuoja, skaiciuoja ir dar nuostoliu turi patirti. Tikiuosi, kad visos besijungiancios bus supratingos
Sveikos,
Gal kazkas darote GAP uzsakyma? Prisijungciu su vienu drabuzeliu.
Gal kazkas darote GAP uzsakyma? Prisijungciu su vienu drabuzeliu.
QUOTE(vienintele @ 2014 12 17, 00:06)
Perkaiciau pirmus temos lapus ir taip nepatogu pasidare... As dar tik pradziamoksle prie jungimusi, tik kelis kartus ta dariusi. Net pagalvot negalejau, kad isdrisciau kelti kokias salygas. Visada isiuntus uzsakyma, bunu pasiruosus apmokejimui, kada bepaprasytu - is anksto, velau ar prekes gavus. Net jei paprasytu suma surinkti po viena centa i maiseli, tikriausiai irgi nesigincyciau Ir tikrai lenkiu galva pries tas, kurios daro uzsakymus, rizikuoja, uzsivercia namus prekem, rusiuoja, skaiciuoja ir dar nuostoliu turi patirti. Tikiuosi, kad visos besijungiancios bus supratingos
sausio menesi paprašys surinkt po 1ct.. gal tada jau pasiginčytumėt
mergaitės, SOS, per kur pigiausia siųti siuntinį? pašte žiūriu kainos nemenkos
QUOTE(Kristiniux @ 2014 12 17, 00:43)
mergaitės, SOS, per kur pigiausia siųti siuntinį? pašte žiūriu kainos nemenkos
Omniva, LP express turbut
PS: Kristiniux, amazon PA yra jau - kita sav turetu but Vilniuj
QUOTE(Kriiste @ 2014 12 16, 17:15)
gal galit pasidalinti grazinimo subtilybemis i GAP (kur siunciat, kiek kainuoja) - gavau vaikui treningelius (fleecinius, raudonus, L dydzio) - uzmazinti - jei kam reik, galiu perleist
aš iš Invoice tuo adresu siunčiu..bet visad galima paklausti jų on-line chate
QUOTE(Bishojo @ 2014 12 16, 17:52)
Gap grąžinimas nemokamas Einate čia http://www.gap.eu/cu...p;clink=4991843 atsispausdinate lipduką, ir pašte pateikiate jo apatinę šaknelę (ten viskas lipduke labai aiškiai parašyta) ir siunčiate
wau ačiū labai už nuorodą !! bet lyg parašyta,kad palikti bet kuriam DHL centre? o ne pašte
Mergiukai dėkui,kad padėjot su striukėm
nepykit,kad siūlau temoj, bet dabar daug brangiau kainuoja, o gal kuri mamytė norės
liko labai smagi pūkinė GAP vairuojančiom trumputė striukė XS. 159lt
http://www.gap.eu/br...id=000988758001
ir striukė 4T bet mažinta...aš gal net 2.5metų labiau rekomenduočiau mergaitei 85lt , nepūkinė, bet tik lengvesnė priežiūra
http://www.gap.eu/br...id=000982399000
QUOTE(lina0612 @ 2014 12 16, 21:48)
o kodel ne?
as dabar kai disney leles pirkau
dabar kai issiunte ir jau zinau atideta suma, paskaiciuosiu
tuo labiau, kad tai einamos leles, jei ir dingtu prisijungusios, tuomet nebutu problemu jas parduot
o kai savoms perku, tai man patogiau kai jau turiu prekes, paskaiciuot
tada 1 prisedimas gaunasi ir suma paskaiciuoju ir uz svori tuo paciu
tik vienas mazas bet
as turiu banko kredita su 30 d atidejimu, uz kuri palukanu per ta menesi nemoku
as dabar kai disney leles pirkau
dabar kai issiunte ir jau zinau atideta suma, paskaiciuosiu
tuo labiau, kad tai einamos leles, jei ir dingtu prisijungusios, tuomet nebutu problemu jas parduot
o kai savoms perku, tai man patogiau kai jau turiu prekes, paskaiciuot
tada 1 prisedimas gaunasi ir suma paskaiciuoju ir uz svori tuo paciu
tik vienas mazas bet
as turiu banko kredita su 30 d atidejimu, uz kuri palukanu per ta menesi nemoku
pas mane 25 dienos, bet pastoviai daromi uzsakymai, tai niekad pilna nebuna
AI...DHL Vokietijoj paštas skaitosi tai turėtų vadinasi bet kuris paštas GAP siuntinį priimti su tuo return label..
Mergaitės, labai IEŠKAU, gal kas nepataikėt su dydžiu ar pan. Juodo ar kito tamsaus megztuko-užmestuko mergaitei 128-134cm ūgiui Perpirkčiau.
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2014 12 17, 00:40)
pas mane 25 dienos, bet pastoviai daromi uzsakymai, tai niekad pilna nebuna
Tai turbut nuo kredito sumos priklauso
QUOTE(lina0612 @ 2014 12 16, 20:59)
tai sita turi vilnietes ir kaunietes, jau kiek metu?
kokia 2-3?
jau skaiciu pameciau
kokia 2-3?
jau skaiciu pameciau
Bet tai galėtų daryti kokią atranką ar patikimumo patikrinimą ir priimti naujų arba steigti naują šeimą
mane dar domina netikusių daiktų išpardavimas, nes jau krūvelė ohoho kaip kaupias, o užsiimti čia pardavimais tai neturiu laiko
Dalinuosi atsiliepimais apie rankinių (ir ne tik) parduotuvę http://www.wardow.com/. Atkeliavo per 6 dienas, vyrui dovanėlė labai puiki
Beje šiuo metu vyksta prieškalėdinės akcijos. Būtent šiandien su kodu ADVENT20 visoms prekėms 20 proc. nuolaida (negalioja Sale skyriui).
Galima bus įrašyti į pirmą puslapį, kai bus kita tema siuntimas tik 4,95 eur, ir dar galima pasinaudoti pirmo pirkimo - 20 eur
Beje šiuo metu vyksta prieškalėdinės akcijos. Būtent šiandien su kodu ADVENT20 visoms prekėms 20 proc. nuolaida (negalioja Sale skyriui).
Galima bus įrašyti į pirmą puslapį, kai bus kita tema siuntimas tik 4,95 eur, ir dar galima pasinaudoti pirmo pirkimo - 20 eur