Neišsislapstykit mergaitės, aš nors retai jungiuosi, retai perku, bet labai džiaugiuosi, kai ką gero užrodot ir pagelbstit , priimat į pirkinių krepšį ir dar persiunčiat,kas ir laiko ir jėgų reikalauja Ačiū už tai
Niekada neprikaištavau, pinigus sumoku iš karto kai tik pasakot
Nepatysrus šioj srityj, tai smagu,kai yra daug žinančių, patariančių
QUOTE(Bishojo @ 2014 12 16, 16:57)
Nu visai nieko mokėti nereikia
Tik pašte nedažnai jie tokių siuntinių gauna, tai bent man gal pusvalandį visos susėdę formino siuntinį, bet užformino ir siuntinys jau pasiekė Gapą
Į paštą reikia nešti
Tik pašte nedažnai jie tokių siuntinių gauna, tai bent man gal pusvalandį visos susėdę formino siuntinį, bet užformino ir siuntinys jau pasiekė Gapą
Į paštą reikia nešti
nerealus dalykas, niekad nebūč pagalvojus, kad dar taip būna
QUOTE(lina0612 @ 2014 12 16, 19:54)
o kokia jūsų korta, kad visur praeina, aš 4 išbandžiau, tai nepapuolė nei vienos šimtaprocentinės, vis tiek kur nors pakibdavo
QUOTE(norala @ 2014 12 16, 20:26)
niekas nesislaptina, tiesiog kiek temoj buvo skelbiama apie meetus ir pan nei viena naujokė niekada neprisijungė
QUOTE(Bishojo @ 2014 12 16, 16:52)
Gap grąžinimas nemokamas Einate čia http://www.gap.eu/cu...p;clink=4991843 atsispausdinate lipduką, ir pašte pateikiate jo apatinę šaknelę (ten viskas lipduke labai aiškiai parašyta) ir siunčiate
Reiktu issiversti, bet turbut grazinti gali tik tas kieno vardu pirko ? Pirkau striukyte kaip ziemine, gavau greiciau pavasarine : D Nuostolis nedidelis, is bedos sunesiosim, bet vistiek esu kiek pikta ant GAP : )
QUOTE(keistuole @ 2014 12 16, 23:25)
nerealus dalykas, niekad nebūč pagalvojus, kad dar taip būna
o kokia jūsų korta, kad visur praeina, aš 4 išbandžiau, tai nepapuolė nei vienos šimtaprocentinės, vis tiek kur nors pakibdavo
niekas nesislaptina, tiesiog kiek temoj buvo skelbiama apie meetus ir pan nei viena naujokė niekada neprisijungė
dar ir meetai buna? jau gerus metus nuolat seku sia tema - niekad nemaciau
as noriu ir i vilnieciu grupe ir i meeta
QUOTE(Klaudijaaa @ 2014 12 16, 22:28)
Reiktu issiversti, bet turbut grazinti gali tik tas kieno vardu pirko ? Pirkau striukyte kaip ziemine, gavau greiciau pavasarine : D Nuostolis nedidelis, is bedos sunesiosim, bet vistiek esu kiek pikta ant GAP : )
man atrodo mes kartu pirkom, ar ne? gal galim irgi isskaidyt siuntima - kaip jei kad padare ir siust per dvi siuntas As ryt jei turesiu laiko uzregistruosiu - jums persiusiu - ir siunciam
QUOTE(Kriiste @ 2014 12 16, 22:31)
man atrodo mes kartu pirkom, ar ne? gal galim irgi isskaidyt siuntima - kaip jei kad padare ir siust per dvi siuntas As ryt jei turesiu laiko uzregistruosiu - jums persiusiu - ir siunciam
Na jei pavyktu butu neblogai jei kas praneskit, nepavyks tai nepavyks, is bedos sunesiosim
QUOTE(Klaudijaaa @ 2014 12 16, 22:36)
Na jei pavyktu butu neblogai jei kas praneskit, nepavyks tai nepavyks, is bedos sunesiosim
neziurejau labai jusu striukytes, nes nebuvo ispakuota - bet zinokit GAP ir nebuna storos, bet jos pakankamai siltos Ju tas privalumas ir yra - kad nestoros, lengvos, nevarzo judesiuku - o siltos (ir tikrai siltos)
QUOTE(Eglynas9 @ 2014 12 16, 22:48)
ne as viena cia tokia, kuri nepakliuvo
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2014 12 16, 23:25)
kad jau turbut 2-3 metai su sia tema esu , bet info apie meeta neuzmaciau pirmuosius metus tik skaitydavau ir kai ka pati nusipirkdavau, nes stengiausi nelysti i kitus pokalbius ,tik veliau kai pramokau-pradejau ir kitas priimti
QUOTE(Kriiste @ 2014 12 16, 22:41)
neziurejau labai jusu striukytes, nes nebuvo ispakuota - bet zinokit GAP ir nebuna storos, bet jos pakankamai siltos Ju tas privalumas ir yra - kad nestoros, lengvos, nevarzo judesiuku - o siltos (ir tikrai siltos)
Tai gal ir silta, neturiu patirties Atrodo visai plona, galvoju ar isdrysiu vaika su tokia ziema isleisti
QUOTE(darlia25 @ 2014 12 16, 23:52)
ne as viena cia tokia, kuri nepakliuvo
kad jau turbut 2-3 metai su sia tema esu , bet info apie meeta neuzmaciau
kad jau turbut 2-3 metai su sia tema esu , bet info apie meeta neuzmaciau
Ne vienintele, kuri i ne viena meeta neatejot Tik juose "kompanijos" ir susiklijavo
Tikrai ne daugiau kaip 2 metai seku temą, tai ne vienas vilniečių meetas buvo skelbiamas. Dar pamenu kaunietės užpavydėjo . Bet paskutinį kart gal prieš metus organizavo, matyt tarpusavy susišaukia dabar, temoj nebeskelbia .