sveikos mergaites,
turiu toki klausima - ar galeciau daryti prekes grazinima i Landesend.co.uk, jei pirkimas buvo darytas ne tiesiai i LT, o per Tuki?
QUOTE(Faustina2000 @ 2014 12 23, 08:16)
Viktorija, Tu viska labai randi Gal TBS koki koda sale skyreliui radai ? isknisau kiek galejau. nerandu. Gal dar nera
14319
Pabandykit:)
QUOTE(Teroristas @ 2014 12 23, 10:20)
Is Karrimor striukiu ne tik pukai,bet ir sinpemonas lenda tokiais plonais siulais,kaip plunksnos
va va galvojau mums vieniems taip, vyro striukės sinteponas lenda
QUOTE(D'esire @ 2014 12 23, 09:18)
Sitie labai grazus, nu bet truputi per brungu.
Viktorija dekui uz paieskas, bet pagrinde is stiklo latte kavai, o man nereik tokiu dideliu, reik zemesniu stikliniu su asele. Ot uzprase, butent tokiu, kuriu nelabai ir yra.
QUOTE(Maja Di @ 2014 12 22, 21:12)
Koks modelis , visos panos jūsų
Pirkau šiemet, man patiko, tik mažinta truputi. Kažkas sakė, kad seniau pirktos pūkuojasi, maniškė kol kas ne, tik nedaug dar nešiojau, pirkau baltą
Pirkau šiemet, man patiko, tik mažinta truputi. Kažkas sakė, kad seniau pirktos pūkuojasi, maniškė kol kas ne, tik nedaug dar nešiojau, pirkau baltą
O aukštaūgėms tiktų, kaip manote? Ar patartumėte imti dydžiu didesne? Ačiū
Papildyta:
QUOTE(zaraja @ 2014 12 23, 07:41)
Pirkau pernai Karrimor vyriska pukine - tai plunksnos lenda kaip pasiutusios, nerekomenduociau sios firmos pukiniu striukiu.
Ačiū, gaila, kad pūkai lenda. Turiu patirties su tokia bėda, tai labai nesinorėtų, kad tie pūkai lįstų...
QUOTE(turlaurita @ 2014 12 23, 14:11)
O aukštaūgėms tiktų, kaip manote? Ar patartumėte imti dydžiu didesne? Ačiū
Papildyta:
Ačiū, gaila, kad pūkai lenda. Turiu patirties su tokia bėda, tai labai nesinorėtų, kad tie pūkai lįstų...
Papildyta:
Dydžiu didesnę tai tikrai, nors SD temoj pernai pirkusioms buvo didintos, o šiemet visoms pirkusioms pamažintos ir pūkai ne tik maniškei, bet ir kitoms šiemet pirkusioms nelenda . Pirkau dvi: sau ir sesei (baltą ir juodą) abi mažintos, sesė kasdien nešioja, nesiskundė dėl pūkų.
Galvoju, kad aukštaūgėms geriau tiktų
QUOTE(Teroristas @ 2014 12 23, 10:20)
Is Karrimor striukiu ne tik pukai,bet ir sinpemonas lenda tokiais plonais siulais,kaip plunksnos
Nuliūdinote, bet dėkinga už nuomonę
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2014 12 23, 13:14)
Dydžiu didesnę tai tikrai, nors SD temoj pernai pirkusioms buvo didintos, o šiemet visoms pirkusioms pamažintos ir pūkai ne tik maniškei, bet ir kitoms šiemet pirkusioms nelenda . Pirkau dvi: sau ir sesei (baltą ir juodą) abi mažintos, sesė kasdien nešioja, nesiskundė dėl pūkų.
Ačiū Dabar pasimečiau, reiks pamąstyti, ar pirkti O rankovių ilgis pakankamas?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2014 12 23, 13:14)
O rankovių ilgis pakankamas?
QUOTE(turlaurita @ 2014 12 23, 14:19)
Man pakankamas, esu 164 , bet ir aukštesnei kažkiek manau bus geras . Gal nesat Sabonio ūgio
QUOTE(norala @ 2014 12 23, 12:50)
Tik naujom prekem minusuoja 15 sv nuo 30, o free nuo 20
Nieko gero sitas kodas.
QUOTE(Maja Di @ 2014 12 23, 13:30)
Man pakankamas, esu 164 , bet ir aukštesnei kažkiek manau bus geras . Gal nesat Sabonio ūgio
Ačiū, mano 176 cm
QUOTE(turlaurita @ 2014 12 23, 14:41)
Ačiū, mano 176 cm
Kolegė su 172 buvo apsirengus, nebuvo trumpos. Tik stipriai mažinta, 1 dydžiu tai tikrai.
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 12 18, 20:30)
Draugės paprašyta renku užsakymą iš http://en.etam.com/ siuntimo mokesčiui iki UK pasidalinti (9 EUR), siųsiuos per Tukį.
Užsakymų laukiu el. paštu: Viktorija.Vinskute@gmail.com
Atsiėmimas Bajorų kalvose, darbo dienomis Užupyje, Konstitucijos pr. (prie pc Europa), prie Oror uosto
Vilnius
Užsakymų laukiu el. paštu: Viktorija.Vinskute@gmail.com
Atsiėmimas Bajorų kalvose, darbo dienomis Užupyje, Konstitucijos pr. (prie pc Europa), prie Oror uosto
Vilnius
Pagaliau surinkau būrį besijungiančių. Pirksiu šiandien 20 val.
Kas norite galite dar jungtis.
Turiu 3 besijungiančias iš Kauno, siųsiu joms per paštomatą (prie Maxima bazės). Jei kas iš Kauno, galite taip pat jungtis.