skubiai pirksiu mytoys.de dalinsimes 4 euru siuntima
QUOTE(giedrute_o @ 2014 12 17, 11:13)
Sveikos ar Kaune tikrai nera norinciu tesco clothing? siusciau per tuki
Norinčių tai yra, bet yra ir taupančių
Sveikos. Gal kas aptikot SD kokį nuolaidų koduką?
QUOTE(ToBeOrange @ 2014 12 17, 12:30)
geros kainos ir prieinama siuntimo kaina tik iš ten. dar yra mnogoknig.lt, bet ten pristatymas į parduotuves "Knygų pasaulis", ir knygų kainos palyginus su ozonu dažnai dvigubos. jeigu labai reikia kažkurios knygos, galima užsisakyti iš homosapiens.lt asmeniškai (bet kaina bus už pristatymą jie neima atskirai, bet pas juos pačių knygų kainos aukštos), ir labirint.ru į Lietuvą pristato, bet ten dažnai gaunasi, kad pristatymas kainuoja tiek pat ar net daugiau negu knygos ir dar siunta iš ne ES, tai bus muitas
Aciū už informaciją. Taip, iš labirint.ru man paskačciavo pristatymą didesnį nei knygos kainą..
QUOTE(vikruole @ 2014 12 17, 15:13)
Sveikos. Gal kas aptikot SD kokį nuolaidų koduką?
Aptikau, 100% nuolaida - bet jo neatkartosi
Rytoj ryte užsakinėsiu sau smulkmenėlę iš www.yoox.com. šiuo metu su kodu JUSTINTIME 20 proc. nuolaida ir nemokamas siuntimas. Vilnietės, kurios turi noro, pinigų ir neturi kortelės apsipirkimui, galite prisijungti (Nemokama paslauga artėjančių švenčių proga ) Po švenčių grįžtu į darbą, tad greičiausiai būsiu retokas svečias šioje shopaholikės širdžiai mieloje temoje
Aptikau keletą grožių, gal kažkam patiks:
odiniai ilgaauliai su nuolaida kainuoja 273 lt
35-37 dydžio ilgaauliai 308 lt
dar vieni ilgaauliai 340 lt
Ir aišku dar gausybė pigesnių/brangesnių grožių.
Aptikau keletą grožių, gal kažkam patiks:
odiniai ilgaauliai su nuolaida kainuoja 273 lt
35-37 dydžio ilgaauliai 308 lt
dar vieni ilgaauliai 340 lt
Ir aišku dar gausybė pigesnių/brangesnių grožių.
Sveikos,
o Boots.com ne viska siuncia i LT? Nes domina E45 produkcija, tai jei Anglija uzsidedu - pasirinkimas zymiai platesnis, nei uzsidejus shipa LT.
o Boots.com ne viska siuncia i LT? Nes domina E45 produkcija, tai jei Anglija uzsidedu - pasirinkimas zymiai platesnis, nei uzsidejus shipa LT.
QUOTE(Puošnutė @ 2014 12 17, 15:54)
NESUPRATAU Man gal tiek ir nereiketu, galetu buti ir mazesne, bet kad tik butu
Merginos, kur rast meduolaims spalvotu pabarstuku pirkt?
QUOTE(vikruole @ 2014 12 17, 16:29)
NESUPRATAU Man gal tiek ir nereiketu, galetu buti ir mazesne, bet kad tik butu
Aš irgi nesupratau, kabo antra diena, negaliu nusipirkt
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 17, 15:33)
Merginos, kur rast meduolaims spalvotu pabarstuku pirkt?
assorti.lt yra žvaigždučių, snaigių, perliukų ir paprastų pabarstukų ir glaistas yra įvairių spalvų, tik baisiai saldus. o šiaip paprastų pabarstukų yra ir bet kuriame didesniame PC
QUOTE(ToBeOrange @ 2014 12 17, 16:44)
assorti.lt yra žvaigždučių, snaigių, perliukų ir paprastų pabarstukų ir glaistas yra įvairių spalvų, tik baisiai saldus. o šiaip paprastų pabarstukų yra ir bet kuriame didesniame PC
Pernai ismaisiau pries sventes - neradau nei glaisto, nei pabarstuku..
Aciu, paziuresiu, gal dar rasiu