Įkraunama...
Įkraunama...

Televizoriai 9

QUOTE(valkata @ 2015 12 07, 15:32)
Tokiu atveju kam permokėti už UHD televizorių (jūsų minėtas paskutinis LG).

Visi šitie TV rodys daugmaž vienodai, tik reikia juos tinkamai sureguliuoti, nes su tais, nustatymais, kuriuos gausite nusipirkę TV, visi tie televizoriai rodys pobaisiai...

o kas sureguliavimo paslaugą teikia ir kokia maždaug to kaina?
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2015 12 07, 15:32)

Visi šitie TV rodys daugmaž vienodai, tik reikia juos tinkamai sureguliuoti, nes su tais, nustatymais, kuriuos gausite nusipirkę TV, visi tie televizoriai rodys pobaisiai...

o tai koks tada, kad nepermokėt iš ko vistiek naudos nebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2015 12 07, 16:32)

O jei nemokėti už UHD (kurį Lietuvos transliuotojai, kaip suprantu, turės po 5-10 metų) ir renkantis iš kitų trijų, o gal dar kitų panašių variantų, yra koks nors skirtumas? Pvz. LG ir Panasonic skirtumai?
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2015 12 07, 15:42)
o kas sureguliavimo paslaugą teikia ir kokia maždaug to kaina?

Ten nėra nieko super sudėtingo. Tiesiog reikia pasirinkti vaizdo režimą Kinas/Filmas/Movie/Cinema/True Cinema ar pan. Ir baltos spalvos balansą į Šilta/Warm. Tada išjungti visus dalykus, atseit gerinančius vaizdą - visokius triukšmų šalinimus, dinaminius kontrastus, dinaminius pašvietimus, ryškias spalvas ir t.t. ir panašiai.

Plačiau apie tai:
https://www.avforums...PicturePerfect/

QUOTE(RALI-RI @ 2015 12 07, 16:15)
O jei nemokėti už UHD (kurį Lietuvos transliuotojai, kaip suprantu, turės po 5-10 metų) ir renkantis iš kitų trijų, o gal dar kitų panašių variantų, yra koks nors skirtumas? Pvz. LG ir Panasonic skirtumai?

Jūs labai optimistiškai dėl UHD kalbate. Lietuvos transliuotojai per 10 metų niekaip nesugebėjo pradėti paprastos HDTV pradėti transliuoti, o jūs tikitės, kad per 5 metus jie UHD pradės transliuoti? smile.gif Duok Dieve, kad jie po 5-10 metų HDTV pradėtų transliuot...

Tarp LG ir Panasonic aš rinkčiausi Panasonic, bet visvien reikėtų konkrečiai modelius palyginti ir įsitikinti ar viskas ten gerai (patogus distancinis, valdymas, ar moka televizoriai automatiškai persijungti tarp plačiaekranio ir ne plačiaekranio vaizdo (mano manymu tai labai svarbu, tik kažkodėl šito niekas neakcentuoja).

Čia vat galite pamatyti kaip tvarkingai televizorius persijungia tarp plačiaekrano ir neplačiaekranio vaizdo:
https://www.dropbox....switch.mkv?dl=0

Šiaip jūsų minėtas Samsung, mano manymu, irgi geras kandidatas, galbūt net geriausias iš paminėtų.
Atsakyti
Šiaip jūsų minėtas Samsung, mano manymu, irgi geras kandidatas, galbūt net geriausias iš paminėtų.

O.K. grįžtame prie pradinio klausimo: Samsung UE40J5100, Panasonic TX-40C300E, LG 40LF630V, LG 40LF580V.AEE, Jūs pasisakote už Samsung?
Atsakyti
QUOTE(RALI-RI @ 2015 12 07, 16:44)
O.K. grįžtame prie pradinio klausimo: Samsung UE40J5100, Panasonic TX-40C300E, LG 40LF630V, LG 40LF580V.AEE, Jūs pasisakote už Samsung?

Ieškau ir aš tėvukui, bet pažiūrėjau, kad 40 įstrizainės gali būt mums per didelis. Topo centre pasakojo, kad tarp televizoriaus ir žiūrėtojo turi būti tris kartus didesnis atstumas kaip įstižainė. Ar čia tiesa, tada rinkčiausi mažesnį (nes bus tik 2 metrai kokie) tarp šių 32 colių Samsung UE32J5100 arba LG32LF561V. Kaip manote?
Atsakyti
Sveiki,
Man irgi reikalingas tv 32, bet kad jis butu su wifi. Ar Samsung UE32J5100 jis yra? Ir ka manote apie si modeli? Arba gal kazka kita pasiulisite. Jokiu kitu ,,navarotu" mums nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2015 05 04, 13:09)
Na, čia gal kiek subjektyvu, bet aš vengčiau Philips televizorių - dar visai neseniai jų firmware (programinė įranga, valdanti viso televizoriaus darbą) labai ne kaip veikdavo, klaidų joje būdavo pilna. Gal dabar situacija pasikeitusi, bet žinote - reputaciją žymiai lengviau sugriauti, nei atstatyti...

Kaip supratau Philips geriau vengti. O iš LG, Samsung, Panasonic ką siūlytumėte rinktis? Ieškant 40'' nebrangaus (apie 350€, na iki 400), paprastai valdomo "aparato".. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2015 12 11, 13:59)
Sveiki,
Man irgi reikalingas tv 32, bet kad jis butu su wifi. Ar Samsung UE32J5100  jis yra? Ir ka manote apie si modeli? Arba gal kazka kita pasiulisite. Jokiu kitu ,,navarotu" mums nereikia smile.gif

UE32J5100 - nėra Wifi, nes tai ne išmanusis televizorius. 32 colių Samsung išmanusis us Wifi - UE-32J5200, UE-32J5502, UE-32J4510 ir kt.
Atsakyti
Sveiki,

renkamės televizorių, gal kas pakomentuotų mūsų variantus?

https://www.mediasho...ed-televizorius

http://www.bigbox.lt...art-3D.html#top
Atsakyti
Iš šitų dviejų aš rinkčiausia antrąjį be jokių apmąstymų. Pirmasis juk lenktas.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2015 12 30, 11:27)
Iš šitų dviejų aš rinkčiausia antrąjį be jokių apmąstymų. Pirmasis juk lenktas.

O lenktas negerai? unsure.gif
Atsakyti