Mano manymu tai nebus per didelis. Pas mus 47" ir atstumas ~2,75 m, tai labai normaliai net ir įprastą televiziją žiūrint. O kai HD pasileidžiam tai ir didesnis nepamaišytų.
Ir man reikia patarimo. Ieskau tv ~40 istrizaine. Norim ziureti 3D. Sneketi per skype. Naudoti interneta. Gal kada polidovine prijungsim, tai geriau, jeigu bus integruotas imtuvas. Kaina ~ 1000 EUR
Sveiki visi. Noriu patarimo: išsirinkom televizorių Samsung UE48JU6572UXXH. Kokie atsiliepimai apie šį modeliuką? Ar jis turi galimybę žiūrėti filmus iš USB ar HDD? Ar galima po internetą palandžioti jame? Esu visai žalia technikoje...
Sveiki visi. Noriu patarimo: išsirinkom televizorių Samsung UE48JU6572UXXH. Kokie atsiliepimai apie šį modeliuką? Ar jis turi galimybę žiūrėti filmus iš USB ar HDD? Ar galima po internetą palandžioti jame? Esu visai žalia technikoje...
Reiketu televizoriaus: ~3 metrai - 48"? ~1000eur, bet patinka ir sutaupyti - Skype - Bevieliu perduoti vaizda ir nuotraukas is telefono ar plancetes (ar pigiau koki papildoma prietaiseli tam?)
Busiu dekingas uz bet kokias rekomendacijas ir komentarus.
Reikia televizoriaus. Nieko nesuprantu, bet turbūt jau reikia smart, nes technologijos eina į priekį, ne kažką sutaupysi ir perku tai turbūs 10 metų. Kaip su ta smart technologija? ar jos visos vienodos ar kažkuo kažkur skiriasi? nereikia man didesnio nei 40-42", 3D tikrai nereikia. Ir norėčiau kainos apie 500eur. Aišku permokėti taip pat nesinori. mano pagrindiniai žiūrėjimai yra pagrindinės Lietuviškos programos ir filmai (pasrsiunčiu ir žiūriu per USB), bet esant smart, tai galėčiau žiūrėti on line. Dar įtariu youtube "sėdėčiau'
parduotuvėje siūlė Philips 40PFT6510/12 ir LG 42LF652V.AEE Kaip jie? Kuom skiriasi?
o kaip šie pigesni? LG 42LB5700 Samsung UE40JU6072